Srce mi se smije ja sam na moru vec 10ak dana i kupam se bez problema, kao sto je mrgud napisala još tri kupača u torbi nosam 🙈 kao bakica se osjećam 🤣🤣
Samo da more nije hladno i da je tebi ugodno, bez straha 🌊🌞👙
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Angie, ma sve je to ok, tvoj ginekolog očito ne radi uzv svaki put i to je skroz u redu. Biti će 100 slika…
Pazi na štitnjaču i uživaj u trudnoći.
A proći će 3 tjedna brzo. Sporo nam se čini samo zato što stalno iščekujemo taj pregled.
Tako bih rado popila kavu da me razbudi, ali mi je takva mučnina u ustima da se bojim da bi bilo još gore. Sve mi nekako teško sjedne.
Rekao mi je dragi neki dan da će si istetovirati moje ime, kao zahvalu za sve što prolazim. Inače sam baš aktivna, rijetko se žalim, nerado priznam da nešto ne mogu i tako, a sad već 3 mjeseca usporena, lijena, stalno muka, sve mi teško… totalno drugo stanje.
Kod mene kasni drugo tromjesečje i SJAJ 😂
Razumijem te, ja isto tako inače sve mogu sama, općenito nema toga što ne mogu, a sad mogu samo spavati minimalno 9 sati . Drugo stanje stvarno.
I tlak mi je užasno nizak. Upravo izmjerila, 91/51. Inače mi je nizak, ali ovo je stvarno prenisko, mislim da mi je i od toga dosta loše.
Je, sigurno. A da probaš bar gutljaj, dva kave, bar da ti tlak malo digne. Ne znam je li pametno, ali tako ja to rješavam..
Ja mislim da cu izludit. Stalno sam nervozna. Ne znam je li to do mojih hormona ili su svi oko mene grozni. Bit ce ono prvo. Svi me zivciraju, s dragim se isto svadjam. Volim misliti da ja nisam kriva ali bojim se da ovaj put mozda ipak i jesam haha
Srce mi se smije ja sam na moru vec 10ak dana i kupam se bez problema, kao sto je mrgud napisala još tri kupača u torbi nosam 🙈 kao bakica se osjećam 🤣🤣
Cek odma kak dojdes iz mora se presvuces u suhi badic?i gornji i donji dio?🙃
Cek odma kak dojdes iz mora se presvuces u suhi badic?i gornji i donji dio?🙃
Ja se isto najnormalnije kupam osim ako je more hladno, tad preskocim. I presvuces samo donji dio...da te bakterije ne napadaju...
Ja sam kupila Nivea kids 50, sesir na glavu i relax draga😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure hvala na utjesi 😘
Meni jos nije dala nikakvu terapiju jer nije tak visoko al je bas na granici. Sredinom 7.mj cu opet na kontrolu pa cemo vidjet, ak bude poraslo vjerojatno ce i meni dat neku terapiju. Barem me smirila kaj se tice niske posteljice, da nije to nista prestrasno i tak....
Doslo mi je da se placem kad sam izasla od nje, mm isao sa mnom i jadan cekao ne bi li ga zvali da i on vidi bebu a ono nista 😢
Srce mi se smije malo se posušim na suncu pa onda presvučem uglavnom samo donji dio, znalo mi je biti hladno po sisama, jer sjedim u hladovini, pa bi i gornji presvukla 🙈🙈 zadnjih dana su mi baš osjetljive, opet me strašno bole i kad grugnjak oblačim 😥
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji