ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    27. Lipanj 2019. 11:12

Kombinirani ti je cista statistika u koju ulaze godine, razina hormona i nuhalni nabor. Ako pokaze npr.visoki rizik, to i dalje nije konacna dijagnoza nego se ide na amniocentezu ili na skuplje testove.

• mustra
    27. Lipanj 2019. 11:19

Tonkica1

Ja ipak otisla u Petrovu, sad cekam uzv, krv sam izvadila. Od 8 pocinju pregledavati..
    Mustra mozda sjedimo u istoj cekaonici 🤣🤣🤣

ajmee..predobro! Ja sam došla točno u 9 pa se nekako nadam da si ti do tada već bila gotova! Ali nisam gledala mob...

Lavica27
    27. Lipanj 2019. 12:03

Omerta kako je prošlo?

Omerta
    27. Lipanj 2019. 12:04

Evo da se javim. Vidjeli smo malu mrvu od 1.14cm, velicina se poklapa sa tjednima po zm (7+2, za sad). Nije bio bas neki super moderan uzv, pa nismo culi otkucaje, ali su se vidjeli, tj srce kako treperi, pa nam je receno da je s te strane sve ok. Pozvani smo ponovo za dva tjedna na jos jedan uzv sto me bas iznenadilo, ali naravno, nisam odbila s obzirom na proslogodisnje lose iskustvo. Tako da mozete me staviti ponovo na listu za 11.07. Odbrojavanje pocinje. 

Hvala svima na lijepim zeljama..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Aristea
    27. Lipanj 2019. 12:19

TinchiSk

Njurko, čestitam na curici
    Sretno curama koje danas imaju pregled. Ustvari, sretno svima koji danas izlaze. Tek je pola 8, a već je vrućeeeeee.
    Koliko sam vidjela prognozu, sutra ne bi trebalo biti tako strašno.
    E, imam nove informacije o korištenju godišnjeg. Jučer sam baš pričala sa svojom šeficom, koja je isto trudna, termin početak 12. mjeseca. Uglavnom, ona će si ostaviti godišnji jer kaže da joj je bolje koristiti godišnji kad beba napuni godinu dana nego prije porodiljnog. Tako si je i s prvim djetetom spojila stari i novi godišnji i bila ustvari skoro 2 mjeseca duže doma.
    Sad i ja imam dileme. S obzirom da je meni termin krajem godine i ako zaista rodim krajem 12. mjeseca, ispada da bi mi propao godišnji za 2019., ali mi je rekla da u tom slučaju mogu prekinuti porodiljni, iskoristiti godišnji, pa opet nastaviti porodiljni. Eto, nije loše znati i za tu opciju. Još nisam odlučila kako ću i što ću, ali bilo bi dobro imati godišnji poslije porodiljnog zbog vrtića i privikavanja.

To cu i ja napraviti, bebi cu biti potrebnija onda nego sada u trbuhu. Bit ce mi slađe biti na godišnjem :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

noemi90
    27. Lipanj 2019. 12:22

Omerta

Evo da se javim. Vidjeli smo malu mrvu od 1.14cm, velicina se poklapa sa tjednima po zm (7+2, za sad). Nije bio bas neki super moderan uzv, pa nismo culi otkucaje, ali su se vidjeli, tj srce kako treperi, pa nam je receno da je s te strane sve ok. Pozvani smo ponovo za dva tjedna na jos jedan uzv sto me bas iznenadilo, ali naravno, nisam odbila s obzirom na proslogodisnje lose iskustvo. Tako da mozete me staviti ponovo na listu za 11.07. Odbrojavanje pocinje.

Hvala svima na lijepim zeljama..

Cestitam!! Nadam se da ces uskoro cuti i otkucaje! 😊😊
    Kako ti je bilo danas na pregledu? Ja sam isla samo vaditi krv i kako mi je uvijek slabo ako nista ne pojedem ujutro a naravno moram biti na taste ja sam se srusila od silne guzve u cekaonici.. na srecu ljudi su brzo dosli u pomoc. Ove vrucine u kombinaciji s niskim tlakom me bas dokrajce
    Sad cekam rezultate i pregled kod gin 1.7.

MaRe
    27. Lipanj 2019. 12:30

Cure koje ste na komplikacijama dal znate mogu li ja te doznake odnijeti i sutra na hzzo ili se predaju od 1og do 5og u mjesecu? Jer znam da je do 5og u mjesecu za prethodni mjesec al ne znam dal moze prije prvoga...

Omerta čestitam 🙂 Nadam se da cu dns i ja vidjeti koliko je moje zrno rize poraslo 😁 Kako te je pregledala?Vaginalno il normalan ultrazvuk? Nadam se da nece vise cackati dolje...zadnji put mi bilo i previse xD

Hip_Hopsica
    27. Lipanj 2019. 12:33

Prekrasne vijesti Omerta... Čestitam!!! 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• valentina
    27. Lipanj 2019. 12:36

njurko

Moj uzv je bio danas, it's a girl 😍😍😍😍😍😍😍 idući 24.07

Cestitaaam

flower
    27. Lipanj 2019. 12:38

MaRe doznake možeš predati od 25og u ovom mj do 5og u idućem mj :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.