Goga super vijesti, zapisat cu termin 😊 Da ne bi bilo, nema tu admina, samo ja volim sistematicnost i popise pa sam se toga uhvatila 😄
Grizli ja bi se svrstala u obje ponudene kategorije (s 35) 😎😂 Ne shvacam ih medusobno iskljucujuce 😉
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Grizli čestitam draga, beta ti je top! 💪💪💪
Joj cure koliko ste se raspisale, baš mi je drago da nas je ovako puno.. Tabela se deblja ko mi🤣
Dobrodošlica i čestitam novim curama ako sam koju propustila.
Jaivanpa ja u tvojim godinama i sa tvojim zdravljem ne bi išla na nifty, da ti dr. sugerira neki razlog onda hajde.. Ali naravno sama promisli i odluči sa svojim dragim. Ja sam se naručila danas, ići ću u 11tt. Ipak imam 38god i period neplodnosti iza sebe, voljela bi znati na vrijeme ako nešto nije uredu. Meni bi nakon probira opet preporučili, ako ništa samo zbog godina, amniocentezu koju nastojim izbjeći.
Ma necu ni ici… Glupost… Bacanje novaca u vjetar..kako je, je… Kuzim starije zene koje moraju ići
ma na kog to misliš pod starije ženeu cvijetu mladosti
Annika potpisujem🤣🤣💪💪
😂😂
Livia ,moj termin je 8.1 . :)
Zapisala!
Sad imam osjecaj da si ti vec bila napisala termin pa oprosti ako mi je promaknulo prvi put 🙈
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Cure bile smo kod dr, sve je uredu imamo termin za 4 nedelje opet. Mnogo sam sretna, ali se nekako jos nisam povezala sa trudnocom. Drago mi je i u jednom momentu sam sretna u drugom kao da nekako ne vjerujem da se desava baš meni.. jel.se to nekoj od vas desavalo/desava? 💙🤰 Nas termin je 24.1 .2020 pa ako neko od adminki upise i nas.
Cestitaam😍taman na moj rockas😊😂
Ma necu ni ici… Glupost… Bacanje novaca u vjetar..kako je, je… Kuzim starije zene koje moraju ići
Annika potpisujem🤣🤣💪💪
😂😂I
Iz perspektive 25, ove sa 35+ i jesu starije zene, nama sa 35+ su najbolje godine, a ove s 45 smatraju da smo mladice, a za 25 da su dica. Al moram priznat tko god je rodio oko 40-te rekao je da mu je to najbolja odluka u zivotu. Dakle, bebe pomladjuju
url=https://lilypie.com]
Grizli čestitam draga, beta ti je top! 💪💪💪
Joj cure koliko ste se raspisale, baš mi je drago da nas je ovako puno.. Tabela se deblja ko mi🤣
Dobrodošlica i čestitam novim curama ako sam koju propustila.
Jaivanpa ja u tvojim godinama i sa tvojim zdravljem ne bi išla na nifty, da ti dr. sugerira neki razlog onda hajde.. Ali naravno sama promisli i odluči sa svojim dragim. Ja sam se naručila danas, ići ću u 11tt. Ipak imam 38god i period neplodnosti iza sebe, voljela bi znati na vrijeme ako nešto nije uredu. Meni bi nakon probira opet preporučili, ako ništa samo zbog godina, amniocentezu koju nastojim izbjeći.
Hahaha jaooo... Ma ne mislim da ste stare jaoo.. Nego od mene starije zene jeste... Neznam prikladniju rijec da nekog ne uvrijedim xD
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ionako sam ja za vecinu vasih dobi jos balavica (barem nas tako vecina ljudi okarakterizira) i ne smeta me to.. Svatko misli kaj hoće... Al nemojte se ljutiti, nisam mislila ništa lose...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro svima, mlađe i starije!
Naravno da nas ima raznih godina, ali to stvarno ništa ne znači. Glavno da naše bebe budu dobro.
Jeste se naspavale?
Opet kiša pada, ja krećem na posao, putujem sat vremena vlakom u jednom smjeru.
Pitala me ginekologica želim li odmah na komplikacije, ali dobro mi je na poslu pa ću pokušati izdržati koji mjesec.
Brojim dane do vikenda da se naspavam jer se budim u 5.
I moram pohvaliti da su mi se mučnine smanjile zadnjih dana. Još su tu, ali ne toliko intenzivne kao prije.
Ugodan dan svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji