Anna super, čestitam😊 a čuj isti tata.. Ma nek mu bude dok se ne rodi ili do prvog rođendana😉🤣
Samojed Tom&Jerry 😍😍😍
Hani ja se tjesim da imam još vremena za tečaj al sam zapravo na knap. Koliko sam čula barem ovaj u Osijeku nije nešto niti čuješ nešto što već ne znaš...više bi išla samo zato da mm može na porod sa mnom. Bas mi priča legica sto je rodila prije 4 mj da nije imala neke koristi od tečaja a za disanje su je svakako uputili u bolnici kad je rađala.
PREGLEDI
07.11.- Tonkica1
07.11.- ena10
08.11.- Angelly
11.11.- mikio
11.11.- Nasty
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
12.11.- lorija
12.11.- Simbalija
12.11.- Angie1205
12.11.- Hani
13.11.- LoBi
13.11.- Lunica
13.11.- Flower
13.11.- piba7
13.11.- nita9999
14.11.- sofio9
15.11.- PetraB
15.11.- DeeSB
15.11.- Lala27
15.11.- Anna
18.11.- thinkpink1
18.11.- Nasty
18.11.- Dalindas
19.11.- Goga_V
19.11.- Zarica
19.11.- Juno
19.11.- kl1v
19.11.- Grizli
20.11.- valentina
20.11.- Supergirl
21.11.- samojed
22.11.- damnarexx
22.11.- mala.le.90
25.11.- Sarita15
25.11.- C1M4
25.11.- Lavica27
26.11.- annika
27.11.- Tockica37
28.11.- DeeDee
02.12.- Dalindas
04.12.- Lunica
04.12.- Anna
Prvi put čujem da je netk8 bio na tečaju a da bije imao koristi od tečaja.. Teme su trudnoća i porod, novorođenče, osnove dojenja, njega novorođenčeta. Hani imaš u klubu trudnica odvojene radionice za svaku temu u trajanju sat-sat ipo vremena, pa odeš na ono što te zanima +možeš se posebno prijavit na vježbe disanja, radionica traje sat ipo vremena ali što prije jer je to jedina radionica na koju se treba najaviti dosta ranije zbog gužve. Također se jednom mjesečno provodi trodnevni tečaj u domu zdravlja u kavanjinovoj. Na te sve sam uglavnom išla. I onaj u bolnici ima također prvi tjedan svaki mjesec, taj se plaća 400kn i taj je za prijaviti pratnju, koliko sam čula nije obavezno dolaziti, samo treba platiti. Na tom nisam bila, traje 5 dana. Navodno većina dođe na obilazak rodilišta.
Jutrooo. Evo me mogu reci cak i naspavane 🙈
Lista je vec zato spremna za danas ☺
Samojed slatkoo, Tom&Jerry moj najdrazi crtic 😀
Cestitke Anna na pregledu, beba vec velika ☺ nebitno na koga je. I moj na pocetku nije imao nista moje vec nakon dvije godine postao isti ja 😁 😍
Losa kako si?
Jutro cure :)
Samojed Tom&jerry medenooo
Anna moj prvi je od 4d uzva do dana danasnjeg isti tata..neka im :)
Sretno danas na pregledu i svima vam lijep dan zelim
E da sad kad sam bolje citala Janivanpa bas mi je drago da je konacno sve ok i da si kuci. Zasluzeno uzivaj :)
Sretno cure danas, to sam zaboravila napisati ☺
Jaivanpa pridruzujem se i ja Saritinom postu, ne znam kako mi je to promaklo 😕 uzivaj sad u slatkom iscekivanju. ☺
Sarita kad si vec tu,ako nisi otisla po drugu turu sna sta bi uzela malcu za nos?! Koje kapi?
Uglavnom jutros je zakasljao i primjetil sam da mu je nos pun,pa predpostavljam da mu je taj slajm sazrio al je gust da izadje kroz nos. Caj nece,odnosno bjezi od bilo kojeg caja,bas ratujemo sto se toga tice.
Pa bi uzela nesto za nos samo da mu prorijedim pa da iscuri vise.
Sorry ako te turpijam ali ovo mi je nesto novo. Prvi put se susrecem. 🙈
Jutro cure i sretno na pregledima!
Anna tvoj je u tjedan dana teži od 300gr🙈 Na kog li je moj laka kategorija!?🤣🤣
Nisu ti rekli ništa mirovanje zbog niske posteljice? Koliko od usca?
Lorija,mozda glupo pitanje ali jesi mu cistila fizioloskom? Takodjer, inhalacija bi trebala to sve "otpustiti"...
Ja mislim da si ti mrgud neki dan spomenula pelsy uloske u Mulleru?
Lavice nije glupo pitanje,zapravo dobro je. Nisam mu cistila jer nemam to nit znam kako izgleda. Nemam ni aspirator nit usisivac. Nisam kupovala na pocetku jer sam planirala kupiti poslije kad nam zatreba,al evo ispade nakon 2.godine tek hvala Bogu.
Zato ne znam gdje udaram i sta bi prvo isla kupiti na svoju ruku.
U utorak ga vodim na cjepivo al dugo mi nesto cekati kad vidim da mu je nos pun sad i da sazrijeva,a tople napitke u inat nece.
I meni je ta otopina pala na pamet jutros kad sam vidjela da je očepilo.
Jutro! Sretno danas na pregledima!
Losa ❤🤞
Lorija, ovako nesto: https://ljekarna.hr/uho-grlo-nos/3789-sterimar-baby-sprej-100ml-50ml-gratis.html fizioloska u spreju!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji