Jutrooo! Ja se i naspavsla. Samo 2x se budila. Sad sam gladna 😂😂
Sretno danas na pregledima. Vidjela sam u bubamari da imaju male doze fizioloske. To cu si kupiti. Super mi je tako..nije dugo otvoreno onda. Planiram do kraja mj sve kupiti. Pocela je pristizati robica pa cu sve sto dodje oprati a razvrstavati kad budem slagala. Moze mi netko ponoviti koji prasak ste koristile, tekuci ili u prasku i i omeksivac da ili ne? To mi je isparilo iz glave
Ja sam prala u tekucem jer se bolje ispere nego u prasku, a omeksivac nisam stavljala, to cu kasnije kad malo poraste cisto da mi se ne osipa sad, ali sam sad stavljala zlicu octa umjesto omeksivaca i stvarno je mekana robica😊
Jutrooo! Ja se i naspavsla. Samo 2x se budila. Sad sam gladna 😂😂
Sretno danas na pregledima. Vidjela sam u bubamari da imaju male doze fizioloske. To cu si kupiti. Super mi je tako..nije dugo otvoreno onda. Planiram do kraja mj sve kupiti. Pocela je pristizati robica pa cu sve sto dodje oprati a razvrstavati kad budem slagala. Moze mi netko ponoviti koji prasak ste koristile, tekuci ili u prasku i i omeksivac da ili ne? To mi je isparilo iz glave
I da, zaboravila sam napisati, koristim onaj Frosch tekuci, ima ga u kauflandu tamo di su stvari za bebice, tamo je jeftiniji😊
Ja bas jucer kupila frosch baby tekuci detrdzent, zbunilo me jer vise nema (ili nije bilo u Mulleru) u boci plasticnoj bijeloj vec u onom pakiranju kao refill, zelenkasta ambalaza.
Ja bas jucer kupila frosch baby tekuci detrdzent, zbunilo me jer vise nema (ili nije bilo u Mulleru) u boci plasticnoj bijeloj vec u onom pakiranju kao refill, zelenkasta ambalaza.
U kauflandu ima Frosch baby tekuci, u bijeloj ambalazi😁 ne znam ima li razlike medu njima zbog boje ambalaze haha, ali ja sam ga tamo uzela xd
Ma sumnjam. Cijena je za 1.8l 39,90. Cini mi se da sam ja plasticnu ambalazu nešto vise placala pred 2 godine..
Ma sumnjam. Cijena je za 1.8l 39,90. Cini mi se da sam ja plasticnu ambalazu nešto vise placala pred 2 godine..
Ovaj je bio mislim da 35,99 1.5L😊 mislim da je to sve isto😅 https://ibb.co/vJ1m4st ja sam ovaj uzela tamo😊
Jutro ekipica!!
Losa drzi nam se 🥰🥰
Sretno svima na pregledima i pretragama danas...nisam popamtila ko kaj ima....
Za cudo, spavala sam do 8 😳 i bas sam se fino naspavala. Jucer sam se potrgala opet bzvz, pekla ustipke i svasta i opet me sve bolilo 🙄
Dobro jutro svima! Sretno vam na pregledima! Cuvajte se,odmarajte i uzivajte uz čaj i dekicu.. :) samojed posteljina je prekrasna 😍😍😍
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Nesto si razmisljam o porodu, sve info su nam nadohvat ruke, spremamo se za to, pazimo, cuvamo, vjezbamo disanje, umiremo od brige...
Jucer migrantica rodila u sumi, policajci je porodili, hladno, iznemogla...a ziva i ona i beba...
Ajd i mi cemo to sve izgurati kad je i ona💪🤪
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ovaj je bio mislim da 35,99 1.5L😊 mislim da je to sve isto😅https://ibb.co/vJ1m4st ja sam ovaj uzela tamo😊
Ja kupila tocno takav u dm.
Nisam znala da ima i u kauflandu, kul!
Da, ni ja haha dok nisam otisla do duda i flasica tamo i vidim skroz dole taj deterdzent😁 i bas super mirisi, barem meni😊
Sortiraj odgovore
Najstariji