Sretno curke na pregledu. 😀 i ostalima na pretragama sta imaju danas naravno! Ocekujemo happy vijesti.
Omerta znam da ti nije svejedno,jer i ja sam u grcu iako mi je pregled tek sljedeci tjedan.
Ali naravno da ce biti sve u redu!💪💪 samo opusteno.
Moj plan je 45 dana prije otvorit porodiljni, mislim da prije toga moram otvorit dan dva komplikacije + godisnji. Cca do 2 mjeseca prije termina. Iako mi je u uredu ok, isto se jedva cekam ljeskarit na ljetnom godisnjem.
url=https://lilypie.com]
Ja imam super posao u državnoj službi, sjedim u uredu i što se toga tiče, sve super. Ali putujem sat vremena vlakom do posla i toliko natrag pa mi se ne da raditi do kraja. U 8. mjesecu sam na godišnjem 3 tjedna, planiram odraditi prvi tjedan u 9. mjesecu i onda otvoriti komplikacije. Za godišnji ću sad još razmisliti, da li da ga iskoristim prije ili čuvam za kasnije.
Zdravo cure nije me bilo par dana vi ste se bas raspisale,sretno svima na pregledima 😘
Jutro curke.ovak, kad spavam i kad se naglo okrenem s boka na bok, dole me jaaako presijece.dal je to normalno?
I da,vec mi se vidi trudnicka crtaa,kako tako rano ?😍💙
Njurko cestitam na curici!
Svima koje imaju pregelde sretno i da sve bude savršeno uredno!
Znam da ste cure pisale o tome al ako moze moja ukratko samo mi napisat da li ste radile kombinirani probir sve ili niste? I ako ste ga radile da li ste onda i neki od testova tipa nifty, panorama, harmony ili je kombinirani "dovoljan". Najradje za vlastiti mir bi sve odradila, al ne zelim se stresirat a svako cekanje nalaza mi je iskreno stres.
Iva ako se ne osjecas dobro odi u trudnicku ambulantu i reci da imas jace bolove nek te pregledaju. Bolje da te pregledaju ako si uznemirena zbog toga nego da doma strepis.
Hej cure... Baš je lijepo pročitati dobre vijesti i sretno danas svima na pregledima :)
Ja recimo nisam radila niti jedan od testova, ali zato planiram ići uskoro na anomaly scan u 20tj.
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Grizli, ja sam već unaprijed bila odlučila da ću raditi Nifty, zbog svojih godina (35). Ginekologica me htjela slati na kombinirani probir, ali kad sam rekla da ću na Nifty, mogla sam ga preskočiti. Ako nemaš nikakve rizične faktore, slobodno preskoči te skupe testove. Meni u prvoj trudnoći, prije 10 godina, nisu padali na pamet. Tada čak ni kombinirani nisam radila.
Iva, daj stvarno odi negdje, u neku bolnicu na ginekologiju, na hitnu, neka te netko pogleda. Vjerujem da je s bebom sve ok i da za bol postoji neki drugi razlog, ali neka ti kažu što je.
Jutro! Sretno svima danas na pregledima 🤞
Cestitke na curama i deckima.
Grizli ako radis neki nipt test onda kombinirani nije potreban. Ako radis kombinirani, individualna odluka je hoce li ti on biti dovoljan ili ces raditi testove dalje. Osnovna razlika je u dg postupku biokemije, nipt testovi analiziraju direktno genetski materijal djeteta a kombinirani uz godine i uzv parametre analizira iz krvi majke koncentraciju odredenih hormona pri cemu razliciti omjeri tih hormona mogu upucivati na razlicite sindrome/teskoce djeteta. Mozete se sa doktorom posavjetovat ali na kraju opet vi morate izvagati sto ce vam dati dovoljnu sigurnost, jer svi ti testovi i probiri su stvar izbora.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Sortiraj odgovore
Najstariji