Angie sad te sve možemo tjesiti koje su dobile svoje sličice, ali stvarno nemamo šta bolje za reći osim da će 3 tjedna proletiti. Tad ce bebica biti pravo velika. Bitno da je sve uredu.
ANNA isto sam vrlo nervozna i svadljiva, a nocu se rasplacem, 3 dan me već migrena muči, plus sam dobila pristice po cijelom licu. Ne obojene kose, vani i kod nas ugrijalo, mora ni na vidiku... Ali sjetim se da je beba ok, da napreduje pa mi sve ovo lakše pada. Još nekako mjesec pregurati pa da se stabilizujem u 2 trimestru. Cure sretno na pregledima, javljajte se.🌸
Jutro drage moje
Nisam se tek digla, radim, ali sam tek sad uspjela pročitati sve postove. Nije me bilo kroz vikend, malo sam se i ja hladila u moru
Čestitam novim budućim mamicama, vama koje ste obavile preglede na dobrim nalazima i svim lijepim vijestima
Da vas obavijestim, jučer sam dobila rezultate niftya, nalaz uredan i bit će jos jedan dečkić
E sad, možda ćete misliti da nisam normalna, al prvi tren plakala sam od srece i žalosti, sreće jer je nalaz uredan, malo od žalosti jer sam jaaako željela curicu, pošto jednog sina već imam. Mislim da je to ono ljudski i prirodno, barem taj prvi tren, zar ne? No već malo kasnije sam bila sretna i presretna da je sve ok zasad i privikavala se na pomisao da ću dobiti jos jednog malog pišulinca, ma već ionak znam s dečkima
Popodne sam obznanila roditeljiima i užoj familiji novost o trudnoći, nisam htjela prije nalaza i prije nego prođu ti neki prvi tjedni. Njihova reakcija me malo bacila u depru, nisu bili baš oduševljeni kako sam očekivala, nego pa kako sad(rastavljena 5 god i konačno pronašla dobrog muškarca), imaš već dosta godina(40 punih), što ako ti se nešto desi, pa možda nisi trebala više ako ni dosad nisi imala drugo dijete( prvi sin ima 18) i tak...
Nadam se da im jeto samo onaj prvotni šok, jer i mene malo uznemire sada ti komentari.
Neznam na kakve ste komentare okoline vi nailazile i da li su vas možda malo zasmetali?
Ispričavam se na malom podužem postu
Valentina ja vjerujem da se radi o prvom soku, kao sto si i sama rekla. Nisu znali kako reagirati, treba im to nekako sjesti. Ja sam se npr rasplakala kad sam rekla svojoj mami jer sam mislila da joj nije drago. A zapravo je bila samo u soku. I naravno da joj je drago i samo o tome sad prica. Tako da stvarno mislim da je to sok.
A ako stvarno nije, nemoj se uopce opterecivati. Najvaznije da ste ti i beba dobro i da ste vi sretni, a sto netko drugi kaze treba biti manje vazno. Znam da je to lako reci ali stvarno bi to i trebalo biti tako
Valentina, to je zasigurno od šoka. Znam da nije fer prema tebi, ali daj im malo vremena da se naviknu na novonastalu situaciju. Kroz neko vrijeme, svi ćete se zajedno veseliti i sve će biti ok. Danas žene rađaju u razno doba, ti si sve to već jednom prošla tako da znaš sve i bit će sve ok! Bitno da je bebica dobro, a i tvoj sreća-tuga plač je normalan. Hormoni su vraška stvar! Nije da imam puno iskustva, ali vjerujem da im treba samo malo vremena da shvate što se događa. Kod mene su svi više manje odlično reagirali, osim što mama nikako ne može prihvatit da se nećemo vjenčati, iako nije inače neki tradiocionalista, tako da nemam pojma što ju je sad spopalo. Ali me stalno s time gnjavi. Skupa smo 10 godina, živimo dvije godine zajedno i s tim papirom ili bez je svejedno. Još smo oboje pravnici, pa to gledamo i malo bez neke romantike - to je samo ugovor. A i podstanari smo. Ali to smo skroz svojom voljom, jer imam mali stancic, međutim ima 27 kvadrata i naslijedila sam ga pa me uz njega još svakakve misli vuku i ne želim tamo živjeti. Unutra imamo super podstanare, a mi smo isto tako drugim ljudima super podstanari. Znam da zvuči smiješno, razmaženo i komotno, ali tako nam odgovara. Mama ni to ne može prihvatiti. Stalno mi šalje linkove s njuškala s nekim stanovima, a ja nikako da joj objasnim da budemo nešto kupili, ali ne sad dok cijene divljaju.
