ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    18. Lipanj 2019. 08:21

Dobro jutro...eto mene s pregleda. Nije mi radila uzv 😞
    Narucila me za 3 tjedna pa cemo onda. Radila mi briseve i to je to. Pregledala nalaze koje sam do sad radila, malo mi stitnjaca divlja, T4 moram kontrolirat pa cemo vidjet kaj bude.
    Uglavnom, tuzna sam i razocarana i ljuta...sve odjednom! 😞😤😢

Maj4
    18. Lipanj 2019. 08:25

Grizli bome dobra si. Mene su u ta doba počeli buditi al se nisam dala. Dobro je dok hoće ustati, mom dragom ništa ne smeta i mogu ga sto puta buditi ali ako je odlučio spavati ne vrijedi ništa 🤣🤣🤣 mislim da ću biti jako ljubomorna na njega kad beba dođe, pogotovo vikendima 🙈🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Grizli
    18. Lipanj 2019. 08:30

Angie aaa joooj bas mi je zao da nisi sliku dobila danas. Najvaznije je da je u redu. Znam da cekanje izludi al pokusaj se smirit, za 3 tjedan ce sigurno to vec biti pravi bebolino.
    Maj4 moze moj i usi si odrezat da me ne cuje al kad ja krenem rostat nema mu pomoći. Jutros se ekspresno digao nisam cak morala ni puno grintat jer mi je ispala krema pa je mislio da sam ja pala. U 3 sekunde je bio na nogama. 

Livia
    18. Lipanj 2019. 08:42

Jutro! Sretno na pregledima!
    Ja cu izludit s hormonima i raspolozenjem. Ovo vise nije normalno, ili se osjecam ko tempirana bomba ili toliko jadno da nemam volje komunicirati ni s kim. 😔 Apsolutno odmaze manjak posla i izmisljam si zadatke stalno da nisam doma uvijek ali dzabe, nisam svoja uopce. U cetvrtak trebamo putovat na more i u subotu na svadbu a ja bi najradije preskocila oboje. 
    Sto kaze tinchi, ako ne ranije, proc ce za 6 mj... Zao mi je sto tebe mucnine jos toliko drze. 
    Angie bitno da je sve ok, bit ce jos puno slicica. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

tinika
    18. Lipanj 2019. 08:53

Hei, dal se koja kupala u moru prije zavrsetka ptvog tromjescjecja?
    Sad mi je tocno 2 i pol mj, a dragi predlozio da dr tj odemo na more.a mene strah 🤯🥵🤯

mrgud_zg
    18. Lipanj 2019. 09:16

Jutro cure. Bravo za sve uspjesne preglede. Stvarno smo velika grupa sa svim urednim trudnocama, super 💪💪🎉🎉
    Ja sam od subote na moru i normalno se kupam. Tj jucer nisam jer je bila bura i skroz rashladila more. Jedino idem na plazu s 3 badica i nakom svakog kupanja se presvacim. To nikad prije nisam radila haha al sad se pazim 😁. I mazem se kremom sto mi isto prije nije bio obicaj. U usporedbi s proslim godinama bi nakon 3 dana vec bila crnkinja a ove godine bijela ko u zagrebu 😂
    Sutra idem za zagreb na pregled pa se odmah vracam na more. 
    Trenutno cekam rezultate panorame i vec sam pomalo luda jer ne stizu. Vadila krv prosli ponedjeljak. Uzv je bio uredan tako da se nisam cijeli tj uopce brinula i kao sve casual, a sad kak ovaj tj ne dolazi vec po malo ludim 😫

• mustra
    18. Lipanj 2019. 09:31

Jutro cure..
    Ja sutra pravac mora odmah poslije posla. Očekujem da ćemo upast u najveću gužvu ikad, al dobro, preživjet ćemo. Još putujem s prijateljima, njihova dva psa i moj pas. Ukupno 4 ljudi i tri psa - to će bit ludnica sigurno. Dragi mi dođe u petak, jer je na putu trenutno pa kad se vrati - jedva čekam. Angie ma kako ti to nije radila uzv? Jesi ju tražila?  
    Meni je sljedeći pregled 16.7. pa Lorija kad stigneš ubaci molim te. Do tada šaljem jednu sliku od jučer, ta mi je najdraža. 

• mustra
    18. Lipanj 2019. 09:32

Ova gornja slikica, na ovoj donjoj ništa ne razumijem di je šta i šta uopće gledam 

TinchiSk
    18. Lipanj 2019. 09:34

Angie, ma sve je to ok, tvoj ginekolog očito ne radi uzv svaki put i to je skroz u redu. Biti će 100 slika...
    Pazi na štitnjaču i uživaj u trudnoći. 
    A proći će 3 tjedna brzo. Sporo nam se čini samo zato što stalno iščekujemo taj pregled. 
    Tako bih rado popila kavu da me razbudi, ali mi je takva mučnina u ustima da se bojim da bi bilo još gore. Sve mi nekako teško sjedne. 
    Rekao mi je dragi neki dan da će si istetovirati moje ime, kao zahvalu za sve što prolazim. Inače sam baš aktivna, rijetko se žalim, nerado priznam da nešto ne mogu i tako, a sad već 3 mjeseca usporena, lijena, stalno muka, sve mi teško... totalno drugo stanje. 
    Kod mene kasni drugo tromjesečje i SJAJ 😂

• mustra
    18. Lipanj 2019. 09:34

mustra

Jutro cure..
    Ja sutra pravac mora odmah poslije posla. Očekujem da ćemo upast u najveću gužvu ikad, al dobro, preživjet ćemo. Još putujem s prijateljima, njihova dva psa i moj pas. Ukupno 4 ljudi i tri psa - to će bit ludnica sigurno. Dragi mi dođe u petak, jer je na putu trenutno pa kad se vrati - jedva čekam.Angiema kako ti to nije radila uzv? Jesi ju tražila?
    Meni je sljedeći pregled 16.7. pa Lorija kad stigneš ubaci molim te. Do tada šaljem jednu sliku od jučer, ta mi je najdraža.

Red Fox - već sam gledala po Ramzi, al sad više nisam sigurna..Šta bi ti rekla?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.