Nisam vas uopce uspjela popratiti danas, ovak napreskokce 😂 vidim da se Gogga javila, drago mi je da ides doma, sad ce ti biti lakse i nemoj brinuti.
Curama u Petrovoj sretno, ja sam uvijek spremna za cekanje, samo da imam kraj sebe vodu i nesto ak ogladnim 😂 doktorica koja mi je mjerila nuhalni je bila jako draga i sve mi je objasnila. Sve obavljate u podrumu, kad udete u glavnu zgradu pratite putokaze za ultrazvuk. Prvo vadite krv, onda idete na ultrazvuk i nakon toga se vracate s papirom u laboratorij. Ak hocete da vam poslaju nalaz na mail ispunite obrazac kad idete vaditi krv.
Ja sutra opet imam pregled na najtopliji dan 🤦🏼♀️ veselim se i pitati cu sutra jel moze otprilike vidjeti spol 😊
Cure, kad ne mozete na wc tipa dan dva, jel vas donji dio trbuha pocne zatezat i povremeno lagano bockat?
Da
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mi smo danas vozili svekra i svekrvu na aerodrom. Nismo im rekli za prinovu jer nije baš bilo prilika ovih dana. Otišli na put zabrinuti jer je nećakinja(njihova unuka) već tjedan dana u bolnici. Naša djeca vele dedi i baki da će im slati linkove s narudžbama što da im sve kupe u Kanadi, a ja velim da i ja budem imala neke narudžbe na što mm veli da dok ja šaljem narudžbe moraju sjediti da ne padnu na guzicu. Pukli smo se na to smijati i grliti, a oni gledaju"zaljubljene golupčeke" i ni ne slute što ih čeka. Poslije smo otišli u City one East malo gledati kolica. Imamo uži izbor, ali smo ih htjeli vidjeti uživo i isprobati. Imamo još vremena razmisliti da li ćemo kupiti nova u Hrv., rabljena ili naručiti s neke njemačke stranice jer su tamo znatno jeftinija i s poštarinom.
Goga drago mi je da ste bolje i da pozitivno gledas na to zbog svoje mrvice.
Tonkice super slikica,nek je sve u redu 💪
I da,pricale ste o iscjetku,ja imam zuti bez drugih simptoma. Al cure su me umirile da je sve individualno 😁
Joooj ima li ovoj vrucini kraja 😫
PREGLEDI
27.6. - Omerta
27.6. - MaRe
01.7. -Reserved123
01.7. -Dalindas
01.7. -Juno
01.7.- Lavica27
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
02.7.- lorija
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
25.7.- Nasty
13.8.- tonkica1
PREGLEDI
27.6. - Omerta
27.6. - MaRe
01.7. -Reserved123
01.7. -Dalindas
01.7. -Juno
01.7.- Lavica27
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
02.7.- lorija
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
25.7.- Nasty
13.8.- tonkica1
Supeeer!! Cestitam na !!!😍😍😍
Nadopisem te sutra kad ponovo budem prepravljala nakon pregleda koji slijede. 😁
Malalepotvrdjeno ti je da imas gljivice ili to sumnjas radi iscjetka? Mislim da je iscjedak u trudnoci sasvim normalan, ja sam u svakoj tr.pa sad i u ovoj, presvlacila se po 4-5 puta dnevno, radije neg da stavljam dnevne uloske. Dok ne pece, ne svrbi i nema neugodnog mirisa to je sve ok. Al svakako napomeni gin da pogleda ako vec nije i da ti briseve napravi.
Da, imam candidu a znas kako su te gljivice dosadne…i rijetko kad im terapija pomogne…ostali brisevi su uredni…i ja se cesce presvlacim i izbjegavam uloske..
Imala i ja gljivice i to odma na pocetku sa izostankom m i pozitivnim testom, a citala sam da oce to kao jedan od simptoma trudnoce, hormoni polude. Inace ih fakat rijetko dobijem, gotovo nikad, pa sam znala da je nesto drugacije. Prestala sam koristiti uloske, tj kupila sam neke prikladnije bez ovog onog 100% pamuk.. kupila Multi Gyn gel koji se istisne unutra 5 noci za redom (peklo ko ludo al samo prvih par min) i neki gel za intimno pranje. I pomoglo.. onda su se jos kao malo pojavile, ali samo sam pojacala higijenu i nekako se nakon nakon par dana ustabililo i za sad je ok. No sad pak imam neku kvrzicu velicine graska/borovnice dolje i pojma nemam od ceg, zaboli samo kad se pritisne mozda od brijanja ili neka zlijezda.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji