ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    17. Lipanj 2019. 16:44

Super slikice i super vijesti danas. Bravo, cure ❤
    Ja još nisam osjetila pokrete iako sam stalno uživljena u to i nadam se osjetiti ih. Jedva čekam!
    Danas vadila krvnu grupu, 10 dana se čekaju nalazi kod nas.
    Sutra pregled, komentirat će mi nalaz krvi, nadam se da je sve ok. 
    U srijedu bi mi mogli doći nalazi nifty-ja.
    Svaki dan po nešto. 

• Tonkica1
    17. Lipanj 2019. 17:16

Bebice rastu, divne vijesti i preslatke slikice 😍😍😍😍
    Jedva cekam svoj pregled 😊😊
    Cure i ja imam snove ono totalno lude. Znaci, inace nema sanse da se sjetim sta dam sanjala, brzo zaboravim ili imam osjecaj da uopce nisam sanjala. Otkad sam trudna svaku noc i to neki blesavi snovi skroz!
    Danas je izasao novi katalog Baby centra i malo sam ga gledala i slinila 🤣

samojed
    17. Lipanj 2019. 17:19

Cestitam cure svima na preslatkim slikicama
    Znaci po Ramzi metodi curica je 😄😄😄😄

• Stelle123
    17. Lipanj 2019. 17:23

Danas sam naravno propustila poziv od ginekologa za rezultate Niftija. Kasnije mi se nije javljao. Sad i dalje moram cekat u neizvjesnosti. Iako trebala sam dobiti i mail kad ono nista. Nista cekamo sutra!

url=https://lilypie.com]

DeeSB
    17. Lipanj 2019. 17:26

Cestitam cure na urednim pregledima i neka se tako nastavi i slijedecih dana! 🤗
    Ja vise ne sanjam, ali jako lose spavam i stalno se vrtim....sve poze promijenim. Jutros kad sam ustala teturala sam po stanu kao pijana, jedva sam hvatala pravac a bas sam mislila kako ce mi biti bolje jer je pala kisa i malo rashladila....evo sad opet przi! 😞😞

L 💛

C1M4
    17. Lipanj 2019. 18:20

Pozdrav zene :) Ne znam spadam li ovdje posto vidim da su zadnji termini poroda u sijecnju. Dakle trudna sam 6+2 termin je 08.02.😊 Trebala bi informaciju ako znate.. Bila sam na pregledu kada sam bila trudna 5+3 i sve je bilo u redu, vidio se samo g.m. Na iduci pregled idem u srijedu 19.06. Kroz dan znam imati probadanja i boluckanja u maternici te me zna zaboliti kao da cu svaki cas dobiti jedno 2-3 puta kroz dan, ali danas me tako boli od jedno 14-15h. Iscjedak mi je proziran kao i dosad samo mi je taj pritisak uzasan i bole me leda i kukovi, inace uzimam utrogestan vaginalete, dvije navecer prije spavanja. Je li koja imala isto takve bolove? Imala sam spontanini izvanmatericnu prosle godine pa sam sva u strahu da nesto nije bebici😔 Nadam se da ce prestati ti bolovi uskoro jer na hitnu ne mogu, nemam kako, muz je na poslu i ne moze otici s posla.. Oprostite na poduzem postu.

Grizli
    17. Lipanj 2019. 18:37

Angie evo stavim slikicu samo za tebe. Iskreno slila je obrnuta nego prosli put jer sam ja pitala danas gin kako je moguce da je danji put beba bila dole sad je gore pa mi je objasnila da je slika obrnuta. 😊 I dalje ne kuzim di je posteljica 😂
    C1M4 probadanja i grcevi i tako to je normalno maternica se siri. Pomaze ako pijes magnezij sumece to opusta misice dok se rastezu. Ako nema krvi i jakih bolova se je normalno. Sretno na pregledu. 

Grizli
    17. Lipanj 2019. 18:38

Reserved123
    17. Lipanj 2019. 18:46

C1M4 mislim da je to normalno jer je to tzv. Širenje maternice mene to jos uvijek ponekad probada.
    Iva4 meni je isto posteljica straga i koliko sam shvatila gin. Tako i treba, jedino kada je sprijeda malo kasnije osjetis bebu jer misici amortiziraju udarac. Ja sam skoro 17 tj. I jos nista nisam osjetila 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Livia
    17. Lipanj 2019. 20:42

Cure jako mi je drago zbog svih pregleda koji su dobro prosli!! 💖
    Annika cestitke na deckicu! 💙
    Sretno svima koje su sutra na redu 🤞🤞

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.