ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    18. Lipanj 2019. 11:56

flower

Hello cure…. Ja napokon gotova sa pregledom, morala sam još i briseve nositi na zavod A. Štampara i sad sam napokon doma :)
    Čestitam svima na uređenim pregledima i sretno curama koje tek idu na pregled :)
    Kod nas je beba super, vrti se, maše rukicama… odgovara tjednima u kojem jesmo (16+2), teška je 156g, posteljica mi je sprijeda, jedino nismo mogli vidjeti spol, ali nema veze, bitno da je sve kako treba..
    Evo moj idući pregled za tablicu je 18.7.
    A šaljem i slikice, na prvoj je dok. uspjela uhvatiti kako maše 😊

Jaooo, kako divna sličica, tačno se vidi rukica kako maše 😍😍😍  A na drugoj se vide okice? Predivno 😊

• Tonkica1
    18. Lipanj 2019. 12:08

flower

Hello cure…. Ja napokon gotova sa pregledom, morala sam još i briseve nositi na zavod A. Štampara i sad sam napokon doma :)
    Čestitam svima na uređenim pregledima i sretno curama koje tek idu na pregled :)
    Kod nas je beba super, vrti se, maše rukicama… odgovara tjednima u kojem jesmo (16+2), teška je 156g, posteljica mi je sprijeda, jedino nismo mogli vidjeti spol, ali nema veze, bitno da je sve kako treba..
    Evo moj idući pregled za tablicu je 18.7.
    A šaljem i slikice, na prvoj je dok. uspjela uhvatiti kako maše 😊

Preslatko!! 

Nasty
    18. Lipanj 2019. 12:08

Cure bila i ja na pregledu, sve je super. Beba skače kao žaba.. Fotke mi nisu nešto, al na ekranu se super sve vidjelo. Idući pregled tek 25.7.

• Tonkica1
    18. Lipanj 2019. 12:10

Cure, samo sam vas htjela pitati je li se to vama ikako događalo. Jutro me na poslu dva puta kada sam ustala presjeklo s lijeve strane kao kod jajnika... Malo me zabrinulo, nije ništa više bolilo, samo u tom trenutku kada sam ustala...
    Pregled mi je tek za tjedan dana, tko će dočekati!

flower
    18. Lipanj 2019. 12:15

Hvala cure :)
    Tonkica i mene zna tako presjeci kod naglog pokreta ili kad kihnem ili kad se zakasljem, rekla mi dok. da je to sve normalno ;) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

flower
    18. Lipanj 2019. 12:17

Lala27 na drugoj slicici mi je rekla da se vide očne šupljine, pa sad dali su oči formiranje ili nisu još ne znam, a zaboravila sam ju pitati 🤔

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Tonkica1
    18. Lipanj 2019. 12:18

Joj cure, hvala vam puno, smirile ste me. Znalo je i mene presjeći kada kihnem, ali ne baš na tom mjestu i tako jako pa sam se baš zabrinula.
    Puno vam hvala! 

annika
    18. Lipanj 2019. 12:28

Angie znam koliko si htjela uzv i slike, baš mi je žao. Nisam popratila, kad ti je idući pregled?
    Valentina ja iz tog razloga koji si navela nisam jako puno ljudi ni rekla. Nažalost, moja mama nije bila oduševljena ni sa jednom mojom trudnoćom. I teško mi to pada. Znam da je to sve iz dobre namjere i zaštitnički, ali opet... Onima za koje sam znala da će pozitivno reagirati sam i rekla. Ostalima ću sad jer nema smisla skrivati, trbuh mi se vidi dosta.
    Sve cure koje nose lijepe vijesti sa pregleda, čestitam.

[iimg]

• valentina
    18. Lipanj 2019. 12:51

AnnA

Valentina ma nema na cemu. Tu i jesmo da si budemo podrska :) njihova reakcija je pomalo sebicna, jer samo nek se stavd u tvoju kozu i zamisle kako si se ti osjecala nakon sto su tako izreagirali. Ali vjerujem da ce biti dobro i da ce ti se jos pojedinci mozda i ispricati zbog burne reakcije. A mi cekamo da nam napises da je tako zaista i bilo :)

Mene je isto bilo strah reci mojima. Jer moja mama je tip osobe da ti sve mora biti poslozeno. A takva sam i ja bila do nedavno. I bilo me strah kako ce reagirati jer ja nemam posao na neodredjeno. Ali imam 31 godinu i budem li uvijek nesto cekala necu nikad nista imati

Da istina, uvijek nešto čekamo da se posloži i uvijek nešto fali i falit će stalno.I ja sam, kao i ti do nedavno bila da se mora sve nekim redom i sve posložit. Kad bi čekali idealni trenutak, slažem se, nikad ni nebi imali ništa jer idealnog trenutka nema. I kad god bi nešto isplanirala u svom životu većinom bi mi "ovaj gore" malo poremetio planove 

• valentina
    18. Lipanj 2019. 12:51

Gogaa_V

Valentinasok na prvu, iznenadila si ih. Sama si napisala svoju neku pricu i na to oni nisu ocekivali jos jednu bebicu itd. Vjerujmo da se radi o šoku, sljedeci korak bi bilo prihvatanje. Ako bas ne bude tako kako si zamislila, imaš sina i cekas drugoga, coveka koji te voli, a ostala obitelj prihvatila ili ne to je tvoj zivot. To šta će drugi reći je ubilo najvise snova i "upropastilo " najvise života. Vazno da imaš podrsku svoje primarne obitelji.

Slažem se, hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.