Super jaivanpa!Frajlasve si rekla! Vidim da si u terminu! Kak si ti? Jel uzbudjenje veliko?
Nije 🙈🙊
Nekak se nist jos ne dogada, u ned su mi napravili sve zive pregleda pa znam da je beba dobro, taman danas zavrsila sa svim spremanje po doma i sad se osjecam skroz opusteno
Sve me strah da ce me neka panika oprati kad krenu trudovi obzirom da sam sad tako flegma 😏
Evo nas s kontrole 😀 vaginalno i dalje isto, 3 cm otvorena, nastaviti s terapijom i mirovanjem. Ctg uredan, nema trudova, bebini otkucaji oko 150 sto je ok.. Iduca kontrola je u petak, ici cu svaka dva dana na ctg, a vaginalni pregledi svaki sedmi dan. Uzv za dva tjedna ako ostanemo u komadu. Kaze da probamo izdrzati jos 2 do 3 tjedna 😂 sta ti je psiha, od 26. Tjedna stalno govore samo jos dva tjedna, i tako dva po dva, stvarno se uspije dogurati do 9.mjeseca
Mrgud sve skupa sam platila 300njak kn, jucer isto bila neka akcija u king crossu, a imala sam hrpu bodova jos za popust i svasta nesto i one kupone tako da imam opet 80 kn popusta za iducu kupnju 🙈
A jednom sam bila na toj zutoj srijedi i sve je bilo opustoseno po policama a o guzvi da ne pricam. A jedva se krecem i ovak. U nedjelju je i sretna desetka u avenue mallu pa ce isto bit neke akcije ako kome treba. Pampers pelene i maramice su vam 2+1 gratis u Bubamari do kraja godine.
Losa sve je to normalno, bilo bi cudno da nemas krize. Pa i ja imam krize povremeno kad me malo uhvati panika u kombinaciji s hormonima. Samo razmisljaj pozitivno, u bolnici si pod nadzorom i u svakom trenutku je sve spremno da pomognu i tebi i bebi ako bude potrebno. A mi svi tu vam drzimo fige da sto duze budete 2u1 💪🏼
A u sub je u supernovoj (u zg buzin i garden mall) super subota 😉
Mrgud ako imas dm karticu aktiviraj e-kupon pa ces dobit 10 puta vise bodova na baby proizvode.
url=https://lilypie.com]
Dala muzu da mi naruci dvije majce za dojenje preko Patpat. I sto dobijem jednu u velicini S,.a drugu L😂😂😣😣😭😭😢😨🤕🤕
url=https://lilypie.com]
Sad su me na pt1 dovezli… imam kriza no sta sad mogu. Razmisljam sto me sve jos ceka ako se prerano rodi i to me sve deprimira.
Naravno da imas kriza…trebala bi se zabrinuti za sebe da ih nemas. To bi onda znacilo da si u rangu s ovom kojoj je GUK otisao u nebesa i koja je sama sebi ordinirala da joj ne treba inzulin…🤪🙃☺️ moram te bar malo pokusat nasmijat, ne zamjeri🥰❤
Tamo su mi svi ok. Frendica je nedavno tamo lezala 2tj.i ona je bila odusevljena hermanom, dok je meni bio odličan starcevic. Samo nek se nastavi tako mirno i bit cete oboje super! Drzi nam se i budi jaka!🥰😘❤
Meni su i herman i starcevic 👌🏼👌🏼👌🏼 danas mi je bio vecek i ne znam jel mu bio takav dan, ali grozan je bio, nisam uzv obavila, nisam nista mogla komunicirat s njim sav je bio nervozan i grub, nisam saznala nis za srce, jer me takvom brzinom sprasio van da sam zaboravila na otkucaje, i na kraju mi veli narucite se negdje za uzv jer se njemu po mom trbuhu cini da je sve ok ovako na pogled. Ja velim negdje? Veli on da. Prasac, izasla sam da me ne uzruja i sa sestrom se dogovorila dalje sve. To valjda jer sam ih bas sve hvalila da su svi ljubazni i dragi pa eto bas ovom danas nije bio dan.
