Curke, meni je sutra pregled, danas smo tocno 12 tj i rekla je gin da cemo radt mini anomaly scan. Da li se to radi vaginalno ili preko trbuha ako zna netko?
Thx.
Hvala curke na čestitkama :) uglavnom, bila sam kod dr.kosa jer sam čula da ima dobar uzv, a otići ću i na anomaly scan u 20tt, sad sam u 16tt. Iako je i jučer pregledao sve u detalje. I pitala sam jel šteti bebi, kako smo potegnule tu temu ovdje i rekao je da naravno da ne, da se ne moram brinuti. Moja soc.gin nema uzv, pa moram privatno za sad, kad će biti samo vanjski uzv onda ću u petrovu na uputnicu, sad mi je i vanjski i unutarnji napravio.
Osim toga, vidio je da mi je na početku na kompletnom nalazu krvi šećer bio 5.1 i pitao što sam po tom pitanju poduzimala-ništa, jer mi dr nije ništa rekla, pa sam ju sad zvala za nalaze za briseve i tu glukozu. I sad sam lijepo saznala i za ureaplasmu, a plus me ta glukoza sad uplašila. Za ureaplasmu sam dobila eritromicin 8 vaginalete polygynax...tako da sam sad :(
Tinchi - thanks. Je, cekanje 8tj na UZV je kidanje zivaca 😂😂 hvala svima na komentarima. Zanimale su me zapravo samo iskustva drugih jer mi je bas lipo kad se eto desi ono off razdoblje na dan, dva pa ne bole 🙂
Jaooo kako je slatka bebica!!! Vidi te nogice, rukice, trbuscic, glavicu 😍😍😍
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mare kornjacica je preslatka 🥰
Jooj kad vidim te slikice sve sam nestrpljivija za svoj uzv....dva tjednaaaaaa!!
Mi konacno dosli doma, na kraju smo poslije Topuskog ogladnili naravno, krenuli po Glini se vozat...nist zanimljivo, usli u Petrinju...ma neeee. I na kraju zavrsili u Sisku u Grandu 🙈
Dakle izvozali me danas totalno al sad smo zalegli i nema me do jutra 😞
Mare, preslatka ti je kornjača
Angie, pa bila si mi skroz blizu. Znači, u Topuskom ima hlada za nas trudnice? Nisam godinama bila. Razmišljamo isto o nekom kupanju idući vikend, da se mali spušta niz tobogane i zabavlja, ali da svakako ima i hlada.
Ovo danas vani je prestrašno. Ja evo ležim u dnevnom, samo dišem, a i to jedva. Čekam zahlađenje.
Danas vidjeli obavijest da sljedeći tjedan od ponedjeljka do petka nećemo imati tople vode. Divota 😂
Evo da se javim..ujutro idem na UZV, nazvala, i odmah dogovorila.
Tako da se tipkamo ujutro, sutra nam je 18tj taman!!
Sortiraj odgovore
Najstariji