ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    28. Lipanj 2019. 14:28

Lorija nisam imala maramu onu na ringove, mene to plasi da se ne otpetlja. Imala sam klasicnu klokanicu za full male bebe a kasnije sam imala X sling, meni ide x na ledja i bebi ide x na ledja, lijepo drzi nogice i kukice i curkama je bas bilo dobro u tome, uvijek bi zakrmile cim bi izasle na zrak 😉

Grizli
    28. Lipanj 2019. 14:59

Kuzim Angie sto zelis reci. Jaje su sve te sjedalice, al ja se krivo izrazila mislila sam na ono sto se kupuje uz kolica. Meni su sjedalice sve sto ide u auto inace 😂. Nekako mi se cibi kudrije kupiti 2u1 kolica, a to jaje kupiti kvalitetno pa uz pomoc adaptera kacit na kolica. Skuzila sam da vecina tih kolica bez jaja ima adaptere za neku vrstu tih jaja. Od te zenske mala nije stala vise u jaje od kolica vec sa 6 mjeseci jer je jaje bilo neko malo skroz a beba velika. Povafila sve neke umetke al ni to nije pomoglo pa je morala kupovat drugo a ovo nije koristila ni 2 mj. Pa valjda zato nam to rekla. E sad pitanje za vas iskusne do kad beba lezi u toj kosari? I dal je obavezno da ima mogucnost podizanja uzglavlja? I sto znaci npr autosjedalica 0+/1/2 vidila sam neku na reklami jednoj, vidim da na adac testu ima super ocjene i hvale ju na forumima vani pise da je od 0-25kg. Dal to znaci da beba od rodjenja moze u nju pa do 3-4 godine? Doduse ta valjda ne ide na isofix, a to moram razmislit dal uzet ili ne. Cini mi se prakticno i super i sigurno isofix al problem mi je sto ju mogu montirat na 2 auta, a na 3. necu moci pa mi je to malo glupo, a kupovat samo za taj auto sjedalicu mi je isto suludo. 

Angie1205
    28. Lipanj 2019. 15:05

Iskreno ja ti ne bi preporucila te sjedalice koje su kao od rodjenja pa do fax-a 🤪, nekako ne mozes u toj sjedalici nariktati novorodjence da bude u polozaju kao sto je u jajetu. Osobito ak se nekom (ne daj Boze) desi da kao ja rodi ranije mj dana pa ti sad nariktaj bebu od jedva dvije kile u tak veliku sjedalicu 😏
    Kaj se tice kosara mislim da svima dop**** nakon dva-tri mjeseca, moja starija se sa 4 i pol mj sama pocela dizat u sjedeci i to zakopcana u kolicima tako da mislim da se za dva mj koristenja ne isplati davat 1500kn za kosaru, osobito za nase zimske bebe.

Gogaa_V
    28. Lipanj 2019. 15:23

deewillow

Grudi se moraju pregledavati jednom godisnje nakon 30.god.zivota.
    Papa svake god., preporucuje se od prve spolne aktivnosti.
    Mrgud, znam ja jos gin.koji imaju takvo stajaliste (da ne treba nepotrebno "cackati"). Iako nisam te struke, nekako mi se cini da su bar djelomicno u pravu

Ne bih  se složila  za pregled grudi 1 godišnje, sa mnom  u sobi  na ginekoloskom  cura  lezala  95 godiste znaci  mladja od mene  5 godina  dosla  operirati  tumor  na dojci  koji je slučajno  otkrila  nije ga cak  ni napipala. Tako da sam ja ipak  za sve preventivno  pregledati  ne ovisno  o godinama.

DeeSB
    28. Lipanj 2019. 15:24

Eto sad ste me sjetila da zelim i klokanicu....kao necemo puno kupovati jer nemamo bas mjesta u stanu, i onda samo dodajem stvari na popis. Vec me strah sta ce biti do 1.mj 😂😂
    Iako se ne kuzim u kolica isto mislim da je mozda bolje 2u1 i autosjedalicu posebno. 
    Za Peg perego znam da imaju kvalitetne stvari...a jel ima jos koje da su kvalitetne a mozda malo jeftinije?? 🤔

L 💛

TinchiSk
    28. Lipanj 2019. 16:00

Ja nisam nikad radila briseve, ali papu redovno jednom godišnje. Ustvari, odem na cijeli sistematski jednom godišnje. 
    Ja ću definitivno kupiti klokanicu, ne znam gdje mi je pamet bila da ju nisam imala u prvoj trudnoći, a mali mi je stalno bio na rukama. 
    O opremi ću detaljno razmišljati na jesen, o krevetiću sam čak polovnom razmišljala. A robicu ću prvo svu pregledati.
    Danas sam baš neka nervozna, a dragi došao ranije s posla, leti oko mene stalno, a ja bih najradije bila sama doma 🙈

Juno
    28. Lipanj 2019. 16:34

Mi smo odlučili koja ćemo kolica. Ne moramo ih odmah kupiti. Svejedno je ista cijena sad sa klub popustom ili na bilo kojoj žutoj srijedi. Posebno ćemo kupiti adaptere i autosjedalicu Maxi cosi. Jako se veselim kupovini opreme. Sve živo nam treba jer su nam djeca 17 i 14 godina. Za prvo dijete niti nisam ništa kupovala jer sam pola trudnoće provela u bolnici pa smo nešti dobili, a drugo je suprug sve sam kupovao, a ja mu objašnjavala rukama i nogama jer se internet baš nije koristio i sva čuda današnje tehnologije. Hvala Bogu na ovome sada. 

Grizli
    28. Lipanj 2019. 16:42

Pitala ja prijateljicu ona slicma peg perego se zovu maclaren daytripper black i imaju tu montaznu kosaru koja je zapravo sportski dio i uz adaptere montiraju se as od maxi cosi, bretix ili tako nesto, cyber i jos nekoliko njih nisam zapamtila ona ima maxi cosi neku. I rekla da je platila ju cca 3.800 kn. A nasla i tu neku sto sam vidila i sta ki se cinila udobrom. Pazi mene udobnom, tako mi izgleda na slici ko da bi beba bila sretna s njom. Zove se BeSafe izi plus. 

ena10
    28. Lipanj 2019. 16:59

Bok djevojke.

Iva- jako mi je drago čuti da je sve super, i da je to zapravo bol jer beba raste. Najbitnije da je sve ok.

Mi smo danas bili na UZV. "Moji osjećaji" da je sin u pitanju, nisu baš ispravni bili.. kaže doktor, mama, ovo je curica, pimpek tu ne postoji.
    Muž je bio samnom, on je procvijetao, evo cijeli dan nije skinuo osmijeh sa lica. 
    Naša mala curka ipak stiže, i sve je u najboljem redu! Gospodična si je ruku stavila iznad glave i maše ona, i cijelo vrijeme je aktivna bila!
    Baš smo sretni! 🤩🤩🤩

Angie1205
    28. Lipanj 2019. 17:11

Grizli Be safe sjedalice su dobre, dobro prolaze na crash testovima mada ni ti testovi nisu neko mjerilo. Svakako su bolje one sa boljim ocjenama al treba gledat i funkcionalnost, materijal i slicno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.