Valentina ja vjerujem da se radi o prvom soku, kao sto si i sama rekla. Nisu znali kako reagirati, treba im to nekako sjesti. Ja sam se npr rasplakala kad sam rekla svojoj mami jer sam mislila da joj nije drago. A zapravo je bila samo u soku. I naravno da joj je drago i samo o tome sad prica. Tako da stvarno mislim da je to sok.
A ako stvarno nije, nemoj se uopce opterecivati. Najvaznije da ste ti i beba dobro i da ste vi sretni, a sto netko drugi kaze treba biti manje vazno. Znam da je to lako reci ali stvarno bi to i trebalo biti tako
Hvala, daa, tako se i ja nadam, da je samo prvi šok. Jer bojim se i ja, tak da mi to samo otežava trenutno.
Hvala na podršci.
Valentina, to je zasigurno od šoka. Znam da nije fer prema tebi, ali daj im malo vremena da se naviknu na novonastalu situaciju. Kroz neko vrijeme, svi ćete se zajedno veseliti i sve će biti ok. Danas žene rađaju u razno doba, ti si sve to već jednom prošla tako da znaš sve i bit će sve ok! Bitno da je bebica dobro, a i tvoj sreća-tuga plač je normalan. Hormoni su vraška stvar! Nije da imam puno iskustva, ali vjerujem da im treba samo malo vremena da shvate što se događa. Kod mene su svi više manje odlično reagirali, osim što mama nikako ne može prihvatit da se nećemo vjenčati, iako nije inače neki tradiocionalista, tako da nemam pojma što ju je sad spopalo. Ali me stalno s time gnjavi. Skupa smo 10 godina, živimo dvije godine zajedno i s tim papirom ili bez je svejedno. Još smo oboje pravnici, pa to gledamo i malo bez neke romantike - to je samo ugovor. A i podstanari smo. Ali to smo skroz svojom voljom, jer imam mali stancic, međutim ima 27 kvadrata i naslijedila sam ga pa me uz njega još svakakve misli vuku i ne želim tamo živjeti. Unutra imamo super podstanare, a mi smo isto tako drugim ljudima super podstanari. Znam da zvuči smiješno, razmaženo i komotno, ali tako nam odgovara. Mama ni to ne može prihvatiti. Stalno mi šalje linkove s njuškala s nekim stanovima, a ja nikako da joj objasnim da budemo nešto kupili, ali ne sad dok cijene divljaju.
Da, nadam se. Joj i moji su tradicionalisti dost pa te mogu razmijeti s te strane. Imaš pravo, bitno da je sve u redu, i da smo mi kao par, isto tako i vi sretni i zadovoljni. Mislim da je ostalo, tj.mišljenja drugih ljudi manje bitno. Doduše teže je to malo prihvatiti ako se rad o roditeljima ili užoj familiji, ali ja vjerujem da se bude sve to smirilo i posložilo na svoje mjesto.
Hvala puno na podršci
Valentina ma nema na cemu. Tu i jesmo da si budemo podrska :) njihova reakcija je pomalo sebicna, jer samo nek se stavd u tvoju kozu i zamisle kako si se ti osjecala nakon sto su tako izreagirali. Ali vjerujem da ce biti dobro i da ce ti se jos pojedinci mozda i ispricati zbog burne reakcije. A mi cekamo da nam napises da je tako zaista i bilo :)
Mene je isto bilo strah reci mojima. Jer moja mama je tip osobe da ti sve mora biti poslozeno. A takva sam i ja bila do nedavno. I bilo me strah kako ce reagirati jer ja nemam posao na neodredjeno. Ali imam 31 godinu i budem li uvijek nesto cekala necu nikad nista imati
Valentina sok na prvu, iznenadila si ih. Sama si napisala svoju neku pricu i na to oni nisu ocekivali jos jednu bebicu itd. Vjerujmo da se radi o šoku, sljedeci korak bi bilo prihvatanje. Ako bas ne bude tako kako si zamislila, imaš sina i cekas drugoga, coveka koji te voli, a ostala obitelj prihvatila ili ne to je tvoj zivot. To šta će drugi reći je ubilo najvise snova i "upropastilo " najvise života. Vazno da imaš podrsku svoje primarne obitelji.
Curke,drago mi je zbog svih urednih nalaza te vam i dalje zelim lijepu trudnocu.
Valentina,i ja vjerujem da je to samo prvotni sok dok mi ne sjedne,ali to su sada svima pomijesene emocije i to je normalno...imat ces jos jednog muskarca kraj sebe,uzivaj u to cinjenici.
Pusice svima
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Cure, bilo je govora o kremama za suncanje. I spominjale ste daylong la roche itd. Ako gledam sastav krema sto se ne smije naci ja tom popisu a sto mora. Odnosno kako znam koja je krema sigurna
Sortiraj odgovore
Najstariji