Cure ima li koja neki savjet kako se smijem inhalirat u trudnoci? Neka hunjavica me uhvatila i nos mi na mahove totalno zastopan a na mahove curi ko blesav da glavu ne smijem sagnut jer ode sve … 🙄 Inace bi probala onaj inhalator u sticku al pretpostavljam da to sad ne smijem. ..
Hmm...mozda dobra stara kamilica, stolnjak preko glave i parit se....ako mozes na ovu vrucinu podnijeti jos malo vrucine 😀😀
L 💛
Mi danas obavili pregled i mini anomaly i sve je u najboljem redu s bebama.
Za curke koje pitaju za UZV preko trbuha, meni je danas napravljen (12+1tj).
Cure ima li koja neki savjet kako se smijem inhalirat u trudnoci? Neka hunjavica me uhvatila i nos mi na mahove totalno zastopan a na mahove curi ko blesav da glavu ne smijem sagnut jer ode sve … 🙄 Inace bi probala onaj inhalator u sticku al pretpostavljam da to sad ne smijem. ..
Hmm…mozda dobra stara kamilica, stolnjak preko glave i parit se….ako mozes na ovu vrucinu podnijeti jos malo vrucine 😀😀
Cek cek nikad to nisam radila 😂😂 znaci skuham vulgaris caj od kamilice i onda taj dio sa stoljnjakom? 😂😂 I koliko dugo tako drzim?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Grizli, npr maxi cosi AS na nekom popustu bude cca 900- 1000kn a be safe izi go je cca 2000kn.. a ako imaju iste ocjene onda mi je to sasvim suludo. Al kažem, to želi i može zašto ne...
Angie meni je isto,samo bi spavala,užas!
Hmm…mozda dobra stara kamilica, stolnjak preko glave i parit se….ako mozes na ovu vrucinu podnijeti jos malo vrucine 😀😀
Cek cek nikad to nisam radila 😂😂 znaci skuham vulgaris caj od kamilice i onda taj dio sa stoljnjakom? 😂😂 I koliko dugo tako drzim?
Ahahaha....a to je sastavni dio mog djetinjstva 😂😂 Skuhas kamilicu i tu serpicu ili u cemu vec kuhas stavis si na stol, nagnes se iznad te posude i udises (nemoj samo preblizu staviti glavu)...ali moras se necim prekriti da ta para ne pobjegne svuda okolo - mi smo uglavnog stoljnjake koristili 😁 Dobro je i za kozu lica, pore i ostalo 😉
L 💛
Hrabrice za hunjavicu je jos bolji caj od mente skuhat mozes ga u jednu salicu staviti i 2-3 vrecice, bitno da je voda kipuca. Stoljnjak ili rucnik preko glave i inhaliras se udises na nos a izdises na usta. Pokusaj meni pomogne i kod alergija. Osim ako nisi alergicna na mentol.
I dok ti se nos ne procisti...ne znam tocno koliko treba. Ali mogla bi i ja to primjeniti, nos mi je stalnooo zacepljen a ne smijem nista za alergiju uzeti 🤔
L 💛
Lavice hvala puno na objasnjenju cjenovnog ranga. Meni je vazno da je sjedalica sigurna, i jednostavna za upotrebu. Idelano bi bilo da moze i sa isofix i bez njega sluziti a sad vidit cemo sto cemo odabrat na kraju. Moram upaliti sve mozdane vijuge
Hrabrice za hunjavicu je jos bolji caj od mente skuhat mozes ga u jednu salicu staviti i 2-3 vrecice, bitno da je voda kipuca. Stoljnjak ili rucnik preko glave i inhaliras se udises na nos a izdises na usta. Pokusaj meni pomogne i kod alergija. Osim ako nisi alergicna na mentol.
Eee vidis menta mi nije pala na pamet a imam pune ormarice....to mi je omiljeni caj za piti, sad ce biti i za inhaliranje. 😂😂
L 💛
Eeee hvala!! Ljubim vas! Sve kroz zastopan nos 😂😂😂 P. S. Znaci mogu se pozdravit s cistom kosom nakon tog? 😂😂 Pitam jer sam ju taman danas oprala 😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore