ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    06. Studeni 2019. 08:55

Hvala Cima 

[/url

MaRe
    06. Studeni 2019. 09:11

Dobro jutro svima...vidim da smo sve nikako spavale.
    Ja sam evo produzila do 9 i bome necu nista dns raditi a i ne mogu jer mi sinoć pregorila žarulja pa valjda i osigurači a sama sam do navečer tako da čekam dragog da to rijesi jer u pol stana nemam struje xD 
    DeeDee potvrdu o bolovanju kao sto ti je Cima rekla nosis u knjigovodstvo odmah cim otvoris komplikacije a doznake na kraju mjeseca. Kod nas u firmi je rok za 3 dana ju donijeti od kad otvoris bolovanje.
    Joj naletim sad malo malo na članke o onom podizanju limita na porodiljnom i naravno ispod svakog se kolju ove nezaposlene i ove s plaćama xD Odsad kad ga vidim sam cu preskočiti jer me sam nazivciraju...kako da ne,netko tko ne radi treba dobiti kao onaj tko radi..onda ne bi nitko bio lud i radio nego bi sjedile doma i rađale 😒

• njurko
    06. Studeni 2019. 09:33

Ja vec neko vrijeme osjetim da mi je malo puls povecan, mislila sam ajde to je normalno za ove tjedne... i sinoc nisam mogla zaspati jer mi je brzo kucalo srce, i evo sad mi izmjerili 114, inace mi je bio oko 80. Bas me zanima sto ce mi reci

ena10
    06. Studeni 2019. 09:38

Jutro i sretno svima danas 🤞🏻🤞🏻💕

• Nita9999
    06. Studeni 2019. 10:01

Jutro, cure ! 
    Evo još jedne koja je jako loše spavala... 
    Iako sam opet spavala na sjedeći, probudila me takva kiselina u grlu da nisma mogla zraka uhvatiti...a onda sam dušu ispovraćala od sve muke i boli u želudcu. 
    Jučer sam bila u ljekarni pa me i žena već gleda čudno jer zna da 2 mjeseca korisgim gastale, pa kao što ću do kraja... ne valja u nijednim tbl pretjerivati,  a ja izgorih od muke. 

Danas me i leđa bole i sva sam mrljava...
     Losa puno sreće tebi i bebi i da sve bude u najboljem redu

Nasty
    06. Studeni 2019. 10:04

Jutro cure, sretno danas na pregledu! 
    I ja se moram pohvaliti da ne spavam baš po noći dobro već neko vrijeme, a tada sam uglavnom na forumu i čitam zaostatke al kad nema nikog.. 
    Ugl. odrapim koju uru kroz jutro ako se ne moram dizat i to me spasi.
    Losa javi se, nadam se da si uspjela nešto odspavati.. 

• Sarita15
    06. Studeni 2019. 10:07

Jutro cure, nocas spavanje 0 bodova, zaspala bas tek oko 6 i pol....mali zaspao jucer malo prije ponoci a inace ide oko 9 i pol..sve naopako.. Petra je je puno mu je bolje, on bi u vrtic a dok ne dodu nalazi briseva nema vrtica. 
    Sretno danas Njurko na pregledu.
    Za sve ostale nadam se da ste dobro 

Lavica27
    06. Studeni 2019. 10:29

MaRe

Dobro jutro svima…vidim da smo sve nikako spavale.
    Ja sam evo produzila do 9 i bome necu nista dns raditi a i ne mogu jer mi sinoć pregorila žarulja pa valjda i osigurači a sama sam do navečer tako da čekam dragog da to rijesi jer u pol stana nemam struje xD
    DeeDeepotvrdu o bolovanju kao sto ti je Cima rekla nosis u knjigovodstvo odmah cim otvoris komplikacije a doznake na kraju mjeseca. Kod nas u firmi je rok za 3 dana ju donijeti od kad otvoris bolovanje.
    Joj naletim sad malo malo na članke o onom podizanju limita na porodiljnom i naravno ispod svakog se kolju ove nezaposlene i ove s plaćama xD Odsad kad ga vidim sam cu preskočiti jer me sam nazivciraju…kako da ne,netko tko ne radi treba dobiti kao onaj tko radi..onda ne bi nitko bio lud i radio nego bi sjedile doma i rađale 😒

Mare joj ja nocas dok nisam mogla spavat skrolam po fejsu i malo malo neki portal taj clanak prenio a ispod da oprostis IQ sobne temperature Ja čitam te komentare i ne vjerujem. Kad su graknule nezaposlene da sta samo mi zaposlene imamo pravo na 5600 i da i one trebaju imati. Naravno da mi je zao svakog nezaposlenog inace,a kamoli u trudnoci al brate gdje je granica? Kako je moguce da nesto toliko bazicno izazove tolko nerazumijevanja? Al ajde bar me takve stvari okupiraju😂

Dobro jutro drugi put,evo naspavala se ja sad🙈 Mora da je bila luda noc neka...

Supergirl
    06. Studeni 2019. 10:38

Jutro cure, ja isto lose spavala i stalno se budila, pa sam sad odspavala jos malo 😄 
    Danas idem u kupovinu kolica i djecjih stvarcica sto jos nisam pa cu pokusati to obaviti sto prije jer se jako brzo umaram.
    LoSa svi mislimo na tebe i drzimo fige al to su stvarno lijepi tjedni i sigurna sam da ce beba biti super 🥰
    Sretno Njurko na pregledu.
    Vrijeme je bas bezveze tako da odmarajte sto vise

MaRe
    06. Studeni 2019. 10:40

Lavice i ja to tak po noći čitam i onda se samo naživciram pa tek onda ne mogu spavati  To mi ko ona ženska kad sam jednom nosila doznake pa se svađala s šalterušom oko visine naknade za komplikacije a ženska s porodiljnog ide direkt na nove komplikacije i sad bi ona opet primala 4200 a zadnji put radila prije 2 godine ak ne i više.
    Dal vi kad imate osjećaj da vam beba stvara pritisak..ne znam kako to opisati kao da me guši i u glavi mi baš bude pritisak..kao kad legneš na leđa pa ti se ko zamanta. Ovaj moj je baš visoko i kak se vrpolji samo kvrge iskaču i onda kad tak se valjda naguzi skroz gore kao da bez zraka ostanem. Kad tak napravi moram stati i maziti ga da se pomjeri prema dolje..znam se zezat da je krenuo u suprotnom smjeru van 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani