E da, sutra idem radit taj Coombs test koji sam trebala radit u 28 tjednu a ginekolog je zaboravi i sjetio se tek 9 tjedana poslije 😪🙈🙈 da ne spominjem da moram u bolnicu ic za 8 dana 🤦♀️🤦♀️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grizli ako me uhvati prije imamo helihopter koji nije dobar s ovo juzine ali okej 🤣a za nazad imamo tajekt ili katamaran 🤷♂️ ali u katamaranu nemaju sobu za bebu tako da nije bas prihvatljivo ic s tek rođenom bebom
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ajme cure koliko teksta, zanimljive ste al ipak idem gledat seriju.. imam previše robice i oprala sam sve, namjeravam kupiti novu veš mašinu i sušilicu 2u1.. Jaivanpa drago mi je da ideš kući, da nema više viška plodne vode i da je bebica super!
Losa normalno je imati krize pogotovo kad je neizvjesnost u pitanju, ali ti se držiš odlično i imaš snagu za sve. Nastoj i dalje misliti pozitivno, bit će sve u najboljem redu..
I mi danas poharali dm. Inace izbjegavam zutu srijedu, al danas smo odlucili iskoristit te popuste. Mislim da ce muz imat traume nakon danasnje kupnje😂😂 u dmu kao ratno stanje, svi sve kupuju. Ali sve smo pronasli😎 i napokon smo uzeli i medo odjelce. Sad mogu pocet s pranjem😅
A bebica sigurno ima dovoljno vode da može piti i piškiti.. Al mogu mislit koliko se intezivnije osjete pokreti kad je manje vode..
Samojed, obecala si sličicu😁
Tadea, u St.😘
Mene uhvati panika ne zbog stvari, to ce bilo tko donijeti, bez svega se moze, nego zbog seljenja u novi prostor, hoce li na vrijeme?🙈😡 Nemam di sa stvarima (čitaj: sa bebom😁), tako da je sve na cekanju.
Veselila sam se tecaju za trudnice, i ovom rodinom o dojenju, zasad preskacem i to. 🙄 Jesu li stvarno poučni? Ili da ne žalim šta nisam bila? Cure koje ste išle, sta kažete?
I za popunu tablica: decko, slj. pregled 12. 11.
Hani meni su tečajevi vrlo poučni+vježbe disanja. Imaš još vremena, pa probaj to nekako ugurat ako možeš..
Hani u pravu si u potpunosti sam zaboravila evo odmah stavljam
Posteljina, ogradica, jastučić,jorgan, baldahin, nepropusna plahta za madrac i još nosač za baldahin
Losa cure su sve vec rekle. Ti i tvoja bebica ste jako i sve ce to dobro proci. Ti samo nastavi biti pozitivna koliko god mozes. I nemoj se bojati kriza, normalne su. Ali nakon krize se pokusaj vratiti u pozitivno stanje. Sretno draga.
Iva tebi cestitam. Zelim vam puuuuno srece u zajednickom zivotu.
Ja danas bila na pregledu. Malac je dobro. Posteljica fuuuul nisko ali sam zatvorena. Gospon ima 1170 grama i kaze ginicka da mali ima bradu kao i tata. Sad ce mi krv popit na slamku jer on od prvog dana (znaci kad je beba na ultrazvuku bila jos tockica) tvrdi da je dijete isti on hahah. Sljedeci pregled je 4.12 a 15.11 idem na ehokardiogram.
Sortiraj odgovore
Najstariji