ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolica
    01. Srpanj 2019. 08:29

Grizli

E hvala za savjet bas cu pogledat malo te pojaseve. Cine mi se prakticni jer me to jucer bas iznenadilo iako drzim pojas nisko kao sto je na slici od Red fox. Posebno zato jer sam cesto u autu, ne zivim u gradu nego van grada pa za sve moramo bas ici autom svugdje jer u selu nema ničega, a jos planiramo iza ljeta na GO malo dalje negdje pa bolje da se na opremim.
    Nikolica nazalost ni ne moras osjetiti bas nista da beba nije u redu. Mozes ti osluskivat simptome i doma lezati koliko god zelis, al puno puta sam cula da su zene bile bas super u trudnoci, sve uredno i lijepo i onda sok na uzv. Tako da ne mozes tubpuno utjecati ako je sudjeno, to ako ti ides nekuda ne znaci da ce skoditi bebi. Meni je dr rekla ako je trudnoca uredna nece ona bas samo tako prekinuti se.
    Tinchisk 😂 sustigla te sudbina jer si se hvalila. Salim se naravno! Nadam se da ce ti biti uskoro bolje da ces se vratiti na staro da te ne muci previse.

Hvala ti! Mislim ovo mi je treća trudnoća i prije nisam imala nikvih problema. Eto samo sam sad malo starija🙄😂pa me muče neke stvari o kojima prije nisam ni razmišljala. 

monko
    01. Srpanj 2019. 08:34

Pozdrav curke,

da se i ja ubacim u grupu. 
    Termin mi je 8.1.2020. 
    I ja sam na poslu trenutno i zbilja se pitam kako planiram izvesti to da radim do početka 11. mjeseca, kako sam si zacrtala 

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

Vilmica
    01. Srpanj 2019. 09:06

Kada smo kod komplikacija, koliko je tesko otici na komplikacije u trudnoci? Dobila sam preporuku privatnog ginekologa za mirovanje, ali jos nisam bila kod soc. ginekologa. Kakva su vaša iskustva?

• mustra
    01. Srpanj 2019. 09:08

Jutro svima! 
    Prvo - cure koje imate pregled danas, sretno i javite se..ocemo slikice! Ja isto na poslu, tek dosla, a vec razmisljam kako bi najradije otisla. Jos je prosli tjedan bilo super, je nije bilo nikoga, svi po godišnjima, danas sam gotova...

• mustra
    01. Srpanj 2019. 09:17

Vilmica

Kada smo kod komplikacija, koliko je tesko otici na komplikacije u trudnoci? Dobila sam preporuku privatnog ginekologa za mirovanje, ali jos nisam bila kod soc. ginekologa. Kakva su vaša iskustva?

Ja sam kao visokorizična zbog hematoma koji imam, iako se izgleda povukao, ali me jos uvijek vode kao visokorizičnu, pa mi je rekla soc gin kod koje idem da samo nazovem i da će mi odmah otvoriti. Ja se nekako borim protiv toga, iskreno - najviše zbog primanja. Sad bi dobivala manje od plaće, a i rušilo bi mi prosjek za kasnije. Da nije tako, već da je nekakav drugačiji sustav, istog trena bi otišla. Bez obzira i što volim svoj posao i sve..

Vilmica
    01. Srpanj 2019. 09:23

Kako bi ti rušilo prosjek?
    Što se za porodiljnu naknadu računaju 3 zadnje plaće iako se radi o bolovanju?
    Ja sam mislila da 3 place do komplikacija...

• mustra
    01. Srpanj 2019. 09:28

Nisam 100% sigurna, ali mi je rečeno, prosjek 6 zadnjih plaća, pa sam ja pretpostavila da ulazi i to dok si na komplikacijama... Cure, ima li itko više info?

Maj4
    01. Srpanj 2019. 09:28

Ja sebi pojas ne mogu nikako namjestiti, baš mi smeta 🤬 onda ga stalno povlačim 🤣🤣 Preporučen mi je taj be safe. Tako da ću njega uzeti. 
    Čini mi se da su cure već spominjale ako sam dobro zapamtila da za porodiljni se računaju plaće prije komplikacija/bolovanja. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• mustra
    01. Srpanj 2019. 09:40

Ajme cure, hvala na info. Drago mi je da sam bila u krivu! 

Vilmica
    01. Srpanj 2019. 09:42

mustra

Ajme cure, hvala na info. Drago mi je da sam bila u krivu!

Drago mi je da smo ti uljepšale dan! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.