Mare meni se zna dogoditi ako se sagnem za cipele vezat ili tako nesto radim da kad se dignem imam osjecaj pritiska i ko da mi izbije sav zrak iz pluca. Treba mi malo da dodjem k sebi.

Pozdrav! Evo ja sam prespavala noc. Ujutro su me sestre u 6 budile da mi daju antibiotik. Za sada sam prema njihovom stabilno. Samo da to i dalje tako potraje.
Ima tu svakakvih priča, da čovjek me povjeruje. Jucer su dovezli trudnicu sa tako visokom secerom da joj nisu mogli izmjeriti. Jer je ona zakljucila da ne treba inzulin iako joj je bio propisan
Losa super da je za sad sve stabilno😇😘
Bome super majka vec sad🙄 ne znas jel vec sad bolje brine o sebi ili o djetetu..

Losa super je što si stabilno! Samo snažno i pozitivno i dalje! 🤩🤗💙
Bože strašno, kako si žena to dozvoli.. Pa nije samo ona više u pitanju..😨😨

Dobro jutro svima…vidim da smo sve nikako spavale.
Ja sam evo produzila do 9 i bome necu nista dns raditi a i ne mogu jer mi sinoć pregorila žarulja pa valjda i osigurači a sama sam do navečer tako da čekam dragog da to rijesi jer u pol stana nemam struje xD
DeeDeepotvrdu o bolovanju kao sto ti je Cima rekla nosis u knjigovodstvo odmah cim otvoris komplikacije a doznake na kraju mjeseca. Kod nas u firmi je rok za 3 dana ju donijeti od kad otvoris bolovanje.
Joj naletim sad malo malo na članke o onom podizanju limita na porodiljnom i naravno ispod svakog se kolju ove nezaposlene i ove s plaćama xD Odsad kad ga vidim sam cu preskočiti jer me sam nazivciraju…kako da ne,netko tko ne radi treba dobiti kao onaj tko radi..onda ne bi nitko bio lud i radio nego bi sjedile doma i rađale 😒
Mare joj ja nocas dok nisam mogla spavat skrolam po fejsu i malo malo neki portal taj clanak prenio a ispod da oprostis IQ sobne temperature Ja čitam te komentare i ne vjerujem. Kad su graknule nezaposlene da sta samo mi zaposlene imamo pravo na 5600 i da i one trebaju imati. Naravno da mi je zao svakog nezaposlenog inace,a kamoli u trudnoci al brate gdje je granica? Kako je moguce da nesto toliko bazicno izazove tolko nerazumijevanja? Al ajde bar me takve stvari okupiraju😂
Dobro jutro drugi put,evo naspavala se ja sad🙈 Mora da je bila luda noc neka…
I ja sam to vidila....
Samo se limit mijenja, a nekima to tesko shvatiti
I meni je zao sto su mnoge zene nezaposlene, a pogotovo onih koje rintaju za minimalac
Ali na temelju nekih komentara neke stvari ti budu i jasne zasto je za neke tako (vjerojatno me sad ceka par jecmenaca 🤪)

Losa jako mi je drago sto si se uspjela naspavati nocas, bas sam intenzivno mislila na tebe...jer cim je covjek naspavan odmah drukcije i bolje funkcionira, ima i vise snage za borbu💪💪 Na kojem odjelu leziz, pt1 ili 2 ili su te stavili gdje su imali mjesta, i ko te sad vodi od dr.?

Jutro cure 😊 ja sam se isto danas probudila u 8, nema vise spavanja do pola 12, cini se da se pripremamo na manje spavanja.
Losa super da si uspjela bar malo odspavati, bitni je da si stalno pod kontrolom. A sto se tice prica iz bolnica i ja sam se svaceg naslusala kad sam bila. Kaj ces, sto ljudi sto cudi. Takve nemaju pojma kolko srece imaju kad na kraju rode zivo i zdravo dijete.
Ja danas moram speglati ostatak robice i lijepo posloziti u komodu i onda uzivam 😊
Sto se tice ovih naknada ne bi htjela komentirati 🤦🏼♀️ al da je tak mislim da bi bio veliki porast nataliteta jer bi se svima vise isplatilo da radaju djecu nego da rade 🤷🏼♀️
Ja sam inace jucer citala zakon o naknadama i skuzila sam da se po zakonu broji i moja prva kcer tako da za sljedece dijete imam pravo biti tri godine doma. To me bas sokiralo, nisam mislila da su tolko suosjecajni.
Jutrooo il bolje dobar dan🤣 mene moja gremlinka svako jutro probudi cim muz ode na posao i onda krece akcija😩🍵☕ a sto se termin vise blizi ja sve manje energije imam. Dode mi da poslazem stolice po svakom kutu stana pa da imam za odmorit dok idem iz sobe u sobu🤣🤣
I ja se vodim ko nezaposlena i bas sam jutros citala komentare na sve te clanke. Al mene to bas iznervira, koliko su sebicne ili im nije jasno da to nisu nagrade nego svakom po "zaslugama". Zapravo je jedino nepravedno prema onima kojima je placa jos veca🤷♀️
Ja danas napokon idem uzet sve sto nam fali🎉🎉
i Njurkoo sretnoo na pregledu

Losa drago mi je da si uspjela odspavati,i da je stanje ok.
Red fox,ozbiljno? Pa to je super!
S jedne strane osjecajni s druge strane...ovo sad za mirovine je nesto bilo pa da zene na konto koliko djece imaju prije mogu u mirovinu (ili tako nesto),e pa moja mama se racuna po zakonu da ima jedno dijete jer joj je jedno poginulo. Mislim prestrasno. Ili ne razmiljasljaju ili ne znam.
Frajla ti si napisala ono sto je vecina pomislila tako da...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji