Jutro.losa sa mnom je bila jedna kontrolorka leta koja je rodila sa 30tt i sve bilo super. Ljubim vas 🐞😘
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Njurko jos jednom sretno na pregledu😁
Petra popila sam dvije te vrecice gela i trebalo mu je malo da proradi, ali prespavala sam noc bez nekih vecih tegoba😁 podigla sam si i jastuke kako je Lavica rekla pa sam spavala u nekom polusjedecem polozaju na lijevom boku(to isto navodno pomaze), ali mogu ti reci da sam se napokon naspavala jer me nije zezalo toliko😅 sad smisljam sta bi laganog mogla za dorucak pa cu popit i nakon dorucka jer osjetim i dalje nelagodu pa da ne bi bilo..
Njurko sretno danas.
Lorija ja zaboravila javiti da imam pregled i 19.11. Pretpostavljam da ce 12.11 moja gin raditi samo vaginalni, posto 19.11 idem kod mpo i ona radi samo uzv. Jedino mi nije jasno zasto su mi rekli da dodjem 40 minuta prije radi obrade. Do sad nije tako islo. Onda cu biti 30tt jel već pocinju sa ctg ili nešto tako?
Jutro cure,inja koma spavala,odnosno od 4 i nesto nisam spavala...otpremila malu u vrtic i sad idem nazad spavat...
LoSa kako je prošla noc? Cima ajde drago mi je!
Sretno na pregledima svima...
Jutro, sretno svima na pregledima danas!!
Bome nam je lijepa lista...a i cure se priblizile deckima po broju 💪💪
Mene muci probava...vise sam na wc-u nego u boravku 🙈 a izgleda me pocele zekat i bh kontrakcije...obicno mi guza iskoci al malac je evo full miran a trbuh mi ko kamen 😔
Jutro curke! Pridruzujem se klubu loših spavaca, bas me to sve nekak potreslo i bila sam nemirna, pa valjda i od tud nece san na oči... Losa nadam se da si ti uspjela nesto odspavat s obzirom na cjelokupnu situaciju i da nisi spavala proslu noc...mislimo na tebe i mališu ❤❤
Njurko sretno danas na pregledu🥰
Njurko sretno danas.
Lorija ja zaboravila javiti da imam pregled i 19.11. Pretpostavljam da ce 12.11 moja gin raditi samo vaginalni, posto 19.11 idem kod mpo i ona radi samo uzv. Jedino mi nije jasno zasto su mi rekli da dodjem 40 minuta prije radi obrade. Do sad nije tako islo. Onda cu biti 30tt jel već pocinju sa ctg ili nešto tako?
Napisala je jedna od cura da idu od 35. tjedna obicno slati u TA i na CTG😊
Jutro cure, pridruzujem se klubu nenaspavih cjelu noć sam ustajala na wc doslovno svakih 20min i nikako nisam mogla nac odgovarajući položaj da zaspem
Loša uz tebe smo, bebica ima lijepu kilazu a izdržat će te još u komadu u to ne sumnjam 😘
Angie svidja mi se ta ideja o rodi baš mi je zanimljiva ja sam za da dam nekom broj
Jutro curke. Nadam se da će vam svima danas bit lakši dan, bez tegoba.
Ja sam se bome naspavala, u zadnje vrijeme baš fino spavam bez dizanja po noći. Sad lagano kava pa đir do posla nešto pomoć, ali laganini, već to što mogu doć kad god mi spada pod opuštanje..
Šalteruše:) jel nosim u knjigovodstvo potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad ili tek doznaje na kraju mjeseca?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji