ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    06. Studeni 2019. 11:13

Jutro cure 😊 ja sam se isto danas probudila u 8, nema vise spavanja do pola 12, cini se da se pripremamo na manje spavanja.
    Losa super da si uspjela bar malo odspavati, bitni je da si stalno pod kontrolom. A sto se tice prica iz bolnica i ja sam se svaceg naslusala kad sam bila. Kaj ces, sto ljudi sto cudi. Takve nemaju pojma kolko srece imaju kad na kraju rode zivo i zdravo dijete. 
    Ja danas moram speglati ostatak robice i lijepo posloziti u komodu i onda uzivam 😊
    Sto se tice ovih naknada ne bi htjela komentirati 🤦🏼‍♀️ al da je tak mislim da bi bio veliki porast nataliteta jer bi se svima vise isplatilo da radaju djecu nego da rade 🤷🏼‍♀️
    Ja sam inace jucer citala zakon o naknadama i skuzila sam da se po zakonu broji i moja prva kcer tako da za sljedece dijete imam pravo biti tri godine doma. To me bas sokiralo, nisam mislila da su tolko suosjecajni.

ivikii
    06. Studeni 2019. 11:17

Jutrooo il bolje dobar dan🤣 mene moja gremlinka svako jutro probudi cim muz ode na posao i onda krece akcija😩🍵☕ a sto se termin vise blizi ja sve manje energije imam. Dode mi da poslazem stolice po svakom kutu stana pa da imam za odmorit dok idem iz sobe u sobu🤣🤣
    I ja se vodim ko nezaposlena i bas sam jutros citala komentare na sve te clanke. Al mene to bas iznervira, koliko su sebicne ili im nije jasno da to nisu nagrade nego svakom po "zaslugama". Zapravo je jedino nepravedno prema onima kojima je placa jos veca🤷‍♀️ 

Ja danas napokon idem uzet sve sto nam fali🎉🎉
    i Njurkoo sretnoo na pregledu 

Lavica27
    06. Studeni 2019. 11:19

Losa drago mi je da si uspjela odspavati,i da je stanje ok. 
    Red fox,ozbiljno? Pa to je super!
    S jedne strane osjecajni s druge strane...ovo sad za mirovine je nesto bilo pa da zene na konto koliko djece imaju prije mogu u mirovinu (ili tako nesto),e pa moja mama se racuna po zakonu da ima jedno dijete jer joj je jedno poginulo. Mislim prestrasno. Ili ne razmiljasljaju ili ne znam. 
    Frajla ti si napisala ono sto je vecina pomislila tako da...

• Sarita15
    06. Studeni 2019. 11:39

I ja se vodim ko nezaposlena sada i naknada ce mi bizi 2328kn god dana. Prvi put je bila 1663kn. Nebih se bahatila i kukala koliko je to malo i kako netko tko radi ima vise. Neka ima. Mislim logicno da ima. Jedino sto mene muci je da ce mi zbog vise naknade htjet uzet invalidninu. Nju imam s obzirom na zdravstveno stanje a ne socioekonomski status ali centar sve trpa u isti kos i gleda di sta uzet kao da iz vlastitog dzepa daju...iako imam rjesenje da mi se invalidnina isplacuje dozivotno ili do promjene diagnoze (sto se nikad nece desiti) ko god je bio u mojoj situaciji kaze da su uzeli..eto to mene muci i ljuti. 

• Sarita15
    06. Studeni 2019. 11:40

LoSa jako mi je drago da se sve drzi pod kontrolom samo hrabro naprijed

Aristea
    06. Studeni 2019. 11:50

Hej cure!!! Idem doma hihihi :) bebani je 2600g, sve super, diše, mice se, srce kuca, glavicom se namjestio dolje i kaze doktorica nece on vise imati mjenjanje polozaja....nema vise viska plodne vode i sve je odlicno :))))

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Stelle123
    06. Studeni 2019. 11:57

Propustila sam pricu jer nisam bila aktivna jucer, al Losa saljem pozitivne vibre. Samo pozitivno nastavi razmisljati.

url=https://lilypie.com]

Gogaa_V
    06. Studeni 2019. 12:00

Poz svima cure. Iščitavam vas u hodu. Sretno tko ima preglede,  tegobe... Zoe, Losa, Jaivanpa super da ste bolje i da sve ide po planu  i kako treba. Tako će i ostati. 🙏🌸  
    Ja sam ok , malo jos posla u stanu,  oko peglanja robice, nekih stvari koje jos pristižu... pa nisam naročito aktivna ni ovde ni wap , ali pohvatam najvažnije i uz vas sam. Sutra mi dolazi i babica pa ću vidjeti što mi ima pametno  za reći,  pokazati...

MaRe
    06. Studeni 2019. 12:20

Mikio ti si pol DM-a preselila sebi  I eto sad kad vidim kod tebe šta ima vidim šta mi fali a jučer se motam po DM-u i kao sve imam xD 
    Jaivanpa jeej sad doma odmori još ovo malo što ti preostalo :D 

mala.le.90.
    06. Studeni 2019. 12:22

Jaivanpa

Hej cure!!! Idem doma hihihi :) bebani je 2600g, sve super, diše, mice se, srce kuca, glavicom se namjestio dolje i kaze doktorica nece on vise imati mjenjanje polozaja….nema vise viska plodne vode i sve je odlicno :))))

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.