ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    07. Studeni 2019. 09:49

Hvala vam cure 😍😍😍
    Grizli msm da ti je Lavica dala dobar prijedlog ta radosnica je meni baš super stvar, a ostaje zauvijek za uspomenu 

• Sarita15
    07. Studeni 2019. 09:51

lorija

Sretno cure danas, to sam zaboravila napisati ☺
    Jaivanpa pridruzujem se i ja Saritinom postu, ne znam kako mi je to promaklo 😕 uzivaj sad u slatkom iscekivanju. ☺
    Sarita kad si vec tu,ako nisi otisla po drugu turu sna sta bi uzela malcu za nos?! Koje kapi?
    Uglavnom jutros je zakasljao i primjetil sam da mu je nos pun,pa predpostavljam da mu je taj slajm sazrio al je gust da izadje kroz nos. Caj nece,odnosno bjezi od bilo kojeg caja,bas ratujemo sto se toga tice.
    Pa bi uzela nesto za nos samo da mu prorijedim pa da iscuri vise.
    Sorry ako te turpijam ali ovo mi je nesto novo. Prvi put se susrecem. 🙈

Aqua maris spricam i fiziolosku na spricu i u svaku nosnicu. Borbe jesu ali pa mora ozdraviti 

Dalindas
    07. Studeni 2019. 09:55

Cure ,sretno na pregledima .
    Joooj ,ja još nemam sve pripremljeno . Planiram ovaj mjesec kupiti još sve sto fali ,nekako stalno mislim da ima vremena . Još nismo ni krevetić sastavili 🙈
    Uskoro krećemo na tečaj ,tako da m može samnom na porod 

• AnnA
    07. Studeni 2019. 09:56

A smijesni su ti muski. Bas kao sto ste rekle, nek mu bude :) ali meni je smijesno sta mu se moja mama smijala kako je on stalno tvrdio da je dijete isti on. I onda kad sam sa 16.tjedana bila na amnio i dobila 3d sliku, mama je odmah rekla ajme pa stvarno je dijete isti on :D ali sad se salimo da ima njegov izgled a moju zivcanu narav hhaha
    A kad smo kod zivcanog. Danas mi je takav neki dan da se bojim kako ce uopce proci. Bas me pere jaka nervoza, nemir. Psihicki sam nigdje. 
    Lavice  nije mi rekla koliko je nisko posteljica. Samo je rekla uh dosta nisko. Pa sam ju pitala trebam li se brinuti a ona je rekla da ne i da cu tako lakse roditi. E sad koliko to drzi vodu ne znam. Za mirovanje nije nista rekla. Ali jos prosli put mi je rekla neka skroz izbjegavam cuceci polozaj

lorija
    07. Studeni 2019. 09:59

Joj cure Omerta & Lavice hvala vam! ❤  Danas svakako idem u ljekarnu po magnezij pa cu i to kupiti obavezno!
    Lavice predobraaa fora! Dobro je znati za ubuduce i sigurno podnosljivije i bolje za bebu,u jednu nosnicu ☺ a sto se tice te 2,5god Ma jednostavno se tako dijete rodi... mozda i tvoj sad sincic bude takav 💪 ☺
    Cima ma jesi li to vec oprala i robicu?? 😁 lopuzo jedna.
    Tockice cuvaj se. Izgleda da viroza vlada. Jutros sam takodjer srela osobu koja se zali na zelucane tegobe.
    Mene cure moja na daneee pece kad piš piš, mislim na dane. Kad se ugrijem nista a cim s vana dodjem odmah me boli kad piš piš. A ne mogu dugo ni izdrzati. Navalila sam na caj i stoplila se 😕 kad hodam osjetim da mi se mjehur mućka, ne znam jel beba dole bas nisko. Uglavnom znam od proslog pregleda kad sam doktora pitala nosim li visoko, rekao mi je NE. Da mi se beba nalazi na normal mjestu,tj do pupka. Sto i osjetim po pokretima. 
    Eh tko ce ga znati. Drugacija mi je trudnoca neg prosla. U prosloj je bio full visoko i nije htio na kraju ni sici dole,kralj! 

