Ajme Red Fox...pa ja bi umrla cekajuci 4 sata!! Sad mi nimalo nije zao sto sam ovaj put izabrala Merkur za sve potrebne pretrage. Cekala sam ni pola sata otkako sam se prijavila na salteru. Ajde bitno da si izdrzala i da je sve u redu.
Ja sam opet sva luda radi sutrasnjeg pregleda! Trebaju mi vase figice da mi ipak napravi uzv i da dobijemo slikicu 🥰
Zaboravila sam vam reci...u zadnjih par dana kad legnem na bok, vecinom lijevi i bas se smirim osjetim bebaca kako kucka. Full lagan osjecaj al sad je vec osjetna razlika izmedju probave i bebinog tuluma ❤️
Grizli kaj kazu doktori??
Angie meni se isto cinilo da sam neku vecer osjetila, al nisam jos sigurna. Ovaj put mi je posteljica straga pa me bas zanima dal ce biti razlike od prosli put kad je bila sprijeda 😊 navijamo za slicicu sutra🤞
Livia odlično, drago mi je da je sve ok!
Cure koje ste danas bile na pregledu čestitam na dobrim vijestima, neka se samo tako nastavi do kraja! 🤞💪🍀💗
I mene je jučer prvi put bolio donji dio leđa, bila u kinu na fmfs i sjedila dva sata i 15 min., satrala me ona stolica.. Na kraju sam izašla 10 min prije kraka filma, nisam mogla izdržati.
TinchiSk baš slatko, sigurno će sin biti presretan kad čuje vijesti..
Ja sutra na pregled a prekosutra na posao. Malo me čak i nervoza hvata od prvog dana i pustih pitanja od kolega, većinom nisu znali zašto sam na bolovanju. A sad ću im reć svima koji me pitaju, šta ću.. Drugi dan će već bit lakši..
Cure čestitam na dobrim vijestima ❤
🤞🏻🤞🏻🤞🏻 za sve cure sutra 😊
Ja još ništa ne osjetim 🤔 znam da je kod svake drugačije. Jedva čekam prve pokrete, malo sam ljubomorna na sve vas koje osjetite 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ni ja ne osjećam bebine pokrete, tj. možda i ako osjetim ne kužim da je to to.. Jer mi rade i crijeva i neke grčeve i rastezanja povremeno imam.
Kako bi se trebali osjećati pokreti bebe?
Nasty ja sam nedavno prvo osjetila kao neke mjehurice, ne svaki dan al kad bi se smirila i legla ili sjela nekak cudno onda bi imala osjecaj kao da mi netko prducka u busi 🙈 Bas osjetim razliku izmedju probave i bebe.
Sad skoro svekodnevno osjetim mali udarac ispod pupka, pa odjednom kao sa imam ribicu u trbuhu pa opet udarac i onda je mir. Vecinom se ja puknem smijat pa se mozda beba splasi mog hihotanja 😂
Meni je posteljica straga i dosta nisko (sto me malo i plasi) pa mozda osjetim izrazenije nego netko tko ima posteljicu sprijeda.
Nasty ja prvi put nisam skuzila do negdje 21.tjedna 🤦🏼♀️ al jednom kad skuzis, u iducoj trudnoci jednostavno znas da je to to. Kad sam u prvoj prvi put osjetila to bi najbolje opisala ko neke mjehurice koji su se digli prema trbuhu i puknuli na povrsini, ko mjehur zraka u vodi otprilike. Tak sam si ja to predocila 😂 i onda sam kasnije lagano raspoznavala udarce. A ovaj put sam osjetila lagano kao skakljanje, s tim da mi je prvi put posteljica bila naprijed pa je malo amortizirala udarce.
Angie nisam luda, vidim da i ti opisujes mjehurice 😂😂😂 jel tako da vec u drugoj trudnoci znas kaj ocekivati? Jesi isto puno prije skuzila nego prvi put? Meni je to najposebniji i najljepsi osjecaj koji sam dozivjela 😍 i nezaboravan tako da ga sad prepoznajem prije
Red Fox meni je ovo treca trudnoca i osjetila sam te mjehurice prije cca 10-ak dana al onda nisam bila sigurna jel to to. Bilo mi je to nekak prerano al onda opet kad uzmem u obzir da sam mrsava, da mi je posteljica straga i da je to beba br.3..ima mi smisla da sam je tak rano osjetila.
Sortiraj odgovore
Najstariji