Jaivanpa mozda si zadnjih par dana ti bila vise aktivna pa nisi osjetila bebusku, i ja se tak splasim ako je ne osjetim preko dana a onda navecer ne zaspim dok busa bar malo ne zatreperi da sam sigurna da je sve ok.
Probaj pojest nesto slatko ili popij casu hladne vode pa lezi na lijevi bok i mazi busu...javit ce ti se 😉
Jaivanpamozda si zadnjih par dana ti bila vise aktivna pa nisi osjetila bebusku, i ja se tak splasim ako je ne osjetim preko dana a onda navecer ne zaspim dok busa bar malo ne zatreperi da sam sigurna da je sve ok.
Probaj pojest nesto slatko ili popij casu hladne vode pa lezi na lijevi bok i mazi busu…javit ce ti se 😉
Ma nisam nesto pretjerano bila aktivna.. Cak sam lezala kad god sam mogla da ju osjetim al nikaj... Joj ko ce dočekati utorak da ju vidim... Seka kaze da mi je za dva tjedna bas narasao trbuh, mozda nekak ima sad vise prostora pa ju manje osjetim dok ne izraste... Tjesim se. Al bit cu mirna tek dok ju vidim.. Nisam mogla spavati po noci, samo sam molila Boga da je dobro... :(
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Bude sve ok, vidjet ces. I moja je mrvica nesto mirnija ovih dana, navecer kad legnem se tek javi.
Bude sve ok, vidjet ces. I moja je mrvica nesto mirnija ovih dana, navecer kad legnem se tek javi.
Moja nikaj...da bar hoce na 5 min... Nadam se eto da je dobro...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala ti! ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro zene! Evo mene vec na trajektu, krece put doma 😁
Sretno do domeka :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa evo i ja nista bas nista ne osjecam zadnjih dana. Prije bi se znalo osjetit ko trzaj ribice, tu i tamo, mozda su bila crijeva, nemam pojma. Mozda im je vruce pa su se uspavali.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure 🖐🏻
Bome ste bile aktivne sinoć 🤣🤣
Angie baš sam se nasmijala na tvoj post kako čekaš 7 sati da pekara otvori 🤣🤣 ja ujutro ne mogu ništa jesti. Malo dok se razbudim se natjeram, ali da nije beba u pitanju ne bi jela pola dana. Ove vrućine mi zatvorile želudac 🙈🙈
Mrgud sretan put 😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mene vec sram uci u pekaru u 7:01 al ne mogu cekat 🙈
Izasla malo prije 7, setala s pesom oko zgrade i onda trk u pekaru, zena cim me vidi trpa burek u skarnicl 🤪
Al danas sam imala narudzbi tak da nije bio samo burek 😊
Cekam da se ostatak ekipe zbudi da popiju kavu pa krecemo. Treba razvuc i napunit bazen, pripremit sve za krecenje, posla auuuu 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji