ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    18. Lipanj 2019. 11:05

Mene je danas doktor zvao da pita kako jesam,dali imam kakva krvarenja,bolove itd...termin sam imala 27.6 ali on mi rece da ipak dodjem sad u cetvrtak 20.6. Inace beta mi je prvi put bila 125 i nakon 2 dana 335 i on kaze da je to ok...ali da bi volio napraviti uzv da vidi dali je vanmatericna ili je ok...ja imam cudan pritisak dolje koji se siri u prepone i jaaaak gusti iscjedak a sise nesmijem pogledat a kamoli dirnuti...

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

18. Lipanj 2019. 11:11

Curee samo da prijavim da je zbog godišnjeg moj pregled pomaknut na danas 😂 
    Bila sam jutros 
    ušli smo u 19-i tjedan mali D raste i dobiva na težini jedino ga muci sto sam ja od 3 mjeseca trudnoće na istoj kilaži dobila sam samo kilu prosli mjesec i to je to 😊 
    Dobili smo nove prenatale i magnezij da pijemo 
    kupanje je za sada na čekanju 
    jer sam opet prehlađena i kasljem tako da nista
    oprostite na dugom postu !
    svim curama koje su bile i koje idu danas na pregled želim av najnajbolje !! stavila bi slikicu al su sve neke bezveze ni ja neznam sta je slikao 😂😂

Grizli
    18. Lipanj 2019. 11:15

Valentina bitno je da si ti sretna i tvoj partner! Cestitam na urednom nalazu i deckicu! I nema veze sto si si prizeljivala curicu pa dolazi deckic i to je prirodno raspolozenje. A za obitelj nemoj se opterecivat. Meni je davno moja kuma rekla najpametniju stvar vezano za trudnocu. Jesu oni tebe ikad pitali kad ce oni sebi djecu raditi, jesu ikad od tebe trazili odobrenje da naprave neke stvari sto oni smatraju da su njima bitne i zeljene, jesu ikad odustavi od avojih zelja zbog tebe. Naravno da nisu, a i ako jesu ti to od njih nisi trazila. Prema tome nitko nema pravo suditi o tvojim zeljama i potrebama. Sokiralo ih je, nisu se nadali. Da mogli si ljepše reagirati, mozda veselije, al jednostavno nisu. To sad ne moze promjeniti, al mozes cinjenicu da ces ti roditi dijete koje je plod vase ljubavi i kojem zelis darovati dio sebe i dat im do znanja da to nije nepromisljeni hir vec tvoja zelja. Na kraju krajeva mi smo sami vlasnici svoga tijela i nitko nema pravo o tome nam suditi. Uzivaj u trudnoci i oni ce shvatiti koliko su pogriješili takvim izjavama. 

aarauch
    18. Lipanj 2019. 11:26

Grizli

Valentina bitno je da si ti sretna i tvoj partner! Cestitam na urednom nalazu i deckicu! I nema veze sto si si prizeljivala curicu pa dolazi deckic i to je prirodno raspolozenje. A za obitelj nemoj se opterecivat. Meni je davno moja kuma rekla najpametniju stvar vezano za trudnocu. Jesu oni tebe ikad pitali kad ce oni sebi djecu raditi, jesu ikad od tebe trazili odobrenje da naprave neke stvari sto oni smatraju da su njima bitne i zeljene, jesu ikad odustavi od avojih zelja zbog tebe. Naravno da nisu, a i ako jesu ti to od njih nisi trazila. Prema tome nitko nema pravo suditi o tvojim zeljama i potrebama. Sokiralo ih je, nisu se nadali. Da mogli si ljepše reagirati, mozda veselije, al jednostavno nisu. To sad ne moze promjeniti, al mozes cinjenicu da ces ti roditi dijete koje je plod vase ljubavi i kojem zelis darovati dio sebe i dat im do znanja da to nije nepromisljeni hir vec tvoja zelja. Na kraju krajeva mi smo sami vlasnici svoga tijela i nitko nema pravo o tome nam suditi. Uzivaj u trudnoci i oni ce shvatiti koliko su pogriješili takvim izjavama.

