Evo da skicnem malo ☺ vidim sve je isto i dobro je ☺ neka tako ostane.
Zapamtila sam da pricate o pelenama,odnosno pempasu.
Namjeravam kupiti Babylove obavezno jer sam prezadovoljna i sad kupujem samo njih za malca.
Cima ja samo gledam tvoj potpis i dane 😂😂😂 noch 94 ☺
Neće mi preko moba ucitati al zasad opeglanog imam 18 bodića kratkih rukava, 13 hlačica, 18 bodića dugih rukava, 5 pidžamica, 10 onih ko plišanaca, 6 majica dugih rukava i to je sve 50/56 brojevi....imam još za prati pa mozda i vise bude al mislim da ima i vise nego dovoljno 😁😁 Ovo od 62 još ne brojim 😁
Neće mi preko moba ucitati al zasad opeglanog imam 18 bodića kratkih rukava, 13 hlačica, 18 bodića dugih rukava, 5 pidžamica, 10 onih ko plišanaca, 6 majica dugih rukava i to je sve 50/56 brojevi….imam još za prati pa mozda i vise bude al mislim da ima i vise nego dovoljno 😁😁 Ovo od 62 još ne brojim 😁
to ti je sasvim dovoljno a ako imas susilicu dosta ti je i manje. mene spasi ta susilica kad rodim..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
E, ja mislila za iz rodilista uzet jedan bodi dugih rukava, pamucnu pidjamicu jednodjelnu sa nogalicama i medo odijelce koje isto ima i za rukice i nogice zatvoreno. Jel da uzmem jos i carapice i treger plisano odijelce bez rukava i stopala? Bojim se da nece to sve stat unutar mede, a bit ce jos i dekica preko jajeta.. Kaj mislite?
Za sada imam samo pelene za rodilište, onaj mali paket. Planiram kasnije digunuti u DMu te pokupovati doslovce pri izlasku iz bolnice ostatak. Samo savjet, pelene ostave za kasnije tjedne trudnoće, u manjim dućanima znaju dugo stajati pa ako je paket zaderan pokupe vlagu.
Ajme koliko obleke imate, ja imam 3x manje i već mi je sda žao jer znam da će to sve nositi svega 2-3x. Od 50 nisam kupila ništa jer mi za malu (3250gr) je 56 trajalo 3tj. Ako i bude mala beba, podvinuti ću rukaviće.
Losa, šaljem pozz vibre i zagrljaje!!
E, ja mislila za iz rodilista uzet jedan bodi dugih rukava, pamucnu pidjamicu jednodjelnu sa nogalicama i medo odijelce koje isto ima i za rukice i nogice zatvoreno. Jel da uzmem jos i carapice i treger plisano odijelce bez rukava i stopala? Bojim se da nece to sve stat unutar mede, a bit ce jos i dekica preko jajeta.. Kaj mislite?
Ja carapice uvjek stavim, i to neke do koljena inace im skliznu za tren
A odjelce na tregere svakako ne ide na pidjamicu, ili jedno ili drugo
Uostalom, vrlo vjerojatno idete doma autom tako da nema smisla bebu pretoplo obuci da se skuha. Ako ti ce cini da je hladno uvjek je tu dekica da ju pokrijes i inda maknes kad se auto zgrije
Eh da, ispod medo kapuljace svakako treba kapica, barem pamucna koja ce malo bolje stojati uz glavicu/usi
Imam sušilicu pa ću moći i sušiti brzo al ovo sam sve dobila pa mi super :) Ja što sam kupovala sam većinom 62 uzela i onda sam se zabrinula da neću imati manje ništa kad na kraju imam i previše al dobro od viška glava ne boli Joj dns cijeli dan malo malo negdje neki video s bebama vidim i samo se raspekmezim...ne znam dal ste vidjele onaj video o onoj bebi što je rođena 14 tjedana prije s nekih 440 grama...pa cijeli video sam preplakala..na kraju beba živa i zdrava cura
https://www.youtube.com/watch?v=bB9tC_CoPHw
Samonezelje tako nekako sam i ja planirala..ma ne treba mu čarapice ak pidžamica ima stopalice..ja ću bodi i odjelce gore i medo i bit će mu toplo..prekrit ga još dekicom do auta...i dosta :)
naravno i kapicu na glavu
Ok, tenks cure. Da da i kapica, to je spremno. a prek cega idu tregerice? To ak bodi stavljam majicu pa preko te tregerice? I jel se stavljaju stramplice ispod tregerica plisatih koje imaju stopala il je to onda suvisno?
Ja sam upravo došla iz cityja, kupila u baby centru i magic babyju vise manje sve što nam je još trebalo..
U dm-u sam uzela pampers premium care ono najmanje pakiranje s 28 kom veličina 2-5kg, pa ako se pokažu dobre ćemo kupovati dalje. U dm sam isla najviše zbog Chico ulozaka i naravno da ih nije bilo, sve se razgrabilo, a s obzirom na veličinu pakiranja vjerojatno su imali 5 paketa na polici.
Sad mi još preostaje pranje i peglanje robice i moram još otici u ljekarnu po fiziolosku, gazice, bademovo ulje i slične stvari. I to je to, mi smo spremni 😁
Samo neka curka bude dobra i izdrži još bar 5 tjedana unutra.
Ok, tenks cure. Da da i kapica, to je spremno.a prek cega idu tregerice? To ak bodi stavljam majicu pa preko te tregerice? I jel se stavljaju stramplice ispod tregerica plisatih koje imaju stopala il je to onda suvisno?
Štramplice nemam nijedne To ću možda uzeti par sam da ima kad se nekud ide..ovako u stanu će mu biti i više nego toplo u hlačicama...a možda su i bolje štramplice jer nećemo morat čarapice tražit okolo.
Ma najbolje kak je mm rekao šta će mu robica tolika...umotaj ga u dekicu i gotovo
Btw štramplice ispod pliša ne bi jer bi mu moglo biti prevruće :) Druga stvar su obične hlačice al plišane su baš tople pa nema potrebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji