Tinchi malo su uredili vanjske bazene, ima tobogan za klince, iza je ogrooomnaaaaa livada i ima dosta drveca i hlada. Iznajmis si lezaljku i u sumarak. Imaju vanjske tuseve, jesu dosta hladniji nego bazeni al meni su dobro dosli. Kad mi postane neizdrzivo ja malo pod tus. 😉
Mi bili od 12 do 16, moji bi jos al meni dupe odrvenilo i stvarno vise nisam mogla. Jos dok smo dosli do Siska pa opet nazad do Gorice, krepana sam. Od nedjelje smo svi u Sisku kod moje mame, planiramo malo i do kupalista na Zibelu. Znas ti mozda kakvo je tamo stanje? Inace sam uvijek preferirala Pogorelac, a sad mi se cini da je bolje gore, radi cura.
Cestitam svima na dobro proslim pregledima. Ja sam upravo stigla, vani je neizdrzivo, ko ne treba nek ne izlazi.
Nije mi radio ultrazvuk ovaj put 🙁 dosli su mi nalazi briseva i sad je izolirana Klebsiella pneumoniae, pa ak je netko imao, pliz pisite. Ja fakat ne kuzim, kod moje doktorice uvijek svi brisevi budu u redu i onda u bolnici izvuku neku egzotiku. Uglavnom dobila sam antibiotik, nadam se da ce biti sve ok. Iako me sad bas jako strah. Iduci pregled mi je 25.7. Tad ce raditi ultrazvuk i ponoviti briseve.
Tu istu bakteriju je imao moj djecak sa tri mjeseca, nije nesto narocito opasna, sanirali smo je sa nitrofurantoinom, s tim da ne znam mogu li to koristiti trudnice... opet ako moze tako mala beba vjerovatno mogu i trudnice 🙂.. najcesce se moze pokupiti u bolnicama, a mi tad i jesmo lezali u bolnici zbog nekih drugih stvari... valjda ti nije neka velika vrijednost u uzorku, kod njeg je bilo cini mi se oko 2000 i stvarno smo je brzo sanirali... no sikiriki 😘
Ajme Mare koja krasna slikica i preslatka bebica! Da se rastopis!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lala puno ti hvala ❤ znam ja da ta bakterija nije bas rijetka, al nisam ju bas ocekivala u brisu rodnice. Dobila sam cefalosporine tijekom 10 dana, valjda bude ti dovoljno. Nije pisalo u kojem je broju, samo da je izolirana.
Lala puno ti hvala ❤ znam ja da ta bakterija nije bas rijetka, al nisam ju bas ocekivala u brisu rodnice. Dobila sam cefalosporine tijekom 10 dana, valjda bude ti dovoljno. Nije pisalo u kojem je broju, samo da je izolirana.
Ma ne sikiraj se... neko je skoro ili ovdje ili na jesenskum pisao o gin i njihovim pregledima, one papirice ispod stave, uh strasno mi je i pomisliti sta se sve bas po bolnicama moze pokupiti... ja sutra idem na pregled, pa mozda zato i kontam o tome vise 🙈
PREGLEDI
28.7.- ena10
28.7.- Lala3
01.7. -Reserved123
01.7. -Dalindas
01.7. -Juno
01.7.- Lavica27
01.7.- noemi90
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
02.7.- lorija
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
04.7.- Mare
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
23.7.- ena10
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
13.8.- tonkica1
Jutro cure,evo ja pticice i moja gladna crijeva 😕
Ja vam pisem sve redom za preglede,kako mi naleti,pa predpostavim kad se navede termin da je za spisak 😄 bez ljutnje ako netko ne zeli nek mi kaze i izvinite ako nekog zaboravim. Strasno nam je puno i neka je! 😁
Curke koje imaju danas,sretno vam!!😊
Mare zaista lijepa kornjacica 😍
PREGLEDI
28.7.- ena10
28.7.- Lala3
01.7. -Reserved123
01.7. -Dalindas
01.7. -Juno
01.7.- Lavica27
01.7.- noemi90
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
02.7.- lorija
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
04.7.- Mare
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
23.7.- ena10
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
13.8.- tonkica1
Jutro cure. Jucer sam izašla i za sada je ok sve, osim ranog budjenja (po vremenu kad sestre upadnu da mjere temperaturu, i pritisak 😁🤭)
Čestitam svim curama na urednim u.z., drago mi je da ste sve dobro.
I hvala puno svim curama koje su mi dale poršku i spomenule me. To onako baš znaci kako god ja pozitivna bila. 👌😌❤
Baš u vrijeme kad sam se ja raspitivala ovde sa vama o raznim testovima, sam izmedju ostalog izguglala i Saru Prelević koja je recimo radila testove koji nisu potvrdili probleme i tek na porodu saznala da je rodila kćerkice blizanke sa D. Sindromom. Jedna u hiljadu vjerovatno, ali desava se.
Taman kad sam htjela raditi test odustala sam, jer rezultat nebi bar meni promjenio nista ako trudnoca napreduje normalno, ili da mi potvrde jedno, a doceka me nesto sasvim drugo. Svi naravno želimo zdrave bebice ali svakako bude onako kako mora biti, tako da nemojte biti u grcu i brinuti se.
Fox koliko vidim ništa opasno, bestija kojoj smo sklone u trudnoci i vjerovatno će ti za tih 10 dana otici uz terapiju i puuno vode. Ima i gorih dijagnoza, i bas svakakvih, bestija je stvarno nikakav problem zato se opusti maksimalno i uzivaj.
Mare predivna slicica. 😍
Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
Ja se noćas nikako namjestiti, imam osjećaj da sam se cijelu noć kao janje na ražnju okretala 🤣🤣 umornija sam nego kad sam legla 😴😴😴 i mislila sam da je 8h pa sam se ustala, a ono 7h. Nisam imala mobitel kraj sebe.
Mare predivna sličica 🥰🥰🥰
Gogaa baš mi je drago da si bolje i da si kući, držim fige da ostane sve super 🤞🏻😘
Lorija dobro nas i pohvataš sve za preglede, baš nas se fino skupilo 🙌🏻🙌🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji