ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    17. Lipanj 2019. 16:07

Držimo figice da sutra vidiš i ti monitor i da dobiješ sličicu 😄 Sretno, kao i ostalim curama, ima i sutra dosta pregleda. 

Meni je posteljica sprijeda, ali nije mi rekla da li je nisko ili visoko 😮

• Lala27
    17. Lipanj 2019. 16:07

Ovaj komentar iznad za Angie 😂

Vanessa.
    17. Lipanj 2019. 16:08

Samojed, ma joj,mali slatki bebač, mala rižica :) na sljedećem pregledu će već biti mali grozd :) 

annika
    17. Lipanj 2019. 16:12

Angie1205

Jos jednom bravo svima i cestitke!
    Annikajel Ramzi metoda pogodila?? 🙈

pa nije mi naša stručnjakinja komemtirala sliku mislim. baš ću ubaciti opet sa uzv-a od prije tjedan dana p nek pogleda

[iimg]

Red Fox
    17. Lipanj 2019. 16:15

Annika cestitke na decku 💙 i mene zanima Ramzi 😂 danas nam je znaci svima super dan sa pregledima. 
    Sto se tice posteljice ak vam ne napomenu da je nisko, onda vjerojatno nije. Nemojte se brinuti bezbeze. To je dosta ozbiljno stanje i rekli bi vam da strogo mirujete da ima nekih problema.
    Samojed ja bi prema Ramzi rekla curica. Al mi je cudno jer mi se cini da stalno prognoziramo curice 😂

annika
    17. Lipanj 2019. 16:17

[iimg]

Grizli
    17. Lipanj 2019. 16:19

Hej curke evo uspjela rijesiti pregled i doc k sebi od mucnine. Gibekologica kod koje sam bila je bas divna zena u toj TA, napravila uzv kao da mama ide luci sa slicicom. Rekla je toliko cekate na svoju srecicu da vam ni miljon slika nije dovoljno. Potvrdila da slusane otkucana na izv je losiji izbor on samog uzv i da kratki pregledi 1 mj nisu problem. Rekla da se drzim lagane dijabeticke dijete da ne moram bas striktno posto gubim kile dosta. Uvela mi fragmin do 20tt s time da ga moram kupovati jer po novom na recept dobiju samo teski slucaju. Pa sam pristala jer je bolje nego andol. 

Vanessa.
    17. Lipanj 2019. 16:20

A mene isto zanima ta Ramzi teorija, koja je teta gatalica da i meni pogleda pa kaže spol ,jer ja neznam gdje stoji ta posteljica 

Red Fox
    17. Lipanj 2019. 16:21

Annika, buni me ovaj crni dio lijevo, al ispod njega je dosta bjeliji kao polumjesec. Posto sad znamo koji je spol mozda namjerno usmjeravam paznju tamo di treba 😂 tvoj necemo uzeti kao primjer koji ulazi u statistiku 😂

Vanessa.
    17. Lipanj 2019. 16:22

ma joj annika vidi glavicu malu slatku, sklupčana sva, i mala rukica
    ma kako su mi preslatke te sve slike s UZV-a <3 >3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.