ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    06. Studeni 2019. 20:25

damnarexx

Ja sam danas u DM-u podigla trudnicki paketic, i dobila ovo 🙂https://ibb.co/54XGsMt
    (Nadam se da ce biti dobar link)
    Malo citam kako cete bebu obuci prilikom izlaska, ja mislim da cu i ja pidjamicu, medo odjelce (koje nikako da kupim 😍)kapicu i preko dekicu. Od bolnice smo 15-20min autom pa nije frka 😁
    Ja se jos nisam nista pretjerano pripremila, imam par pidjamica, tajica, bodija, majcica, 6kom tetri, nepropusna podloga za krevetic, 3 podbradnika. Dobila sam 2kom Pampers pelena (uzet cu i jedne Baby Love pa da vidimo sto ce odgovarati), vlaznih maramica 2-3kom (mada namjeravam u pocetku sa vodom i krpicom prati guzu), mast za bradavice, Nivea baby kremica..
    I tako, nekako sve gledam ima vremena 🤞🤪
    Malo me poljuljalo ovo sa Losom..al mislim da najvaznije imam. Kolica dobivamo.
    Da vas pitam, da li radje kupiti novu autosjedalicu ili uzeti poklonjenu? Posto citam svakakve clanke da je najbolje kupiti novu, radi certifikata koji se upgrade-aju svake godine (nadam se da sam se dobro izrazila).

Losadrzite se sto dulje u jednom komadu 🤗💜

Vezano za sjedalicu-certifikate definitvno ne mijenjaju svake godine, duuuugo treba dok se promjeni, trenutno su cak dva aktualna (prijelazno razdoblje), a po tom novijem je samo manji broj sjedalica koje se prodaju kod nas
    Ako je sjedalica ispravna (nije sudjelovala u sudaru, ima sve original dijelove-jastucici na ramenima, medu nogama, umetak za novorodence ako je dosao sa sjedalicom), ako odgovara djetetovoj dobi (za novorodence je to jaje) i ako je ispravnog roka trajanja (ovisno o proizvodacu, 5-10 godina) mozes slobodno uzeti tu poklonjenu, a ostaviti si lovu za nesto drugo 😉

• Sarita15
    06. Studeni 2019. 20:31

Vecer cure. Vidim vrti se oprema robica pelene..pelene uzmite paket do dva jedinucu (2-5kg) pa cete vidit ako vam bas te pasu ...to se bar moze uvijek kupiti najbolje kad rodite pa znate kilazu. Ako beba ima blize 4kg brzo ce prerast tu 1 pa gledajte da prvo dobijete bebu pa onda prema tome pelene :) :) 
    U Ri rodiliste oblaci bebu dok je tamo a robicu za kuci donese onaj tko dode po vas. Mi cemo za kuci obuc dugi bodi plis odjelce kapicu i medo odjelce. 
    Nista drugo nisam zapamtila 🙈 nemojte se ljutiti nadam se da ste sve dobro
    LoSa drzi nam se i krize su normalne i logicne samo pomalo

06. Studeni 2019. 20:45

Vecer! Hvala svima na podrsci!
    Mi smo jos u jednom komadu. Sad kad nema vode bas jsko osjetim svaki bebin pokret i okret. Sve mi zasad po starom. Samo non stop osluskujem dal mi se trbuh ne stvrdnjava i sl. Voda non stop curka. Kako nastane tako ode.

PetraB
    06. Studeni 2019. 20:57

LoSa 💓

url=https://lilypie.com][/url

• piba7
    06. Studeni 2019. 21:19

Frajla

piba7

Ja sam upravo došla iz cityja, kupila u baby centru i magic babyju vise manje sve što nam je još trebalo..
    U dm-u sam uzela pampers premium care ono najmanje pakiranje s 28 kom veličina 2-5kg, pa ako se pokažu dobre ćemo kupovati dalje. U dm sam isla najviše zbog Chico ulozaka i naravno da ih nije bilo, sve se razgrabilo, a s obzirom na veličinu pakiranja vjerojatno su imali 5 paketa na polici.
    Sad mi još preostaje pranje i peglanje robice i moram još otici u ljekarnu po fiziolosku, gazice, bademovo ulje i slične stvari. I to je to, mi smo spremni 😁
    Samo neka curka bude dobra i izdrži još bar 5 tjedana unutra.

Ja redovito zamolim da mi vide u skladistu jel imaju to sto trebam. Najcesce imaju, samo im jednostavno ne stane na police vise i ne mogu puniti brzinom kojom se prazni…. pogotovo one blazinice za bebe, ljudi to kupuju doslovno po nekoliko kutija 😳

Bila je tolika gužva i toliko ljudi da su prodavačice letile na sve strane. Vidjela sam da je u Bubamari klub popust na njih pa ću tamo otici.

Damnarexx 🌺
    06. Studeni 2019. 21:31

Grizli

Damnarexx ma ti si dobila paketic za kad rodis vec? Koliko su mi rekli to se dobije nakon poroda kao za bebu. Ja sam dobila u DM-u za trudnice paket - testere od bepanthen, sudocrema i jos ensto 🤔, biobaza mama krema, torba platnena, knjizice neke.

I mene je malo iznenadio sadrzaj, mozda se cura na blagajni zeznula😂🙈
    Frajla tnx na savjetu 🙂

Reserved123
    06. Studeni 2019. 21:58

Vi sve cure ( muzevi) idete s jajem u bolnicu a meni ide ona kosara jer imamo 3 sata voznje s brodom. Koliko sam shvatila jednu pelenu treba stavit uz robicu koja se oblaci bebi za izlazak. Mislim bar je tako za Splitsko rodiliste 🤷‍♂️ Ja sam pripremila bodi dugi rukava kombinezon sa carapicama i kapu.

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

kl1v
    06. Studeni 2019. 22:10

Losa drzi se. 
    Moj br za rodu ako tko zeli je 0911800618

samojed
    06. Studeni 2019. 22:12

Cima bebica ti je preslatka nosić usnice hjojjj med 😍😍😍
    Petra gardarobica ti je prekrasna 
    Vi ste se cure poštenski naoruzala sa svim stvarima,
    Ja planiran ovaj mjesec još kupiti što mi je ostalo od stvari tacnije: banjicu, pumpicu za nos, makazice, cesljic, meni bade mantil,tetra pelene itjt
    I onda u 12mj kozmetiku tacnije pelene, kremic, uloške i te ostale stvsrcice iz dm-a 

Grizli
    06. Studeni 2019. 22:19

Losa 🤞🤞 da se nastavi tako u komadu bi rekli. Mogu mislit kako osjecas sad bebu kad je manje vode. Za ne povjerovat ti si zatvorena zapravo ako sam dobro shvatila? Jel ti mjere secer ili te ne gnjave s time? Drži se!
    Reserved a joooj 3h brodom. Na trajekt idete? Uf! Poludila bi. Sretno! A kako ces z u rodiliste. To ides cim te krenu trudovi ili imate na otoku neku opciju glisera nesto? Meni bi bila skroz panika tako.
    Koliko pricamo o nabavci da ja ne mogu docekat iduci tjedan da idemo u Zg! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.