ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2019. 18:14

Curke, meni je sutra pregled, danas smo tocno 12 tj i rekla je gin da cemo radt mini anomaly scan. Da li se to radi vaginalno ili preko trbuha ako zna netko?

Thx.

• njurko
    27. Lipanj 2019. 18:30

Hvala curke na čestitkama :) uglavnom, bila sam kod dr.kosa jer sam čula da ima dobar uzv, a otići ću i na anomaly scan u 20tt, sad sam u 16tt. Iako je i jučer pregledao sve u detalje. I pitala sam jel šteti bebi, kako smo potegnule tu temu ovdje i rekao je da naravno da ne, da se ne moram brinuti. Moja soc.gin nema uzv, pa moram privatno za sad, kad će biti samo vanjski uzv onda ću u petrovu na uputnicu, sad mi je i vanjski i unutarnji napravio.

• njurko
    27. Lipanj 2019. 18:37

Osim toga, vidio je da mi je na početku na kompletnom nalazu krvi šećer bio 5.1 i pitao što sam po tom pitanju poduzimala-ništa, jer mi dr nije ništa rekla, pa sam ju sad zvala za nalaze za briseve i tu glukozu. I sad sam lijepo saznala i za ureaplasmu, a plus me ta glukoza sad uplašila. Za ureaplasmu sam dobila eritromicin 8 vaginalete polygynax...tako da sam sad :(

• Laganini
    27. Lipanj 2019. 18:53

Tinchi - thanks. Je, cekanje 8tj na UZV je kidanje zivaca 😂😂  hvala svima na komentarima. Zanimale su me zapravo samo iskustva drugih jer mi je bas lipo kad se eto desi ono off razdoblje na dan, dva pa ne bole 🙂 

MaRe
    27. Lipanj 2019. 19:02
    Stigli i mi s pregleda...vise nije zrno riže sad je kornjačica 😁 U četvrtak idem ponovno kod nje da izmjeri nuhalni nabor jer je sad jos premali. Super vijest je da sam s kilama -2 jer imam visak od prije trudnoće pa onda bar zasad nisam puno dobila 🙂
    Stigli i mi s pregleda...vise nije zrno riže sad je kornjačica 😁 U četvrtak idem ponovno kod nje da izmjeri nuhalni nabor jer je sad jos premali. Super vijest je da sam s kilama -2 jer imam visak od prije trudnoće pa onda bar zasad nisam puno dobila 🙂

• Tonkica1
    27. Lipanj 2019. 19:20

MaRe - preslatki je bebac

Aristea
    27. Lipanj 2019. 19:28

Jaooo kako je slatka bebica!!! Vidi te nogice, rukice, trbuscic, glavicu 😍😍😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    27. Lipanj 2019. 19:33

Mare kornjacica je preslatka 🥰
    Jooj kad vidim te slikice sve sam nestrpljivija za svoj uzv....dva tjednaaaaaa!! 
    Mi konacno dosli doma, na kraju smo poslije Topuskog ogladnili naravno, krenuli po Glini se vozat...nist zanimljivo, usli u Petrinju...ma neeee. I na kraju zavrsili u Sisku u Grandu 🙈
    Dakle izvozali me danas totalno al sad smo zalegli i nema me do jutra 😞

TinchiSk
    27. Lipanj 2019. 19:58

Mare, preslatka ti je kornjača 
    Angie, pa bila si mi skroz blizu. Znači, u Topuskom ima hlada za nas trudnice? Nisam godinama bila. Razmišljamo isto o nekom kupanju idući vikend, da se mali spušta niz tobogane i zabavlja, ali da svakako ima i hlada.
    Ovo danas vani je prestrašno. Ja evo ležim u dnevnom, samo dišem, a i to jedva. Čekam zahlađenje.
    Danas vidjeli obavijest da sljedeći tjedan od ponedjeljka do petka nećemo imati tople vode. Divota 😂

ena10
    27. Lipanj 2019. 20:08

Evo da se javim..ujutro idem na UZV, nazvala, i odmah dogovorila.
    Tako da se tipkamo ujutro, sutra nam je 18tj taman!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.