ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    07. Studeni 2019. 00:31

Anna super, čestitam😊 a čuj isti tata.. Ma nek mu bude dok se ne rodi ili do prvog rođendana😉🤣

MaRe
    07. Studeni 2019. 02:56

Samojed Tom&Jerry 😍😍😍
    Hani ja se tjesim da imam još vremena za tečaj al sam zapravo na knap. Koliko sam čula barem ovaj u Osijeku nije nešto niti čuješ nešto što već ne znaš...više bi išla samo zato da mm može na porod sa mnom. Bas mi priča legica sto je rodila prije 4 mj da nije imala neke koristi od tečaja a za disanje su je svakako uputili u bolnici kad je rađala.

lorija
    07. Studeni 2019. 05:36

PREGLEDI

07.11.- Tonkica1
    07.11.- ena10
    08.11.- Angelly
    11.11.- mikio
    11.11.- Nasty
    12.11.- MaRe
    12.11.- Grizli
    12.11.- lorija
    12.11.- Simbalija
    12.11.- Angie1205
    12.11.- Hani
    13.11.- LoBi
    13.11.- Lunica
    13.11.- Flower
    13.11.- piba7
    13.11.- nita9999
    14.11.- sofio9
    15.11.- PetraB
    15.11.- DeeSB
    15.11.- Lala27
    15.11.- Anna
    18.11.- thinkpink1
    18.11.- Nasty
    18.11.- Dalindas
    19.11.- Goga_V
    19.11.- Zarica
    19.11.- Juno
    19.11.- kl1v
    19.11.- Grizli
    20.11.- valentina
    20.11.- Supergirl
    21.11.- samojed
    22.11.- damnarexx
    22.11.- mala.le.90
    25.11.- Sarita15
    25.11.- C1M4
    25.11.- Lavica27
    26.11.- annika
    27.11.- Tockica37
    28.11.- DeeDee
    02.12.- Dalindas
    04.12.- Lunica
    04.12.- Anna

Nasty
    07. Studeni 2019. 05:41

Prvi put čujem da je netk8 bio na tečaju a da bije imao koristi od tečaja.. Teme su trudnoća i porod, novorođenče, osnove dojenja, njega novorođenčeta. Hani imaš u klubu trudnica odvojene radionice za svaku temu u trajanju sat-sat ipo vremena, pa odeš na ono što te zanima +možeš se posebno prijavit na vježbe disanja, radionica traje sat ipo vremena ali što prije jer je to jedina radionica na koju se treba najaviti dosta ranije zbog gužve. Također se jednom mjesečno provodi trodnevni tečaj u domu zdravlja u kavanjinovoj. Na te sve sam uglavnom išla. I onaj u bolnici ima također prvi tjedan svaki mjesec, taj se plaća 400kn i taj je za prijaviti pratnju, koliko sam čula nije obavezno dolaziti, samo treba platiti. Na tom nisam bila, traje 5 dana. Navodno većina dođe na obilazak rodilišta. 

lorija
    07. Studeni 2019. 05:42

Jutrooo. Evo me mogu reci cak i naspavane 🙈
    Lista je vec zato spremna za danas ☺
    Samojed slatkoo, Tom&Jerry moj najdrazi crtic 😀
    Cestitke Anna na pregledu, beba vec velika ☺ nebitno na koga je. I moj na pocetku nije imao nista moje vec nakon dvije godine postao isti ja 😁 😍
    Losa kako si? 

• Sarita15
    07. Studeni 2019. 06:15

Jutro cure :) 
    Samojed Tom&jerry medenooo
    Anna moj prvi je od 4d uzva do dana danasnjeg isti tata..neka im :) 
    Sretno danas na pregledu i svima vam lijep dan zelim
    E da sad kad sam bolje citala Janivanpa bas mi je drago da je konacno sve ok i da si kuci. Zasluzeno uzivaj :) 

lorija
    07. Studeni 2019. 06:33

Sretno cure danas, to sam zaboravila napisati ☺
    Jaivanpa pridruzujem se i ja Saritinom postu, ne znam kako mi je to promaklo 😕 uzivaj sad u slatkom iscekivanju. ☺
    Sarita kad si vec tu,ako nisi otisla po drugu turu sna sta bi uzela malcu za nos?! Koje kapi?
    Uglavnom jutros je zakasljao i primjetil sam da mu je nos pun,pa predpostavljam da mu je taj slajm sazrio al je gust da izadje kroz nos. Caj nece,odnosno bjezi od bilo kojeg caja,bas ratujemo sto se toga tice. 
    Pa bi uzela nesto za nos samo da mu prorijedim pa da iscuri vise.
    Sorry ako te turpijam ali ovo mi je nesto novo. Prvi put se susrecem. 🙈

Lavica27
    07. Studeni 2019. 06:44

Jutro cure i sretno na pregledima!
    Anna tvoj je u tjedan dana teži od 300gr🙈 Na kog li je moj laka kategorija!?🤣🤣
    Nisu ti rekli ništa mirovanje zbog niske posteljice? Koliko od usca?
    Lorija,mozda glupo pitanje ali jesi mu cistila fizioloskom? Takodjer,  inhalacija bi trebala to sve "otpustiti"...
    Ja mislim da si ti mrgud neki dan spomenula pelsy uloske u Mulleru?

lorija
    07. Studeni 2019. 07:19

Lavice nije glupo pitanje,zapravo dobro je. Nisam mu cistila jer nemam to nit znam kako izgleda. Nemam ni aspirator nit usisivac. Nisam kupovala na pocetku jer sam planirala kupiti poslije  kad nam zatreba,al evo ispade nakon 2.godine tek hvala Bogu.
    Zato ne znam gdje udaram i sta bi prvo isla kupiti na svoju ruku.
    U utorak ga vodim na cjepivo al dugo mi nesto cekati kad vidim da mu je nos pun sad i da sazrijeva,a tople napitke u inat nece.
    I meni je ta otopina pala na pamet jutros kad sam vidjela da je očepilo. 

Omerta
    07. Studeni 2019. 07:29

Jutro! Sretno danas na pregledima!
    Losa ❤🤞 
    Lorija, ovako nesto: https://ljekarna.hr/uho-grlo-nos/3789-sterimar-baby-sprej-100ml-50ml-gratis.html fizioloska u spreju!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.