Evo i mog ulova od jucer... Isla potrositi sve popuste u Takku kaj sam imala i mala je imala jos poklon bon pa sam i njoj jaknu uzela... 🙈
Sad sam gotova sto se robice tice dok ne pregledam sto sam vec dobila od frendice (puna vreca). 😅😅 Mislim da mi ovi 50/56 brojevi vise ne trebaju, a za vece znam da cu dobiti tak da mislim da sam s robom gotova... Eventualno neka medo odijelca al to cu jos vidjeti.
url=https://lilypie.com][/url
Ja sad jos nisam Mrgud al za prvu sam paket najmanjih uzela (2-5kg) a imala sam par komada pelena od frendice kojoj je mala prerasla sljedecu velicinu 3-6kg.
Ima mi tko po pelene ici,nisam se krcala jer nisam ni znala kakve ce mi biti pelene.
Lavice al preporucas onda uzet jedan paket ipak najmanjih. 👍 Bar za prvi dan i to da imam nes spremno. A kasnije se lako kupi. Nekak bi htjela ne vec po izlasku iz bolnice razmisljat da moram slat mm u dm. Kuzim da to ovisi o velicini bebe al kak mi je prva nisam si jos do kraja na ti s velicinama 🙈
Petra a velim valjda mu je bio los dan, ali kad se veselis pregledu i onda tak, al dobro, bitno da je sve ok, makar na pogled i grubi pregled 😅
Losa vidis da ti se sve divimo kak si stalozena i pozitivna ostala. To ti mozda bas najvise pomogne, samo se drzi, dan po dan, probaj ne razmisljati daleko, kako mi zene znamo. Probaj se fokusirati na svaki dan za sebe. Vidis kako ova grupa sve rasturi!! ❤
Mikio totalno vas mogu zamislit 😂😂😁 tak smo mi izgledali nedavno kad smo usli u baby centar pogledat baze za as 😂😂😂 na kraju zamolili tetu prodavacicu da nam sve objasni hahah
Ja sad idem ipak s mamom i oslobodila sam mm dma i kozmetike, jer je cijelo jutro hodao sa mnom po bolnicama 🙈 a sad ostaje gletat djecju sobu da si povrati malo muskost 😂
Samojed tek sad vidim da si pitala haha, jeje, to je sa 4D uzv-a😁 ne vidi se bas previse jer ima rukicu preko glave, ali vide se moj prcasti nosic i cubice😍
Evo ga😇 https://ibb.co/BGYNpC7
Ja sam uzela Pampers1 sad kad je bio 2+1 gratis u DM-u, tu ima 60 komada i za prvu ruku je dosta...ak mu budu pasale nastavit s Pampersom ak ne onda mijenjat...ma da kad bude malo veći svakako planiram Baby love i one iz Mullera probati. Sad sam našla taktiku...nađem na netu, slikam i pošaljem ovom svom da zna točno što treba kupiti inače bi se možda i s pelenama za odrasle vratio ko i svi muški Ja sam gotova s peglanjem...imat ću još nešto malo za oprati...kad sve poslažem poslikam
Cestitam svima na urednim pregledima!!
Damnarexx, sretna godisnjica! Iva, cestitke na vjencanju + sretan rockas, ako sam dobro zapamtila! 🎉💍❤
Losa, svaka cast, samo pozitiva, bit ce to sve ok!!! 🤞🤞🤞
Ja cu ovaj ili sljedeci tjedan ipak odraditi i taj ogtt. A sljedeci pregled mozda 15.11. ako ne prije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nisam vas uspjela sve pohvatati haha, danas ste bome pisale😁 ali cestitam vam cure na urednim pregledima i drago mi je Jaivanpa da ides kuci😇
Losa normalno je imati krize, ali mi je drago bas da si pozitivna svejedno u svemu tome i kako je Lavica rekla, to sto si realna😇
Losa drzi se! Mene kriza hvata samo dok citam tvoje postove a kamo li da to prozivljavam. Saljem svu pozitivnu vibricu.
Mikio wooow koji shopping. Ja planiram takav u 12mj. Izvuc mm sa sobom i u bipu i dm poharat kombinirat popuste i to je to. Pelene mali paketic violetinih dobila od Bubamare u paketu za trudnice. Mislila sam kupiti po 1 paket raznih proizvođača pa bit mozda malo pametnija.
PetraB koje slatke stvarcice. 😍
Ja danas se oduprijela kupnji kompletica u c&a jer imamo bas dosta robice za pocetak. Ugovorila sa sekom da mi kupi baby gym bolje nego robu.
Mrgud ja namjerno rekla mm da kad budem isla kupovat pelene i kozmetiku da mora samnom da se upozna sa svim nazivima i da ne zove 200 puta kad ga pošaljem po nesto. Jer jednom ga poslala po tablete za perilicu sudja on dosao sa Colgate tabletama za zubalo umjesto Finish za perilicu jer sam ja mu objasnjavala da Finish je nekad bio Calgonit firma i tako, da onda ide i on u nabavku ovaj put
Sortiraj odgovore
Najstariji