ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    06. Studeni 2019. 08:24

*doznake
    Nisam nikad bila na bolovanju pa nemam pojma..Sad se radi o komplikacijama btw

[/url

• piba7
    06. Studeni 2019. 08:34

Uh vidim da nisam jedina koja ne spava po noći. Ja već dvije noći za redom se probudim oko pola 3 i do pola 6 ne mogu zaspati. Budem bas budna, budna. I onda se oko toga toliko iznerviram da vjerojatno i od toga ne mogu spavati. Jedva čekam svoj pregled za tjedan dana samo da vidim jel sve u redu.
    Idući tjedan idem i na trudnicki tečaj u dom zdravlja. Preporučila mi je prijateljica da obavezno odem i na Rodinu malu skolu dojenja ali nikako da objave neki termin u Zg.
    Svim curama koje su u bolnici sretno i držite se, mislimo na vas i vaše bebice.
    Svima koje imaju preglede danas isto sretno.

C1M4
    06. Studeni 2019. 08:42

DeeDee

Jutro curke. Nadam se da će vam svima danas bit lakši dan, bez tegoba.
    Ja sam se bome naspavala, u zadnje vrijeme baš fino spavam bez dizanja po noći. Sad lagano kava pa đir do posla nešto pomoć, ali laganini, već to što mogu doć kad god mi spada pod opuštanje..
    Šalteruše:) jel nosim u knjigovodstvo potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad ili tek doznaje na kraju mjeseca?

Trebas odnijeti potvrdu tamo da i na kraju mjeseca doznake😊

DeeDee
    06. Studeni 2019. 08:55

Hvala Cima 

[/url

MaRe
    06. Studeni 2019. 09:11

Dobro jutro svima...vidim da smo sve nikako spavale.
    Ja sam evo produzila do 9 i bome necu nista dns raditi a i ne mogu jer mi sinoć pregorila žarulja pa valjda i osigurači a sama sam do navečer tako da čekam dragog da to rijesi jer u pol stana nemam struje xD 
    DeeDee potvrdu o bolovanju kao sto ti je Cima rekla nosis u knjigovodstvo odmah cim otvoris komplikacije a doznake na kraju mjeseca. Kod nas u firmi je rok za 3 dana ju donijeti od kad otvoris bolovanje.
    Joj naletim sad malo malo na članke o onom podizanju limita na porodiljnom i naravno ispod svakog se kolju ove nezaposlene i ove s plaćama xD Odsad kad ga vidim sam cu preskočiti jer me sam nazivciraju...kako da ne,netko tko ne radi treba dobiti kao onaj tko radi..onda ne bi nitko bio lud i radio nego bi sjedile doma i rađale 😒

• njurko
    06. Studeni 2019. 09:33

Ja vec neko vrijeme osjetim da mi je malo puls povecan, mislila sam ajde to je normalno za ove tjedne... i sinoc nisam mogla zaspati jer mi je brzo kucalo srce, i evo sad mi izmjerili 114, inace mi je bio oko 80. Bas me zanima sto ce mi reci

ena10
    06. Studeni 2019. 09:38

Jutro i sretno svima danas 🤞🏻🤞🏻💕

• Nita9999
    06. Studeni 2019. 10:01

Jutro, cure ! 
    Evo još jedne koja je jako loše spavala... 
    Iako sam opet spavala na sjedeći, probudila me takva kiselina u grlu da nisma mogla zraka uhvatiti...a onda sam dušu ispovraćala od sve muke i boli u želudcu. 
    Jučer sam bila u ljekarni pa me i žena već gleda čudno jer zna da 2 mjeseca korisgim gastale, pa kao što ću do kraja... ne valja u nijednim tbl pretjerivati,  a ja izgorih od muke. 

Danas me i leđa bole i sva sam mrljava...
     Losa puno sreće tebi i bebi i da sve bude u najboljem redu

Nasty
    06. Studeni 2019. 10:04

Jutro cure, sretno danas na pregledu! 
    I ja se moram pohvaliti da ne spavam baš po noći dobro već neko vrijeme, a tada sam uglavnom na forumu i čitam zaostatke al kad nema nikog.. 
    Ugl. odrapim koju uru kroz jutro ako se ne moram dizat i to me spasi.
    Losa javi se, nadam se da si uspjela nešto odspavati.. 

• Sarita15
    06. Studeni 2019. 10:07

Jutro cure, nocas spavanje 0 bodova, zaspala bas tek oko 6 i pol....mali zaspao jucer malo prije ponoci a inace ide oko 9 i pol..sve naopako.. Petra je je puno mu je bolje, on bi u vrtic a dok ne dodu nalazi briseva nema vrtica. 
    Sretno danas Njurko na pregledu.
    Za sve ostale nadam se da ste dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.