Cima jeli to peofilna slika sa 4Dsto si išla objavi je da pogledamo to čudo slatko 😍
Mikio ti se spremila bgm poštenski
Jaivanpa superrr drago mi je za vas dvoje što idete kući i što je napokon plodna voda u redu 😍😍😍
Meni je stigla posteljina ogradica i baldahin i nepropusna plahta što sam naručila slikam vam
Sad su me na pt1 dovezli... imam kriza no sta sad mogu. Razmisljam sto me sve jos ceka ako se prerano rodi i to me sve deprimira.
Ajme dok sam sve procitala...
Losa zao mi je sto vas je ovako zadesilo, samo ostani pozitivna. Pa da i dode beba sada brzo, snaci cete se, mozes ti to 💪💪💪💪
Cure sve s dobrim nalazima cestitke!
Iva cestitam na braku i sretan rockas sa zakasnjenjem.
Ovaj moj mali je jako aktivan, cak ga osjetim i dok hodam i nesto radim, ne da mi da ga ignoriram 😅
Sutra rano ujutro imam pregled, u 7.30 sam narucena.
Nadam se da cu stici kupiti sve sto nam fali...
Jbm miša, losa, naravno da ces imat kriza u takvoj situaciji, ali gledaj na dobre stvari, u vrhunskoj si bolnici, i odbrojavamo dane do 32. tjedna, jos samo malo, dan po dan i bebač je siguran!!! Nijedna od nas ne sumnja u to!!!😘💙💚💛
Losha super je tvoja pozitiva 💪 svaka ti cast. Al sve ce to bit super, mali borac je veliki vec i nema uopce straha
Svima drugima super za dobre preglede 👌🎉
Pridruzujem se klubu patnika od zgaravice. Ja zvacem rennie ko bombone. Isto se nocima budim s kiselinom u grlu, uzas 🤮
Super jaivanpa!
Frajla sve si rekla! Vidim da si u terminu! Kak si ti? Jel uzbudjenje veliko?
Sad su me na pt1 dovezli… imam kriza no sta sad mogu. Razmisljam sto me sve jos ceka ako se prerano rodi i to me sve deprimira.
Naravno da imas kriza...trebala bi se zabrinuti za sebe da ih nemas. To bi onda znacilo da si u rangu s ovom kojoj je GUK otisao u nebesa i koja je sama sebi ordinirala da joj ne treba inzulin...🤪🙃☺️ moram te bar malo pokusat nasmijat, ne zamjeri🥰❤
Tamo su mi svi ok. Frendica je nedavno tamo lezala 2tj.i ona je bila odusevljena hermanom, dok je meni bio odličan starcevic. Samo nek se nastavi tako mirno i bit cete oboje super! Drzi nam se i budi jaka!🥰😘❤
Mikio pa kak si jucer poharala dm kad je danas zuta srijeda u cc.😂 Ja se bas spremam popodne. Spremila sam si tvoj popis i sad ga usporedujem sa svojim 🙈. Vec vidim da cu miljone ostavit 😂.
Ja danas izvadila treci put krv u petrovoj 3. Sve kak obavljam te neke “zadnje” pretrage postajem sve vise svjesna kak se blizi kraj 😁🙈😱😬
Ps ne znam dal se ko sjeca moje price o madezu na cici koji je ful naraso. Ugl otisla danas na salatu s uputnicom. Ponudili su mi termin za godinu dana za pregled 😂😂😂. I bila neka preeesuper mlada sestra koja kad mi je vidla trbuh me pitala zakaj sam dosla i kad je cula da je na cici isla do doktorice kao jel bi me mogla sad prek reda pregledat 🙈. I doktorica kaze nije madez nego neka seboreicna bradavica i ako hocu da ce mi odma odstranit. Bilo mi malo neugodno tak se utrpat prek reda al ipak jesam 🙈😊. Znaci hrvatsko zdravstvo. Rijesila to ukupno u pola sata danas, a prvo kad sam dosla su me htjeli narucit samo za pregled za godinu dana! Nemres vjerovat
Sortiraj odgovore
Najstariji