Iva mislim da nije bitno dal je posteljica sprijeda ili straga, bitno je dal je posteljica visoko ili nisko. Niska posteljica odn.placenta previa je kada posteljica posve zatvori usce maternice i beba ne moze izaci prirodnim putem pa se radi carski. Meni je nesto nize al rekao je gin da ne zeli stvarat paniku jer nije full nisko. A i ona se do kraja trudnoce moze povuci skroz gore, al opet ak se ne povuce ide se na carski. Mada mi nije stvorio paniku nije mi bas ni svejedno jer ak budem morala prelezat do kraja trudnoce popi**** cu 🙈
Meni je isto drago da su curama danas super pregledi prosli 🤗 jos da se tako nastavi cijeli tjedan... 😊😊
Ma sto se tice tog uzasnog iskustva jucer u Choco cafeu- nazalost, ukinuta je knjiga zalbe kao takva. Postoji samo podnosenje pisanih prigovora na e-mail stranicu info@... naravno, trazila sam broj nadredjenog- to mi je bila prva reakcija, nisu mi ga htjeli dati... 😨 poslala sam odmah na licu mjesta e-mail na taj njihov info@..., NARAVNO gospoda nije (jos) ni potvrdila primitak, sto moraju po Zakonu o zastiti potrosaca. Sad cekam da istekne rok od 15 dana da ih prijavim trzisnoj inspekciji. Iako, nekako ne vjerujem da ce itko snositi posljedice za izrazitu neprofesionalnost... 🙁
A kako sam ostala smirena. Ne znam, nekako sam se stvarno naucila kontrolirati. Je li to zbog prirode mog posla i okruzenja, ili do dosadasnjih zivotnih iskustava, ili oboje... 🤷♀️🤔
U svakom slucaju, od ❤ vam svima hvala sto se uzele vremena i procitale moj post koji nema veze s nasim trenutnim stanjem 😁 i sto ste pruzile virtualnu podrsku 😀😊💓💓😘😘
Iva bas to kak ti je Angie napisala. Cak kazu da je bolje da je straga, problem je ako je blizu usca ili ako prekriva usce tj.grlic. onda sprjecava da beba prode na porodu i radi se carski. Meni je u prosloj trudnoci bila sprijeda i u 16.tjednu sam tako prokrvarila da sam mislila da je sve gotovo, zbog toga jer je bila na uscu, ali na kraju se vec u roku par tjedana skroz podigla i nisam vise imala nikakvih problema. Dijagnoza placente previe (to je to kad je na uscu) ti se zato postavlja tek oko 30.tjedna jer do tad postoji mogucnost da se podigne. Tak da nemoj s tim jos razbijati glavu 😊
Jedna 4D što smo dobili, malo je odozada/po boku okrenuta, sramila se pokazati skroz haha
Eto cure i ja sam.zavrsila sa pregledom nisam htjela vaginalni ultra zvuk haha malo.me.je bilo strah pa sam abdominalno sve je super cula sam srculence kako kuca osjecam se odlicno, po onoj teorijici sta bi moglo bit ahah
čestitam svima na lijepim vijestima sa pregleda
meni je stigao nalaz niftyja, uredan nalaz i stiže nam još jedan dečkić. odmah smo rekli i djeci, jako su sretni, pogotovo sin
[iimg]
Jos jednom bravo svima i cestitke!
Annika jel Ramzi metoda pogodila?? 🙈
Vanessa. Ajoj kako se samo skrivam, preslatkoooo😍😍😍👶🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji