ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deewillow
    27. Lipanj 2019. 14:38

Red Fox

Cestitam svima na dobro proslim pregledima. Ja sam upravo stigla, vani je neizdrzivo, ko ne treba nek ne izlazi.
    Nije mi radio ultrazvuk ovaj put 🙁 dosli su mi nalazi briseva i sad je izolirana Klebsiella pneumoniae, pa ak je netko imao, pliz pisite. Ja fakat ne kuzim, kod moje doktorice uvijek svi brisevi budu u redu i onda u bolnici izvuku neku egzotiku. Uglavnom dobila sam antibiotik, nadam se da ce biti sve ok. Iako me sad bas jako strah. Iduci pregled mi je 25.7. Tad ce raditi ultrazvuk i ponoviti briseve.

Red Fox, ja nikad nisam ni cula za tu bakteriju... ja znam samo za one "klasicne", kaj se uvijek na njih rade brisevi, plus znam da se radi za virus HPV

Red Fox
    27. Lipanj 2019. 14:43

Mala.le hvala, nadam se da ce proci nakon ture antibiotika. Ja sam dobila cefalosporine kroz 10 dana. Bitno da mi sad redovito rade briseve.
    Deewillow ja sam se iskreno bojala ureplasme jer sam ju vec imala. Klebsiellu nisam ocekivala jer nisam nikad imala nekih problema i urinokultura mi je uvijek sterilna. Bitno da se otkrilo na vrijeme.

deewillow
    27. Lipanj 2019. 14:50

Red Fox

Mala.lehvala, nadam se da ce proci nakon ture antibiotika. Ja sam dobila cefalosporine kroz 10 dana. Bitno da mi sad redovito rade briseve.
    Deewillow ja sam se iskreno bojala ureplasme jer sam ju vec imala. Klebsiellu nisam ocekivala jer nisam nikad imala nekih problema i urinokultura mi je uvijek sterilna. Bitno da se otkrilo na vrijeme.

Da, ureaplasmu sam i ja imala prije tri god i uspjesno je izlijecila, i hvala Bogu, nije se vratila✌

Cure, imam ja jedno pitanje: kako odrzavate zube i zubno meso? Cula sam da u trudnoci i jedno i drugo propada, stovise znam neke primjere i sama. Navodno se propolis iz ljekarne i caj od kadulje, za koje ja mislim da su najbolji lijek za usnu supljinu + imaju preventivno djelovanje, ne smiju koristiti u trudnoci. Posebno kadulja. Pa me zanimaju vasa iskustva i savjeti 😊

• mustra
    27. Lipanj 2019. 14:53

I ja se s time borim..Počne me svrbiti zubno meso, sto me nikad nije. Trljam zube i zubno meso ko luda...Dajte savjetee ...

Red Fox
    27. Lipanj 2019. 14:56

Meni je moj zubar preporucio vodicu za ispiranje Curasept ADS 205 jer mi je zubno meso malo naoteceno. Al iskreno ja rijetko ispirem s tom tekucinom jer mi okus nikako ne pase, bas mi bude zlo od toga 🙁 mozda bolje onda nesto na prirodnoj bazi isprobati.

Angie1205
    27. Lipanj 2019. 14:59

Red Fox zao mi je radi bestije al bude ti sve ok, vidjet ces 😉
    Hrabrice ja oduvijek imam jedan veliki na desnoj cicki i na njega moram paziti kad kupujem grudnjake jer mo rub dodje bas preko njega, jos je onak izbocen 😞
    Al ovih malih flekica mi pun trbuh. Inace imam smedju fleku na lijevom guzu (sestra na desnom) i to imam od rodjenja i raste fleka kako rastem i ja (odn guza🙈) al ovo na trbuhu su bas male tockice i imam osjecaj ko da svaki dan jos koja izviri.

TinchiSk
    27. Lipanj 2019. 16:06

Meni se isto čini da sam dobila nove madeže, baš sam ih pp nogama primijetila. I inače ih imam puno pa mi ih je teško popratiti, ali rekla bih da su definitivno novi.
    Laganini, ja sam na početku stalno provjeravala cicke. Jesu još uvijek velike, da li me bole. Znalo se dogoditi da se jedan dan smanje pa me uhvati panika, sljedeći dan opet nabujaju. Mislim da je to sve normalno. Stalno nešto osluškujemo, brinemo i provjeravamo simptome jer želimo biti sigurne da je sve ok. Iz istog razloga se i čekanje 8 tjedana na uzv čini kao vječnost. 
    Meni je zadnji put radila uzv preko trbuha i to mi je puno bolje od vaginalnog. Na kraju sam dobila onu super sliku.
    Ja evo na putu s posla, smišljam što ćemo danas večerati a da ne moram ništa kuhati jer je vrućeeeeee.
    Mislim da ću ja kilu, dvije voća, a dečki nek se snađu. 

annika
    27. Lipanj 2019. 16:52

hej cure
    deewillow samo dobro očisti međusobni prostor i redovito masiraj meso kružnim pokretom s četkicom. Povući će se upaljeno meso ako ga imaš.
    čestitam svima na urednim pregledima
    ja radim i umirem, u školi smo bez klime. brine me što još ne mogu jesti uredno, samo voće i peciva

[iimg]

Točkica37
    27. Lipanj 2019. 16:55

Meni u trudnocama uvijek krv kad cetkam zube i poouca mi fest caklina...valjda od kiseline ili čega vec... ne znam kako to prevenirat

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Hrabrica
    27. Lipanj 2019. 17:15

Angie1205

Red Foxzao mi je radi bestije al bude ti sve ok, vidjet ces 😉
    Hrabriceja oduvijek imam jedan veliki na desnoj cicki i na njega moram paziti kad kupujem grudnjake jer mo rub dodje bas preko njega, jos je onak izbocen 😞
    Al ovih malih flekica mi pun trbuh. Inace imam smedju fleku na lijevom guzu (sestra na desnom) i to imam od rodjenja i raste fleka kako rastem i ja (odn guza🙈) al ovo na trbuhu su bas male tockice i imam osjecaj ko da svaki dan jos koja izviri.

E pa da, tocno kak si rekla tockice.. i koji pristic... 😂😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.