Losa ma bit ce sve dobro, glavno da si pod kontrolom. Svasta se zna dogoditi i zene izguraju do kraja :) drzim ti fige i mislim na tebe 🤞🏼❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
LoSa kuzim te,ja bi prva na putu do bolnice guglala sve moguce scenarije jer js sam tip da moram znat sta se tocno dogadja,bilo dobro ili lose,da sam racionalna. Po tvojim postovima opcenito ostavljaš dojam realistične osobe. Naravno da svi vjerujemo da ce sve izaci na najbolji moguci nacin jer smo vec svi dosta daleko dogurali s tjednima da nam bilo kakav drukciji scenarij ne pada na pamet. S druge strane, ima slucajeva gdje ne bude bas nikakvih posljedica a ima slucajeva gdje budu pojacane kontrole prvih par godina al u konačnici sve dobro zavrsi. Na najboljem si mjestu,nataci se i jedi,evo i ja cu iz solidarnosti s tobom😁😁
Mikio bome lepi shopping! Mene to ceka tek.
Jucer sam iznenadno od kume dobila jos robice neutralne 50-56-62 ko nova i bas sam🥰🥰
Sad su me na pt1 dovezli… imam kriza no sta sad mogu. Razmisljam sto me sve jos ceka ako se prerano rodi i to me sve deprimira.
Naravno da imas kriza…trebala bi se zabrinuti za sebe da ih nemas. To bi onda znacilo da si u rangu s ovom kojoj je GUK otisao u nebesa i koja je sama sebi ordinirala da joj ne treba inzulin…🤪🙃☺️ moram te bar malo pokusat nasmijat, ne zamjeri🥰❤
Tamo su mi svi ok. Frendica je nedavno tamo lezala 2tj.i ona je bila odusevljena hermanom, dok je meni bio odličan starcevic. Samo nek se nastavi tako mirno i bit cete oboje super! Drzi nam se i budi jaka!🥰😘❤
Meni su i herman i starcevic 👌🏼👌🏼👌🏼 danas mi je bio vecek i ne znam jel mu bio takav dan, ali grozan je bio, nisam uzv obavila, nisam nista mogla komunicirat s njim sav je bio nervozan i grub, nisam saznala nis za srce, jer me takvom brzinom sprasio van da sam zaboravila na otkucaje, i na kraju mi veli narucite se negdje za uzv jer se njemu po mom trbuhu cini da je sve ok ovako na pogled. Ja velim negdje? Veli on da. Prasac, izasla sam da me ne uzruja i sa sestrom se dogovorila dalje sve. To valjda jer sam ih bas sve hvalila da su svi ljubazni i dragi pa eto bas ovom danas nije bio dan.
A daj ne zezaj?! O jbm misa... Meni je on bio ok u drugoj trudnoci al cula sam da zna biti katastrofa...on je ocito jedan od onih kad mu nije neki dan, iskali se na pacijenticama. Bas mi je zao da ti je bio takav pregled.
Slazem se, Herman i Starcevic su odlicni!!! I pt1 odjel sto se sestara tice, bar je tak bilo davne 2011 samo pozitivna iskustva imam. Ne znam jel Ivanisevicka jos tam? Ona je vrhunska, kao i miz joj, Djelmis, al mislim da on vise nije tam, mozda u penziji 🤷🏻♀️🤔.
LoSa naravno da imas krize...kod mene za sada sve ide ok pa imam krize, kak ih nebi ti imala...nemoj se ti time opterecivati. Kako ti dodje, tako to izbacuj iz sebe... To je najbolje sto mozes. Pod kontrolom jesi, a to je naaajbitnije. Ja stvarno vjerujem da cete izdrzati jos neko vrijeme. Htjela sam te pitati, jel se ista promijenilo u nalazu? Ima li ista plodne vode? Ili sve sto se obnovi tebi iscuri? Oprosti, ukoliko ti se ne tipka, naravno razumijem. Saljemo ti puno pozitivnih vibrica 💞💞💞
url=https://lilypie.com][/url
Mikio omda dobro 😁 reko jel moguce da si takav shoping bez popusta 😂😂
Nego cure, kolko ste vi pelena kupile za pocetak i koje velicine? To mi je jos uvijek totalni SF
Sortiraj odgovore
Najstariji