lorija
    07. Studeni 2019. 10:01

Sarita15

lorija

Sretno cure danas, to sam zaboravila napisati ☺
    Jaivanpa pridruzujem se i ja Saritinom postu, ne znam kako mi je to promaklo 😕 uzivaj sad u slatkom iscekivanju. ☺
    Sarita kad si vec tu,ako nisi otisla po drugu turu sna sta bi uzela malcu za nos?! Koje kapi?
    Uglavnom jutros je zakasljao i primjetil sam da mu je nos pun,pa predpostavljam da mu je taj slajm sazrio al je gust da izadje kroz nos. Caj nece,odnosno bjezi od bilo kojeg caja,bas ratujemo sto se toga tice.
    Pa bi uzela nesto za nos samo da mu prorijedim pa da iscuri vise.
    Sorry ako te turpijam ali ovo mi je nesto novo. Prvi put se susrecem. 🙈

Aqua maris spricam i fiziolosku na spricu i u svaku nosnicu. Borbe jesu ali pa mora ozdraviti

Tako je Sarita. Danas i ja spricam. Hvala ti 😊

• Sarita15
    07. Studeni 2019. 10:03

Lorija odmah sam ti isla odgovorit i sad procitala postove ostale...mi uzmemo bocu fizioloske i na spricu doziramo koliko treba, kad je bio mali na bok smo ga stavili spricu u jednu nosnicu onu gornju a onaj nastavak za usisivac u donju i kako spricamo fizioloskuu nos tako to izvlacimo van. Drugi put drugi bok. Jer se toliko derao da nismo mogli nakon jednog boka drugi. Sad ga izinhaliram spricnem aqua marisa i izvucem na usisivac koliko mogu prije nego me umlati nogama. Grozan je po tom pitannu ljecenja njemu sve smeta nis on nebi. Svaki put zahvalim.bogu da nema ekceme dermatititise ili sta gore jer ovo su borbe a nis to ne boli. Sad zna on i puhnut ali mu se na pol vise neda 🙈 pa onda nastupa taj nastavak za usisivac. I da stvarno si sretnica da ti to 2 godine nije trebalo :) :) 

lorija
    07. Studeni 2019. 10:23

Normalno,njima je najgore smirit se na jednom mjestu po nasem naredjenju. Al kao sto si rekla borba je al mora ozdraviti.
    Hvala ti puno, stvarno svasta naucis ovdje na forumu 😊 
    A sto se tice nase prve 2god,kad vratim film unazad bilo je par situacija gdje sam nanjusila da bi mogao biti zacepljen nosic al ja odmah stavim ga na sisu, da on siše i momentalno disanjem on i ocepi nosic.
    Uglavnom moj lijek je uvijek bila sisa. I kako prestade dojiti na moju incijativu tako krenuse i ove tegobice. Al ne bunim se, svjesna sam da mora ojacati imunitet i podjeliti klice sa svojim vrsnjacima. 

Nasty
    07. Studeni 2019. 10:28

Točkice nadam se da si bolje.. grozna je ta viroza, iscrpljujuća.. 
    Sretno na pregledima tko ima danas! 

• thinkpink1
    07. Studeni 2019. 10:33

Jutro curke i sretno na današnjim pregledima. Cestitam i na ucerasnjim!😊
    Tockice nadam se da ce brzo proci i cim prije doci sebi...🥰
    Nisam vidla da se Losa javila...nadam se da je ok ❤
    ...trudnicki tecajevi...hmm, sta reci i sta ocekivat od njega. U biti je najbitnije tko ga odrzava. Jer ako je neko suhoparno predavanje i najbolje predavanje na kraju ispadne dosadno i nezanimljivo, dok ako je i najdosadnija tema a dobar predavac uglavnom ispadne super predavanje... Naravno, tu spadaju i nasa ocekivanja...
    Lavice vrlo slicno i ja radim toaletu nosa👏👏👏👏
    Ostalo nisam popamtila...🙄🙃
    E da, vidla sam da je neko kupio preslatku posteljinu😍😍
    Ja se bas vratila iz amb.s tjedne th.💉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.