Jutro svima!
Ja sam danas ostala doma, idem malog upisati u glazbenu školu pa ću do bolnice pokupiti nalaz krvne grupe. Skuhati ručak, malo peglati, odmarati, što će mi se već dati.
Angie, Zibel je odlično uređen, jedino ne znam da li ćete se moći kupati jer je Kupa još uvijek jako prljava zato što je kasno bila jako visoka. Na Pogorelcu nikoga još, inače bi u ovo vrijeme tamo već hrpe ljudi bile na kupanju.
A imate u željezari otvoreni bazen, ja ću tamo voditi malog, tamo je super.
Sretno na pregledima danas, držite se sve koje se borite s bakterijama i upalama.
Izgleda da nam je malo zahladilo, jedva čekam da izađem van.
Jutro cure! Od jucerasnjeg umora mislila sam da cu danas spavat do 12, al piskanje i glad su jaci od svega 🙈
Tinchi jucer kad smo isli u Grand bas sam skicnula malo prema bazenu u Zeljezari, izgleda lijepo al ja nekak imam averziju prema tom bazenu jos odavno 😏
Odrasla sam na gradskom bazenu kod placa, u ovaj gore se nikad nisam bucnula. Vidjet cemo hoce nam Kupa ici u korist iduci tjedan pa se malo spustit 🤪
Jutro! Hajmo sve preziviti jos jedan dan vrucine! Mi sinoc bili na nekoj veceri, morala sluzbeno, dakle mrzim kasne vecere, a sad ih jos vise mrzim. Nije mi slabo bilo danima kao sinoc i jutros, a jos sam skroz pazila da jedem sto smije i malo i sve nesto lagano. Jos vani budale odabrali da sjedimo na terasi kao da gledaju u more, a vani 29 u 22h. Fuj, umjesto lijepo da smo unutra pod klimom bili. Prvi put sam se probudila izrevoltirana danas. Cak mi je i tlak preko onih famoznih 100 jutros. Eto ispuhala sam se sada pa mi lakse. Vikala jutros vec na muza, al nije mi pomoglo.
Jutro cure!
Gogaa drago mi je da ti je bolje!
Sretno danas na pregledima!!
I meni se cini da ce danas biti malo lakse. Jucer je bas bilo gadno...
Jutro cure! Sretno Lali i Eni na pregledu! :) nadam se da ste sve dobro! 😊
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Gogaaa previdjeh tvoj post 🙈
Drago mi je da si doma, sad mazi i pazi busu i uzivaj u ostatku trudnoce 😘
Grizli moj muz je neki dan ustvrdio da sam bolje volje kad on ode na posao nego kad je doma...jos me pitao dal da otkaze go?! 😱 Valjda nisam svjesna koliko sam grozna kad me pocne pucat 😏
Znam da ste neki dan pricali o probavi al evo kod mene sad poceli problemi...jucer nikako, danas uz jaukanje 😳
Jos ako me gin stavi na zeljezo sljedeci put ima da umrem 😭
Jutreko.
Zanima me sa koliko se poci.je raditi ultrazvuk preko trbuha i sa kolko ste prvi put osjetile svoje bebice 💙
Jutro! Hajmo sve preziviti jos jedan dan vrucine! Mi sinoc bili na nekoj veceri, morala sluzbeno, dakle mrzim kasne vecere, a sad ih jos vise mrzim. Nije mi slabo bilo danima kao sinoc i jutros, a jos sam skroz pazila da jedem sto smije i malo i sve nesto lagano. Jos vani budale odabrali da sjedimo na terasi kao da gledaju u more, a vani 29 u 22h. Fuj, umjesto lijepo da smo unutra pod klimom bili. Prvi put sam se probudila izrevoltirana danas. Cak mi je i tlak preko onih famoznih 100 jutros. Eto ispuhala sam se sada pa mi lakse. Vikala jutros vec na muza, al nije mi pomoglo.
Ahahaha, oprosti Grizli, ali bas me nasmijala tvoja poruka 😂 ALI, razumijem tvoju izrevoltiranost 😉 drzi se ❣ ni ja ne volim kasne vecere
Cure, imam jednu molbu.
Centar u kojem vjezbam od kad sam 🤰🏼, radi crowdfunding kampanju. https://www.indiegogo.com/projects/sanagravida-for-better-quality-of-woman-s-life
Glavna cura, Valentina, se stvarno jako trudi i jako sam zadovoljna s njihovim pristupom koji je gotovo u potpunosti individualan. Mislim da u potpunosti zasluzuju prikupiti ciljani iznos! Pa vas molim da odvojite koji trenutak vremena, i pogledate video :) svaka donacija je i vise nego dobrodosla 💓
Takodjer, unaprijed se ispricavam ako je ovo nedozvoljen sadrzaj i ako nekog ne zanima, slobodno preskocite ovaj moj post. Hvala puno! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji