ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    17. Lipanj 2019. 16:24

Lala hvala ti 😘
    Grizli i dobro di je slikica onda??
    Ajme ja ko ovisnica o slikama sa uzv-a?! 🙈

Vanessa.
    17. Lipanj 2019. 16:24

Bravo Grizli za tebe bebača i doktoricu! 

Grizli
    17. Lipanj 2019. 16:25

Evo sad sam i precitala od ostalih cura postove. Cestitam svima na lijepim nalazima i slikicama! 

Red Fox
    17. Lipanj 2019. 16:25

Vanessa treba biti raniji ultrazvuk, kad jos nije formirana prava posteljica.ak imas od 6-10 tjedna.
    Grizli super za pregled i steta kaj moras kupovati heparin al kaj ces. Kod mene su skroz odustali od toga. Bar ces biti mirnija.

annika
    17. Lipanj 2019. 16:26

Red Fox

Annika, buni me ovaj crni dio lijevo, al ispod njega je dosta bjeliji kao polumjesec. Posto sad znamo koji je spol mozda namjerno usmjeravam paznju tamo di treba 😂 tvoj necemo uzeti kao primjer koji ulazi u statistiku 😂

[iimg]

annika
    17. Lipanj 2019. 16:28

Ja sam tako sretna da samo lijepe vijesti stizu od svih vas. Mora sve biti u redu sa toliko pozitivne energije

[iimg]

Vanessa.
    17. Lipanj 2019. 16:28

A tako znači, onda sutra trebam slikati jer sad na ovom pregledu nam je sve slike stavio na USB pa se lijepo vidi, ove prije su bile printane, imam s 6,8 i 11 TT pa ću ja to tu ljepo staviti da mi se gata :D nije htjela raširiti noge, pa nije doktor ništa uspjeo vidjeti da li je pikica mala ili pišulinac mali hehe

Maj4
    17. Lipanj 2019. 16:30

Rastopila sam se na sličice 😍😍🥰
    Samo nek nam bebice fino rastu 🙌🏻🎉❤

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Red Fox
    17. Lipanj 2019. 16:35

Ja sam dobila danas isto al nisu bas nesto, jer je slikala samo mjeru nuhalnog nabora. Tak da cu vam iduci put staviti ako dobijem na kontroli.

• nemasekirancije
    17. Lipanj 2019. 16:37

Lijepe vijesti s pregleda cure :)! Drago mi je da je sve ok. I super slikicr ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.