Zivjela ti nama Grizli

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

TinchiSk
    18. Lipanj 2019. 11:27

Valentina, čestitam na dobrim nalazima i dečkiću 
    Tako je i meni bilo, posebno u prvoj trudnoći, baš sam htjela curicu i bila sam malo tužna što je dečko. Brzo me prošlo, a sad, 10 godina kasnije, ne mogu zamisliti da ga nemam baš ovakvog. Sad je opet dečko, ali sad sam nekako to predosjećala od početka i baš mi je drago. 
    Što se reakcije tiče... uh, evo plačem od kad sam pročitala tvoj post. Ja svoje nemam, samo prijatelje i na poslu, svi su bili presretni. Isto rastavljena, u presretnoj vezi sad. U nedelju smo rekli njegovima. Znam da su to očekivali, mama ga je prošli put pitala što čekamo. Ali kad smo im rekli, samo su rekli hvala Bogu, očekivala sam da me bar zagrle i čestitaju. Bilo im je drago, ali valjda oni to tako pokazuju. Nisam dragom ništa puno htjela komentirati jer je on divan prema meni i ionako smo to htjeli mi i sami smo u tome tako da ni nema smisla. U tom trenutku mi je toliko falila moja mama. Opet, ponavljam, naša odluka, mi smo presretni, a to je najvažnije ❤

flower
    18. Lipanj 2019. 11:37

Hello cure.... Ja napokon gotova sa pregledom, morala sam još i briseve nositi na zavod A. Štampara i sad sam napokon doma :)
    Čestitam svima na uređenim pregledima i sretno curama koje tek idu na pregled :) 
    Kod nas je beba super, vrti se, maše rukicama... odgovara tjednima u kojem jesmo (16+2), teška je 156g, posteljica mi je sprijeda, jedino nismo mogli vidjeti spol, ali nema veze, bitno da je sve kako treba.. 
    Evo moj idući pregled za tablicu je 18.7.
    A šaljem i slikice, na prvoj je dok. uspjela uhvatiti kako maše 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

aarauch
    18. Lipanj 2019. 11:42

flower

Hello cure…. Ja napokon gotova sa pregledom, morala sam još i briseve nositi na zavod A. Štampara i sad sam napokon doma :)
    Čestitam svima na uređenim pregledima i sretno curama koje tek idu na pregled :)
    Kod nas je beba super, vrti se, maše rukicama… odgovara tjednima u kojem jesmo (16+2), teška je 156g, posteljica mi je sprijeda, jedino nismo mogli vidjeti spol, ali nema veze, bitno da je sve kako treba..

Cestitam...predivna slicica

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

flower
    18. Lipanj 2019. 11:44

aarauch

flower

Hello cure…. Ja napokon gotova sa pregledom, morala sam još i briseve nositi na zavod A. Štampara i sad sam napokon doma :)
    Kod nas je beba super, vrti se, maše rukicama… odgovara tjednima u kojem jesmo (16+2), teška je 156g, posteljica mi je sprijeda, jedino nismo mogli vidjeti spol, ali nema veze, bitno da je sve kako treba..

Cestitam…predivna slicica

Hvalaaaa 😀😄

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• BubaMara
    18. Lipanj 2019. 11:47

AnnA, kozmetiku mozes provjeriti na stranici cosdna.com. Za neke proizvode je vec napravljena analiza a za one koje nije mozes sama unijeti sastav te provjeriti. Proizvode za koje sama uneses sastav mozes spremiti pod njihovim nazivom, na taj nacin se puni baza. Ne mogu ti preporuciti kremu za suncanje jer jos nisam trazila. 

• Tonkica1
    18. Lipanj 2019. 11:56

Angie1205

Dobro jutro…eto mene s pregleda. Nije mi radila uzv 😞
    Narucila me za 3 tjedna pa cemo onda. Radila mi briseve i to je to. Pregledala nalaze koje sam do sad radila, malo mi stitnjaca divlja, T4 moram kontrolirat pa cemo vidjet kaj bude.
    Uglavnom, tuzna sam i razocarana i ljuta…sve odjednom! 😞😤😢

Angie pa jesi ju pitala zašto ti neće raditi uzv? Kod koga si ti ono? Privat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.