Angie, vrištim od smijeha na tebe i burek. Ma budeš i u Sisku našla neki, mislim da u Mlin i pekare nije loš, njih imaš po cijelom gradu. A i onu pekaru iza glazbene škole su svi uvijek hvalili. Mislim da si jednom rekla da si na trgu pa ti je to relativno blizu.
Ja sam se drugo jutro za redom najela Nutelle, tako mi je falilaaaa. Sad smo si opet dobre iako mi i dalje slano i kiselo više pašu.
Jutro svima! Ja sam si isto malo nutelle, jednu palacinku namazem na pola nutelle, a na pola pekmeza od marelice.... Malo me plasite s tim sto osjetite, ja bas nista, osim mucnine navecer-jos uvijekkkk....danas smo sluzbeno usli u 13. tjedan!
Joj Mustra pa puno prerano ti je da osjeti,još ako ti je prva trudnoća... pogotovo. Ja sam u prvoj sa 16+4 osjetila prve mjehurice pa kazu da je rano. Opusti se. Sve je u redu :)
Nespavalice,ja bi rado spavala ali eto moja mala ne spava dulje od pola 6-20 do 6,luda sam već...
Jutro svima! Ja sam si isto malo nutelle, jednu palacinku namazem na pola nutelle, a na pola pekmeza od marelice….Malo me plasite s tim sto osjetite, ja bas nista, osim mucnine navecer-jos uvijekkkk….danas smo sluzbeno usli u 13. tjedan!
Ma joj rano je jos ako si 13 tjedan..stigne za par tjedana...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpanemoj se puno brinuti,mozda je jednostavno beba mirna. Prosla sam to,cak sam i plakala kad nebi osjetila bebu po par dana,Javila bi se kad njoj odgovara na kraju. I tako mi je bilo skoro cijelu trudnocu. Ali sam prihvatila da je beba mirna i da samo spava,sto je na kraju i bilo tako kad je se rodila.
Nadam se. Bas je bila aktivna i to me toliko radovalo.. I na ultrazvuku je bila toliko nemirna da doktor nije mogao uhvatiti otkucajd srca i rekao je kako je aktivna ono cudio se...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa, isto mislim da ti je prerano za ovakve brige. Ti u ovom trenutku možeš biti samo pozitivna i razmišljati da je sve u redu. Od brige nema puno koristi, nije da išta možeš time napraviti. Druga stvar je kad je to pred kraj pa ne osjećaš pokrete, e onda je alarm za ići provjeriti u bolnicu,a trenutno sa 17 tjedana, samo sebe moris. Uzivaj,misli na najbolje😘
Tinchi eee da sam na Trgu svako jutro u 5 bi bila kod Martinaja al mama je u Topolovcu vec 10 godina, tu imamo dva duckasa koji su nemjerljivi sa pekarom u Vg 🙈
Al hvala kaj mislis na mene pa mi dajes upute kam da saljem muza kad zagusti 🤪
Moram li ja ako sam na komplikacijama javiti hzzo-u kada mi istekne ugovor? Jer sam sad otvorila komplikacije ali mislim da ce mi sa 1.7.ugovor isteci (u ugovoru pise do povratka djelatnice pa zato ne mogu znati sa sigurnoscu).
Moras se javit u roku 8 dana od isteka ugovora obavezno
Ja sam sada bila u kvartovskoj trgovini i cekam tetu da mi da kruh i ona pita: kada ce beba? Ajme skroz sam se zbunila, prvo sam pomislila kako ona zna, gledam oko sebe sta to mene pita hahahaha. Treba se sada navikniti na ta pitanja, ja stalno mislim da se jos nista ne kuzi :) :) a poslje mi je bilo drago jer je skuzila😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji