Čestitke ena10na curi I i da je sve dobro! ❤
Juno odličan izbor za kolica, rekla mi je žena u Magic baby da nikad nisu imali reklamacija na ta kolica👌
Grizli, besafe je recimo premium brand medju sjedalicama,kao što Angie kaže i dobra na testovima,po meni možda nerealno skuplja od ostalih jeftinijih a ništa gorih na testu al svak zna naravno za sebe!
Ja sam koristila košaru do 4.5 mj starosti, Onda mi je ped rekla da može u sportski ali onaj stupanj lezeci,s 5 drugi stupanj (45°) a sa 6 može već polako u sjedeći
Ena10 Čestitam na curici, divno 😍😍😍
Cure, mene ubi ovaj pritisak dole, imam osjećaj da ću se upiškiti, a onda odem na wc i nema ništa ili skroz malo, jer idem baš često. Kao da mi neko sjedi na bešici, ko li bi to mogao biti 😂
Ena10 cestitam na curki! I drago mi je da je sve dobro! Nasmija si me sa doktorovom izjavom. 🤣
Lavice iskreno ja uopce nemam omjer cijena te opreme, meni sve to se cini skupo, a opet za bebu mi nije nista tesko izdvoji. Mislim da cu morat se dosta educirat u novoj znanstvenoj disciplini. Al super da imam vas koje mozete dat zlata vrijede savjete.
Juno bas su lijepa kolica!
Bok mame
ja sam nova skroz u svijetu foruma
čekamo bebicu 12.11.2019. ♥️
Dobro došla Petrica. 🤗
Ena čestiram na djevojčici, polako ali sigurno cini se da bi djevojčice mogle izjednačiti . 🥰 ja imam osjecaj da je I kod mene tako , mada nije iskljucenk da me osjecaj prevari kao i neke od vas. Vidjecemo 17 og.😌
Ena cestitam na curici! 😘
Petrica dobrodošla! 😁
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cestitke i dobrodoslica novim curkama!! 🥰
Mi bili malo i setnji, docekali moju mamu i evo sad mi ona i mm spremaju veceru ❤️
Mene poslije 20h takav umor uhvati, ko da me netko ugasi, samo bi zaspala 😔
Ena10 cestitke na curici, a doktor ti je zakon 😂😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cure ima li koja neki savjet kako se smijem inhalirat u trudnoci? Neka hunjavica me uhvatila i nos mi na mahove totalno zastopan a na mahove curi ko blesav da glavu ne smijem sagnut jer ode sve ... 🙄 Inace bi probala onaj inhalator u sticku al pretpostavljam da to sad ne smijem. ..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore