Dobar dan svima! Nikako se jutros javiti, mm odlucio curku odvest nekamo na kupanje pa otisli na kupu u Pokupsko, izasli iz auta a u sekundi roj obada oko nas!! 😳
Zamrli smo i naravno isli potrazit drugo mjesto. Tamo malo bolje al obada posvuda pa cak i strsljena. Nista...vracaj se u auto i kaj sad... Mala bi se kupala, vec sva tuzna. Mm veli ajmo u Topusko, meni mrak na oci 😱 Od Pokuspkog cesta uzas tak da sam vec rekla da kad se vracamo idemo preko Gline i Petrinje jer cu umrijet do doma istim putem.
Sad evo ja zalegla u hlad, grickam peciva...a mm i mala vec na toboganu vise. 😂
Izvozali su me ko mladog majmuna i sad ima da me tetose do kraja dana 🤪
Mare naravno da mozes odnijet doznake i prije 1.u mjesecu, ja svoje jucer odnijela.
Grizli ja sam obavila samo probir i sve je bilo ok, da je pokazao visok rizik isla bi dalje mada razmisljam kao i ti, nikakav nalaz ne bi promjenio moje misljenje i rodjenje djeteta. Cak smatram da je nekad i bolje ne znat sve detalje.
Bok curke!
Može jedan savjet ovako, iskreno, šta bi vi na mom mjestu.na zadnjem UZV smo bili 23.5., tad je bilo 12+6tj. Sve je bilo super, u redu. E sad, na idući pregled sam naručena tek 23.7. Tada će biti i anomaly scan napravljen..
Moja ginekologica je jučer na pregledu rekla da je to pre velik razmak između dva UZV, i da bi ona željela UZV jednom mjesečno da se radi.
E sada, mene muči zapravo da li da platim privatno negdje samo UZV ili da čekam 23.7?
Ja se super sjećam, (osim zgaravice ) ne boli me trbuh, nemam neki problema iskreno da bi dizala paniku, ili da bi išla na UZV...
Pa kakvo je Vaše mišljenje o tome iskreno?
Ena nisam sigurna da shvacam. Nije ti ginekologica radila uzv ili?
Mislim meni gin radi pregled i uzv, tak da mi nije jasno zakaj se tvoja gin buni, ne moze ti ona napravit uzv u ambulanti?
Bok curke!
Može jedan savjet ovako, iskreno, šta bi vi na mom mjestu.na zadnjem UZV smo bili 23.5., tad je bilo 12+6tj. Sve je bilo super, u redu. E sad, na idući pregled sam naručena tek 23.7. Tada će biti i anomaly scan napravljen..
Moja ginekologica je jučer na pregledu rekla da je to pre velik razmak između dva UZV, i da bi ona željela UZV jednom mjesečno da se radi.
E sada, mene muči zapravo da li da platim privatno negdje samo UZV ili da čekam 23.7?
Ja se super sjećam, (osim zgaravice)ne boli me trbuh, nemam neki problema iskreno da bi dizala paniku, ili da bi išla na UZV…
Pa kakvo je Vaše mišljenje o tome iskreno?
Dva mjeseca pauze? Ja cekam 5 tjedana (zbog godisnjeg doktorice) i to mi je gornja granica do koje bih cekala. Mislim da je to ipak malo previse s obzirom na zdravstveni sustav koji nam omogucuje cesce preglede. Ja bih platila privatno da budem mirna.
Naravno da to ne znaci sad nesto lose ali je fakat predugo. Vjerojatno ce opet sve biti super, ali radi svojega mira otidji ti negdje prije 23.7.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sretno curama s pregledima!
Pitanje za vas koje ste tu negdi oko 6-og, 7-og tjedna (i za vas koje se sicaju tog perioda) - jesu vam grudi bolne i napete na on and off, ili stalno?
Meni su bile non stop, pa sve do pred kraj 10.tjedna otprilike.
Angie- kod svoje dr idem na pregled, vaganje , mjerenje itd. A na UZV idem u Petrovu, jer kod nas u DZ nema ultrazvuka, pa onda je to mali problem..
Mala.le.- muž i ja smo pričali da bu platili, bilo gdje, bilo kakav, jer nam je to pre dugo za čekati...
Kažem, to je više od dva mj čekanja...
Evo da se javim. Vidjeli smo malu mrvu od 1.14cm, velicina se poklapa sa tjednima po zm (7+2, za sad). Nije bio bas neki super moderan uzv, pa nismo culi otkucaje, ali su se vidjeli, tj srce kako treperi, pa nam je receno da je s te strane sve ok. Pozvani smo ponovo za dva tjedna na jos jedan uzv sto me bas iznenadilo, ali naravno, nisam odbila s obzirom na proslogodisnje lose iskustvo. Tako da mozete me staviti ponovo na listu za 11.07. Odbrojavanje pocinje.
Hvala svima na lijepim zeljama..
Cestitam!! Nadam se da ces uskoro cuti i otkucaje! 😊😊
Kako ti je bilo danas na pregledu? Ja sam isla samo vaditi krv i kako mi je uvijek slabo ako nista ne pojedem ujutro a naravno moram biti na taste ja sam se srusila od silne guzve u cekaonici.. na srecu ljudi su brzo dosli u pomoc. Ove vrucine u kombinaciji s niskim tlakom me bas dokrajce
Sad cekam rezultate i pregled kod gin 1.7.
Ma da, otkucaju su se vidjeli, samo je stvar do uredjaja koji ne moze pustiti zvuk, ali sljedeci put ce me staviti na drugi.
Ajme uzas, suosjecam... Ja se inace uzasavam takvih situacija. Takodjer imam prirodno nizi tlak.
Inace, bilo mi je ok. Obavezno ujutro jos prije nego ustanem grickam nesto, stapice ili digestive.. pojela sam malo dinje prije nego smo isli, opskrbila se keksima u torbi i cajem od djumbira, zvakama, bombonima.. Sto si to isla vaditi, za secer ili?
Omerta čestitam 🙂 Nadam se da cu dns i ja vidjeti koliko je moje zrno rize poraslo 😁 Kako te je pregledala?Vaginalno il normalan ultrazvuk? Nadam se da nece vise cackati dolje…zadnji put mi bilo i previse xD
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ena10, naravno...naruci se negdje pa onda opet 23. na redovni pregled. Tako bih ja...
Bas mi je to nesto puno...8 tjedana...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Nije uzv tako skup pa ja isto savjetujem da taj jedan napravis privatno
Meni je do sad uvijek radila vaginalno, bila na pregledu s 12+3 zadnjem, i nije bilo ni rijeci da radi preko trbuha
Na pitanje o bolnim grudima, ja sam umirala doslovno od pocetka do negdje 10-11 tj. Najgore je bilo kad bih legla. A nisam mogla potrcat jer sam mislila da ce eksplodirat. Sad s 13tt je puno bolje, malo su osjetljive na dodir i kad legnem al u principu su ok
Čestitke cure na pregledima!
Ena10 ja bih svakako otišla kod privatnika na tvom mjestu.
Noemi žao mi je da ti se to dogodilo, suosjećam. Meni se to nedavno dogodilo kad sam stajala u busu u kojem nije bilo klime...
Sortiraj odgovore
Najstariji