ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    06. Studeni 2019. 10:29

MaRe

Dobro jutro svima…vidim da smo sve nikako spavale.
    Ja sam evo produzila do 9 i bome necu nista dns raditi a i ne mogu jer mi sinoć pregorila žarulja pa valjda i osigurači a sama sam do navečer tako da čekam dragog da to rijesi jer u pol stana nemam struje xD
    DeeDeepotvrdu o bolovanju kao sto ti je Cima rekla nosis u knjigovodstvo odmah cim otvoris komplikacije a doznake na kraju mjeseca. Kod nas u firmi je rok za 3 dana ju donijeti od kad otvoris bolovanje.
    Joj naletim sad malo malo na članke o onom podizanju limita na porodiljnom i naravno ispod svakog se kolju ove nezaposlene i ove s plaćama xD Odsad kad ga vidim sam cu preskočiti jer me sam nazivciraju…kako da ne,netko tko ne radi treba dobiti kao onaj tko radi..onda ne bi nitko bio lud i radio nego bi sjedile doma i rađale 😒

Mare joj ja nocas dok nisam mogla spavat skrolam po fejsu i malo malo neki portal taj clanak prenio a ispod da oprostis IQ sobne temperature Ja čitam te komentare i ne vjerujem. Kad su graknule nezaposlene da sta samo mi zaposlene imamo pravo na 5600 i da i one trebaju imati. Naravno da mi je zao svakog nezaposlenog inace,a kamoli u trudnoci al brate gdje je granica? Kako je moguce da nesto toliko bazicno izazove tolko nerazumijevanja? Al ajde bar me takve stvari okupiraju😂

Dobro jutro drugi put,evo naspavala se ja sad🙈 Mora da je bila luda noc neka...

Supergirl
    06. Studeni 2019. 10:38

Jutro cure, ja isto lose spavala i stalno se budila, pa sam sad odspavala jos malo 😄 
    Danas idem u kupovinu kolica i djecjih stvarcica sto jos nisam pa cu pokusati to obaviti sto prije jer se jako brzo umaram.
    LoSa svi mislimo na tebe i drzimo fige al to su stvarno lijepi tjedni i sigurna sam da ce beba biti super 🥰
    Sretno Njurko na pregledu.
    Vrijeme je bas bezveze tako da odmarajte sto vise

MaRe
    06. Studeni 2019. 10:40

Lavice i ja to tak po noći čitam i onda se samo naživciram pa tek onda ne mogu spavati  To mi ko ona ženska kad sam jednom nosila doznake pa se svađala s šalterušom oko visine naknade za komplikacije a ženska s porodiljnog ide direkt na nove komplikacije i sad bi ona opet primala 4200 a zadnji put radila prije 2 godine ak ne i više.
    Dal vi kad imate osjećaj da vam beba stvara pritisak..ne znam kako to opisati kao da me guši i u glavi mi baš bude pritisak..kao kad legneš na leđa pa ti se ko zamanta. Ovaj moj je baš visoko i kak se vrpolji samo kvrge iskaču i onda kad tak se valjda naguzi skroz gore kao da bez zraka ostanem. Kad tak napravi moram stati i maziti ga da se pomjeri prema dolje..znam se zezat da je krenuo u suprotnom smjeru van 

Grizli
    06. Studeni 2019. 10:54

Mare meni se zna dogoditi ako se sagnem za cipele vezat ili tako nesto radim da kad se dignem imam osjecaj pritiska i ko da mi izbije sav zrak iz pluca. Treba mi malo da dodjem k sebi. 

06. Studeni 2019. 10:56

Pozdrav! Evo ja sam prespavala noc. Ujutro su me sestre u 6 budile da mi daju antibiotik. Za sada sam prema njihovom stabilno. Samo da to i dalje tako potraje.
    Ima tu svakakvih priča, da čovjek me povjeruje. Jucer su dovezli trudnicu sa tako visokom secerom da joj nisu mogli izmjeriti. Jer je ona zakljucila da ne treba inzulin iako joj je bio propisan  

C1M4
    06. Studeni 2019. 10:58

Losa super da je za sad sve stabilno😇😘
    Bome super majka vec sad🙄 ne znas jel vec sad bolje brine o sebi ili o djetetu..

• njurko
    06. Studeni 2019. 11:02

Losa masem ti iz TA, vratite nam doktore, nema nikog vec dva sata 🤔😅

ena10
    06. Studeni 2019. 11:03

Losa super je što si stabilno! Samo snažno i pozitivno i dalje! 🤩🤗💙

Bože strašno, kako si žena to dozvoli.. Pa nije samo ona više u pitanju..😨😨

Frajla
    06. Studeni 2019. 11:07

Lavica27

MaRe

Dobro jutro svima…vidim da smo sve nikako spavale.
    Ja sam evo produzila do 9 i bome necu nista dns raditi a i ne mogu jer mi sinoć pregorila žarulja pa valjda i osigurači a sama sam do navečer tako da čekam dragog da to rijesi jer u pol stana nemam struje xD
    DeeDeepotvrdu o bolovanju kao sto ti je Cima rekla nosis u knjigovodstvo odmah cim otvoris komplikacije a doznake na kraju mjeseca. Kod nas u firmi je rok za 3 dana ju donijeti od kad otvoris bolovanje.
    Joj naletim sad malo malo na članke o onom podizanju limita na porodiljnom i naravno ispod svakog se kolju ove nezaposlene i ove s plaćama xD Odsad kad ga vidim sam cu preskočiti jer me sam nazivciraju…kako da ne,netko tko ne radi treba dobiti kao onaj tko radi..onda ne bi nitko bio lud i radio nego bi sjedile doma i rađale 😒

Mare joj ja nocas dok nisam mogla spavat skrolam po fejsu i malo malo neki portal taj clanak prenio a ispod da oprostis IQ sobne temperature Ja čitam te komentare i ne vjerujem. Kad su graknule nezaposlene da sta samo mi zaposlene imamo pravo na 5600 i da i one trebaju imati. Naravno da mi je zao svakog nezaposlenog inace,a kamoli u trudnoci al brate gdje je granica? Kako je moguce da nesto toliko bazicno izazove tolko nerazumijevanja? Al ajde bar me takve stvari okupiraju😂

Dobro jutro drugi put,evo naspavala se ja sad🙈 Mora da je bila luda noc neka…

I ja sam to vidila....
    Samo se limit mijenja, a nekima to tesko shvatiti
    I meni je zao sto su mnoge zene nezaposlene, a pogotovo onih koje rintaju za minimalac
    Ali na temelju nekih komentara neke stvari ti budu i jasne zasto je za neke tako (vjerojatno me sad ceka par jecmenaca  🤪)

• thinkpink1
    06. Studeni 2019. 11:11

Losa jako mi je drago sto si se uspjela naspavati nocas, bas sam intenzivno mislila na tebe...jer cim je covjek naspavan odmah drukcije i bolje funkcionira, ima i vise snage za borbu💪💪 Na kojem odjelu leziz, pt1 ili 2 ili su te stavili gdje su imali mjesta, i ko te sad vodi od dr.?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.