Jutro! Sretno na pregledima danas Ena i Tockica da sve bude super!
Ovo za tecaj ja se bas radujem nama pocinje sad u ponedjeljak. Imam i ja jednu koja je izjavila da na tecaj ide samo zbog muza da dobi papir jer ona i tako sve vec zna. Nikad zena rodila, a zna sve jer joj je kuma koja je nedavno prvo rodila sve ispricala. Reko odlicno kad sve znas, moja kuma rodila troje pa mi rekla jos uvijek ne znam sve niti cu ikad znat idi na tecaj super je to, saznas stvari koje ti nitko nece bolje objasniti. Jedino ne znam dal imamo i kakvu radionicu jos dostupnu za dojenje ili tako sto volila bi sve poslusat. Bolje 3 put cuti isto nego nista.
Anna mm je stalno navijao da beba bude isti on i zezao me da ce i izgled i karakter biti kao on reko odlicno vec sam onda zaljubljena u svoje dijete. Sad ja njega zezam da samo za jednu stvar smo sigurni da je 100 % na mene (spolni organ), a sve ostalo moze se s godinama mjenjati. Tako da mozes rec muzu da mali je 100% bar u jednom na njega, a ostalo na kog bude.
Zaboravila tko je spominjao zutu srijedu u dm... Pa ako moze samo podatak koliko bude popusta na zutu srijedu?
Jutro svima..
Grizli, dm svaki put ima -15% na kupovinu iznad 200kn. Baby centar i Magic baby također. Tako da se stvarno isplati.
Baš sam jučer u dm-u gledala, svi kupuju pelene 😂
Sretno svima danas na pregledima.
Jutro. Ja rigala i proljev cijelu noc. Sretno danas 🐞🐞 losa javljaj nam se
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro i sretno na pregledu svima😇😁
Samojed hvala ti, i bas je preslatka posteljina i sve😍
Lorija jos malo bome😁😁
Anna bas mi je drago to sve procitati obzirom na prognoze kakve smo imale u pocetku, samo nek mis mali raste🤗🤗
Zaboravila komentirat posteljinu Samojed bas je lijepa! Posebno mi se slonici svidjaju. 😍
Moze jedna pomoc sa idejama... Znaci imam jako dobro jednu tetu koja je obiteljska prijateljica i bas mi je bitna osoba u zivotu. Zena obozava mene i sestru jer nema svoju djecu i uvijek nam je govorila da je ona nasa druga mama, a to zaista i jeste. E sad ona me pitala sto da joj kazemo sto da nam kupi za bebu do tako 500-600 kn vrijednosti. Voljela bi da mi je to nesto sto ce beba duze koristiti i da nam ostane ko uspomena i nakon sto se prestane koristiti. Problem je sto nemam ideje sto joj reći pa evo ako imate kakvu ideju dobro ce doc. Bezveze mi da nam kupuje robicu, posteljinu i sl. potrepštine.
Jutrooo! Ja se i naspavsla. Samo 2x se budila. Sad sam gladna 😂😂
Sretno danas na pregledima. Vidjela sam u bubamari da imaju male doze fizioloske. To cu si kupiti. Super mi je tako..nije dugo otvoreno onda. Planiram do kraja mj sve kupiti. Pocela je pristizati robica pa cu sve sto dodje oprati a razvrstavati kad budem slagala. Moze mi netko ponoviti koji prasak ste koristile, tekuci ili u prasku i i omeksivac da ili ne? To mi je isparilo iz glave
RinoFlux je tocno. 34,90kn. Nece mi ucitati sliku🙈🙈 nemam pojma kak to ide
Lorija ja nisam koristila fiziolosku u spreju pa ne znam. Mi smo ovako cistili nos: kupis fiziolosku (obicnu), špricu 10ml i iglu za izvuci 1 ml otopine. Ovu spricu od 50ml vrh odrezem po koso i malo isturpijam da zagladim,kad ju prislonim uz nosnicu da pokrije taman otvor nosnice. Prebacim tih 1ml iz manje u tu vecu špricu, stavim je na bok i u jednu nosnicu odjednom ispraznim sadrzaj,na drugu stranu sve iscuri, ponovim na drugoj nosnici. Nama je taj "trik" otkrio kum,jer tako velika šprica kako prekrije nosnicu napravi podtlak pa sve istjera na drugu stranu. Tako bar 3 puta u danu. Ili ako imas inhalator 2-3 puta na dan inhaliraj,ako zna puhati izaci ce sve van. Kod nas imaju kao ampule 3-postotne fizioloske Synomarine za inhalaciju a mozes i ovu obicnu fiziolosku 0,9%.
P.s. sretnice da ti treba prvi put s 2.5 godine!
Samojed slatka posteljina!!
Grizli evo intenzivno razmišljam,sto se tice robe,posteljine,igracaka i slicno to sve relativno brzo prerastu. Al meni osobno najdirljiviji poklon,uspomena za zivot je personalizirana radosnica s tiskanom posvetom koju je dobila od moje vjencane kume, do 6.godine zivota doslovce sve stavljas u nju. Mislim da košta 300kn, stavit cu ti link ukoliko te zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji