ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    30. Lipanj 2019. 07:51

Stelle123

Jaivanpa evo i ja nista bas nista ne osjecam zadnjih dana. Prije bi se znalo osjetit ko trzaj ribice, tu i tamo, mozda su bila crijeva, nemam pojma. Mozda im je vruce pa su se uspavali.

Ja bi osjecala leptirić kao. Onda pritisak i tocno osjecaj da se nekaj krece ispod trbuha tj u trbuhu

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    30. Lipanj 2019. 07:53

Angie1205

Mene vec sram uci u pekaru u 7:01 al ne mogu cekat 🙈
    Izasla malo prije 7, setala s pesom oko zgrade i onda trk u pekaru, zena cim me vidi trpa burek u skarnicl 🤪
    Al danas sam imala narudzbi tak da nije bio samo burek 😊
    Cekam da se ostatak ekipe zbudi da popiju kavu pa krecemo. Treba razvuc i napunit bazen, pripremit sve za krecenje, posla auuuu 😱

Danas barem se možeš izvući na cijelu ekipu hahah.. 😂
    Pa kaj te ima biti sram.. Ne bi radili od 7 da nema ljudi... Glad ne pita

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Stelle123
    30. Lipanj 2019. 07:55

Angie koliko si kila dobila? Ja pokusavam izbacit pekaru jer cu pozalit debelo sto sam je obilazila.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    30. Lipanj 2019. 07:59

Jutro! Bas ste aktivne bile nocas. Ja zadnje 2 noci spavam ko klada. Samo se 1 dignem za piskit, a primjetila da sam pocela ici rijeđe piskiti kad mi je trbuh podtao vidljiv i ujutro, dok mi se napuhavao damo navecer isla bi biskit i po 3-4 puta po noci. Ocito beba vise ne sjeti na mjehuru, al zato kad odem na wc onako nikad kraja. 
    Citam vas o pokretima beba i vec me hvata paranoia ako ne budem osjetila ju svaki dan. Znaci katastrofa nisam normalna. 
    Jaivanpa mozda je zbilja razlog to sto ti je narastao trbuh pa sad manje osjetis jer beba ima vise mjesta. Vjerujem da je sve super i jedva cekam s tobom utorka da javis kako je sve super!

Aristea
    30. Lipanj 2019. 08:22

Grizli

Jutro! Bas ste aktivne bile nocas. Ja zadnje 2 noci spavam ko klada. Samo se 1 dignem za piskit, a primjetila da sam pocela ici rijeđe piskiti kad mi je trbuh podtao vidljiv i ujutro, dok mi se napuhavao damo navecer isla bi biskit i po 3-4 puta po noci. Ocito beba vise ne sjeti na mjehuru, al zato kad odem na wc onako nikad kraja.
    Citam vas o pokretima beba i vec me hvata paranoia ako ne budem osjetila ju svaki dan. Znaci katastrofa nisam normalna.
    Jaivanpa mozda je zbilja razlog to sto ti je narastao trbuh pa sad manje osjetis jer beba ima vise mjesta. Vjerujem da je sve super i jedva cekam s tobom utorka da javis kako je sve super!

Hvala ti Grizli! Divna si! Daj Boze da sve doguramo do kraja i cerekaml se cijelu zimu od sreće :)❤️❤️❤️

Ja sam inače zabrinut tip prirodno... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    30. Lipanj 2019. 08:23

Jaivanpa meni glupo jer vec skoro 3 mjeseca jedem iskljucivo i samo burek 🙈
    Sad idem mami i vec me panika lovi kak cu tam bez pekare 😳
    Kilaza...stojim na +4/4,5 vec tri tjedna

lorija
    30. Lipanj 2019. 08:45

Jaivanpa nemoj se puno brinuti,mozda je jednostavno beba mirna. Prosla sam to,cak sam i plakala kad nebi osjetila bebu po par dana,Javila bi se kad njoj odgovara na kraju. I tako mi je bilo skoro cijelu trudnocu. Ali sam prihvatila da je beba mirna i da samo spava,sto je na kraju i bilo tako kad je se rodila.

mrgud_zg
    30. Lipanj 2019. 08:52

Ajme mene strah stat na vagu nakon 2 tj godisnjeg 🙈 
    Moram se ovih dana sluzbeno najavit direktoru i objavit da sam trudna, jedno novo iskustvo 😁 
    Bas me zanima sutra kad isprobam opet garderobu za posao u kaj stanem. I dal ce me tko pitat kaj u firmi. Rekla sam jos prije samo sefici, a sad nakon 2 tj go sam vec prosla 14tj pa necu vise skrivat 😁

TinchiSk
    30. Lipanj 2019. 09:22

Kod mene sve kontra. Ja kako sam legla, tako sam zaspala i ostala valjda do jutra. Čak ni na wc nisam morala preko noći, ali zato me to probudilo u 6. Onda ritual, kavica na balkonu i uživanje u miru i tišini. Nije dugo trajalo, mali se budi kao da mora u školu. 
    Joj, sutra radit, i to svih 5 dana 😭😭😭
    Idemo sad do vikendice, roštiljat i odmarat. 
    Mislim da se ne trebamo brinuti ako ne osjetimo bebu koji dan, još je rano. Doći će uskoro dani da će nas lupati cijelo vrijeme. 
    Baš šteta što se ne opustimo skroz pa da samo uživamo u trudnoći. Zašto je to tako teško? Da li zbog loših iskustava ili zbog svega što možemo pročitati na internetu? 
    Srećom, snova se ne sjećam zadnjih par noći, inače su kaos. Onda ujutro odmah pipam trbuh, pregledavam krevet jel sve ok. Kao da me podsvjesno strah. Ma sigurno i je, koliko god se ja trudila biti optimistična i vjerovati u najbolje, naravno da se bojim.
    Do pregleda 11 dana, nadam se da će brzo proći. 

Maj4
    30. Lipanj 2019. 09:30

Kod nas je danas isto roštilj 🍗🥩🥓 Meni se sad zaredalo druženje sa svom familijom po malo. Mjesec dana nisam ništa kuhala. Uvijek stariji spremaju 🙈🙈 u srijedu se vraćam kući i po starom. Treba se opet naviknuti na spremanje i kuhanje 😥 
    U petak i subotu imamo svatove, a ja sam inače u 22h u krevetu, 23h najkasnije al to već napola spavam. Baš me zanima kako ću izdržati 😴🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.