Drage, evo i ja se pridružujem zimskim bebicama, samo što sam ja bila kod dva dr, jedan veli termin 4.1.2020,a drugi 24.1.2020. 😁 Mislila sam da se lijepo razvijamo, a jucer isla kod svoje dr preko HZZOa veli da trbuščić zaostaje tjedan dana nego što sam trudna. Pa sam malo zbedirana… Nadam se da ste mi sve dobro 🥰
Dobrodošla i ne brigaj, tjedan kašnjenja je u okvirima prihvatljivosti- 1-2 tjedna se tolerira. Meni je termin ravno na Novu i na dva pregleda je mališa imao mjere po 10-ak dana manje. na zadnjem pregledu sve mjere u dan
[iimg]
Hvala Annika, proplakala jučerašnji cijeli dan.. Danas sam malo bolje volje. 😁
Annika jesu i u Os boxovi u rađaoni zidani ko i dalje? Mene sam to muči
Btw. Crni vikend u Elipsu je od dns do nedjelje pa ako kome šta treba isplati se :) Npr. vidjela sam neku Boschovu perilicu s 5500 na 2500 snižena.
Opa Samojed vidi male šta je zgodna Moje dvije sise su manje od tvoje jedne
Ti možeš u šetnju s Cimom
Mare crkavam...ti mozes u setnju s Cimom🤣🤣🤣🤣
Annika,aha sad kuzim,ja sam mislila da bas nisi zeljela u prve dvije... vidi,razmisli. Ja bi napravila pretrage kao da uzimam pa lako kazes da ne zelis,a obrnuto onda nije moguce.
Grizli kakve gace;za poslije poroda? Ja nisam nis novo kupovala... ja bi radije za početak onu manju bocicu, 120 ili 150ml nisam sigurna. Dovoljno je.
Lorena kako 20 dana razlike u procjeni termina? I zaostajanje je naspram kojeg termina, 4.1. Iii 24.1.?
Samojed slatka busa🥰
Ja nosim.normalne gace kao i do sada.nikakve visoke.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ljudi vama ne otvara turbo sporo sve ove silne stranice???? Dajte neku novu temu otvorite
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Annika,aha sad kuzim,ja sam mislila da bas nisi zeljela u prve dvije… vidi,razmisli. Ja bi napravila pretrage kao da uzimam pa lako kazes da ne zelis,a obrnuto onda nije moguce.
tu si u pravu, možda bi mi tako bilo najpametnije.
MaRe, draga moja, nemam pojma Ne vidiš druge rodilje, to je sigurno a nije ni da ih čuješ osim ako se ne deru. Mislim da ima kao zidić. Ja sam ti njih oboje rađala noću i ušla u tu rađaonu s umjetnim svjetlom i u tolikim bolovima da nisam znala kako se zovem, a bilo me strah da ću vidjeti kojekakve instrumente pa sam samo gledala u sat i u onu ručku sa strane koju sam lomila
[iimg]
Mare piskim! al fakat bi mogle njih dve..
Sretno na pregledima svima.
Grizli ja imam isto neku najmanju bocicu i dudicu jednu 0 za svaki slucaj.. Nosim obicne pamucne gace niskog struka ko i do sad.
Meni forum otvara ok, al mi se odlogira svako tolko.. i uvjek mi otvori tam di sam zadnje stala s citanjem pa ni ne loada nis puno.
Lorena mislim da ne trebas previse brinut oko tpga sto je nesto manje ili vece jer se tolerira za trbuh 14 dana +/-, a za glavicu i noge 10 dana. Meni tako pise na listicu sa anomaly scan pored mjera koliko su dozvoljena odstupanja. Po kojem ce ti terminu onda odrediti porodjajni. Odnosno sto na kraju vode kao zadnji datum poroda. I btw dobrodosla.
Lavice ne sad u trudnoci. Bila sam u women secret i nudila mi kao trudnicke gacice kad trbuh naraste kao da su udobnije te. Pa pitam, jer meni su i ove sad udobne, al mozda zaista kad naraste trbuh ce trebat tako neke.
Ok bocica onda manja. 👍
Tockica da dosta sporo otvara i ucitava. Previse smo natipkale.
Kad smo kod gaca, kaze meni muz neki dan e na savu su ti pukle te gace (sa strane) ja ga pogledam s prijezirom, reko nije bas da imam gaca na biranje u ovoj fazi🤣 Joj meni tlaka kupovat gace ko i traperice🙈 Nosim koje imam (obviously🤣), nisam nikakve posebne kupovala...
Meni sporije ucitava ali nije strasno. Zivcira me jedino sta mi se uvijek prva strana otvori pa cekam dok zadnju otvorim.
Sortiraj odgovore
Najstariji