Lala hvala ti 😘
Grizli i dobro di je slikica onda??
Ajme ja ko ovisnica o slikama sa uzv-a?! 🙈
Evo sad sam i precitala od ostalih cura postove. Cestitam svima na lijepim nalazima i slikicama!
Vanessa treba biti raniji ultrazvuk, kad jos nije formirana prava posteljica.ak imas od 6-10 tjedna.
Grizli super za pregled i steta kaj moras kupovati heparin al kaj ces. Kod mene su skroz odustali od toga. Bar ces biti mirnija.
Annika, buni me ovaj crni dio lijevo, al ispod njega je dosta bjeliji kao polumjesec. Posto sad znamo koji je spol mozda namjerno usmjeravam paznju tamo di treba 😂 tvoj necemo uzeti kao primjer koji ulazi u statistiku 😂
[iimg]
Ja sam tako sretna da samo lijepe vijesti stizu od svih vas. Mora sve biti u redu sa toliko pozitivne energije
[iimg]
A tako znači, onda sutra trebam slikati jer sad na ovom pregledu nam je sve slike stavio na USB pa se lijepo vidi, ove prije su bile printane, imam s 6,8 i 11 TT pa ću ja to tu ljepo staviti da mi se gata :D nije htjela raširiti noge, pa nije doktor ništa uspjeo vidjeti da li je pikica mala ili pišulinac mali hehe
Rastopila sam se na sličice 😍😍🥰
Samo nek nam bebice fino rastu 🙌🏻🎉❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja sam dobila danas isto al nisu bas nesto, jer je slikala samo mjeru nuhalnog nabora. Tak da cu vam iduci put staviti ako dobijem na kontroli.
Lijepe vijesti s pregleda cure :)! Drago mi je da je sve ok. I super slikicr ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji