Ma ja isto nisam baš s tim štramplicamana ti. Kupila sam dvoje, dok nekud idemo. Planiram oblačiti doma pliš dojelca i dekicu, pa čini mi se to sasvim ok, i grije se još.
Dok idemo doma ne planiram uopće štramplice oblačiti jer ima hlačice+ medo odjelce+ dekica u pripravnosti....i zagrijan auto.
Mare 😲😲😲😲 koliko robice! Odmah mi je lakse da ja nemam previse!
Samonezelje uh za iz rodilista mi mislili bodij dugi rukav, odjelce od komada plisane sa nogicama. Medo odjelce i preko one mekane kao papucice cipelice jer medo odjelce nema nogice. Pamucna tanka kapica. Pokrit dekicom debljom u jajetu i to je to. Ja mislim da bi to nama trebalo biti dosta osim ako ne bude bas neka debela zima.Ne bi htjela pretjerat, al ni da se smrzava. Vidim da tako vecina planira. Stramplice ni jedne nisam kupila i mislim da necu. Dekica koju imam je bas debela to je kao neki poplunic zaprvo. Iskusne mame sto mislite?
Tregerice koje imam planiram oblaciti na bodi + majice dugih imam i pamucne kao trenerkice ili plisane.
Ja sam danas u DM-u podigla trudnicki paketic, i dobila ovo 🙂 https://ibb.co/54XGsMt
(Nadam se da ce biti dobar link)
Malo citam kako cete bebu obuci prilikom izlaska, ja mislim da cu i ja pidjamicu, medo odjelce (koje nikako da kupim 😍)kapicu i preko dekicu. Od bolnice smo 15-20min autom pa nije frka 😁
Ja se jos nisam nista pretjerano pripremila, imam par pidjamica, tajica, bodija, majcica, 6kom tetri, nepropusna podloga za krevetic, 3 podbradnika. Dobila sam 2kom Pampers pelena (uzet cu i jedne Baby Love pa da vidimo sto ce odgovarati), vlaznih maramica 2-3kom (mada namjeravam u pocetku sa vodom i krpicom prati guzu), mast za bradavice, Nivea baby kremica..
I tako, nekako sve gledam ima vremena 🤞🤪
Malo me poljuljalo ovo sa Losom..al mislim da najvaznije imam. Kolica dobivamo.
Da vas pitam, da li radje kupiti novu autosjedalicu ili uzeti poklonjenu? Posto citam svakakve clanke da je najbolje kupiti novu, radi certifikata koji se upgrade-aju svake godine (nadam se da sam se dobro izrazila).
Losa drzite se sto dulje u jednom komadu 🤗💜
Cure, pls podsjetite... Robice za bebana nosimo samo onu za izlazaka ili trebamo jos za u bolnici? Ici cu u Merkur pa ako imate kakav savjet dobrodosao je... 🤔 Znaci zbunjena sam skroz sta trebam nositi, a naravno da sam zakasnila na onaj njihov tecaj
Tonkica kolko sam ja upucena oni imaju robicu za bebe dok su u bolnici a ti tati pripremis robicu za izlazak i za bebu i za sebe. To ti donese na dan kad idete kuci.
Damnarexx ma ti si dobila paketic za kad rodis vec? Koliko su mi rekli to se dobije nakon poroda kao za bebu. Ja sam dobila u DM-u za trudnice paket - testere od bepanthen, sudocrema i jos ensto 🤔, biobaza mama krema, torba platnena, knjizice neke.
Cure, pls podsjetite… Robice za bebana nosimo samo onu za izlazaka ili trebamo jos za u bolnici? Ici cu u Merkur pa ako imate kakav savjet dobrodosao je… 🤔 Znaci zbunjena sam skroz sta trebam nositi, a naravno da sam zakasnila na onaj njihov tecaj
Hej
Evo friških inf iz Merkura, rodila sam tamo prije 2 mjeseca
Oni ti imaju odjeću za bebicu, samo ce ti morati muž donjeti odjeću za izlazak bebice iz bolnice.
Ponesi si pelene, kremicu i vlažne maramice i podlogu za previjanje jer od prvog dana ti preskidaš bebu i to je to što ti treba za bebicu 🤗🤗
Sretnoo 😘
Cure, pls podsjetite… Robice za bebana nosimo samo onu za izlazaka ili trebamo jos za u bolnici? Ici cu u Merkur pa ako imate kakav savjet dobrodosao je… 🤔 Znaci zbunjena sam skroz sta trebam nositi, a naravno da sam zakasnila na onaj njihov tecaj
Hej
Evo friških inf iz Merkura, rodila sam tamo prije 2 mjeseca
Oni ti imaju odjeću za bebicu, samo ce ti morati muž donjeti odjeću za izlazak bebice iz bolnice.
Ponesi si pelene, kremicu i vlažne maramice i podlogu za previjanje jer od prvog dana ti preskidaš bebu i to je to što ti treba za bebicu 🤗🤗
Sretnoo 😘
Hvala ti puno 😘😘😘
Ja sam upravo došla iz cityja, kupila u baby centru i magic babyju vise manje sve što nam je još trebalo..
U dm-u sam uzela pampers premium care ono najmanje pakiranje s 28 kom veličina 2-5kg, pa ako se pokažu dobre ćemo kupovati dalje. U dm sam isla najviše zbog Chico ulozaka i naravno da ih nije bilo, sve se razgrabilo, a s obzirom na veličinu pakiranja vjerojatno su imali 5 paketa na polici.
Sad mi još preostaje pranje i peglanje robice i moram još otici u ljekarnu po fiziolosku, gazice, bademovo ulje i slične stvari. I to je to, mi smo spremni 😁
Samo neka curka bude dobra i izdrži još bar 5 tjedana unutra.
Ja redovito zamolim da mi vide u skladistu jel imaju to sto trebam. Najcesce imaju, samo im jednostavno ne stane na police vise i ne mogu puniti brzinom kojom se prazni.... pogotovo one blazinice za bebe, ljudi to kupuju doslovno po nekoliko kutija 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji