ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    05. Studeni 2019. 20:44

annika

MaRe ti bi bas vjencanicu ili svečanu haljinu? Vjencanice imas u zupanijskoj i hr rep. Ja sam na mojim krpicama nasla jako lijepe svečane haljine za trudnice

Svečanu haljinu...neću vjenčanicu kad mi je trbuh do zuba  Prošetat ću za vikend po porti i do centra pa vidjeti i usput u te salone s vjenčanicama ako slučajno imaju koju haljinu....našla sam i na netu 2-3 pa valjda će se nešto naći :/ 
    Kad su sve većinom strukirane haljine a ja struka ni od korova 

C1M4
    05. Studeni 2019. 20:45

Losa drzim fige da ste sto duze zajedno😁
    Cure, da vas pitam, jel ima koja je uzimala reflustat gel protiv zgaravice? Ako da, jel mi moze reci kako ga je uzimala? Pise 1-2 vrecice nakon glavnih obroka i prije spavanja, popila sam jedan nakon vecere i sad me zanima jel smijem 2 prije spavanja?

ena10
    05. Studeni 2019. 20:56

Losa rekla sam ti.. od prvoga dana, ruusimo sve statistike i probleme, srušiti ćemo i ovo! 
    Nadam se da neće do infekcije doći 🤞🏻

Držite se! Sve će to biti Odlično! 😘

• Zoe27
    05. Studeni 2019. 21:07

Juno

Zoe daj napiši kako podnosiš cordipine. Ja pijem ujutro i navečer po pola tablete. Za 20 min ne da pocrvenim nego poljubičastim u licu i u bolnici su mi rekli da je to reakcija na njih kao i glavobolje. One su počele kad sam došla doma. Kad ih popijem dobrih 3-4 sata me rastura glava.
    Čudile ste mi se kad sam rano u trudnoći sve pokupovala što treba za bebicu, sve oprala i sortirala u ladice. Ali, mogu vam reći da kad mi se desila hospitalizacija prije dva tjedna, nekako sam bila smirenija da nas sve doma spremno čeka, a i znala sam da na ništa ne mogu utjecati. Sve je bilo u Božjim rukama i trudu doktora da nas što duže drže u komadu. Rekli su mi da čekaju da se sve smiri, a ako ne bi, onda bi me u komadu slali u Petrovu iz Kc, a ako se sve na naglo desi da imaju dobar inkubator da bebu pošalju do Zagreba, a mene onda dok malo dođem k sebi.

Sva sreca pa do sada nisam imala nikakve nuspojave od cordipina. U bolnici su se cak cudili i kako sam tokolizu dobro podnijela, nisam se ni tresla, tlak normalan, disanje, sve pet.. 

PetraB
    05. Studeni 2019. 21:12

C1M4

Cure, da vas pitam, jel ima koja je uzimala reflustat gel protiv zgaravice? Ako da, jel mi moze reci kako ga je uzimala? Pise 1-2 vrecice nakon glavnih obroka i prije spavanja, popila sam jedan nakon vecere i sad me zanima jel smijem 2 prije spavanja?

C1M4 ja uzimam reflustat al nikad vise od jedne vrecice. Uzmem obicno nakon obilnijeg obroka (rucak i vecera najcesce jer sam ujutro obicno u nekom pokretu pa jedem s nogu i izletim van iz kuce)... Prije spavanja po potrebi, prvo pokusam sa mlijekom ili mineralnom, a ako to ne pomogne onda reflustat uzmem. Al kazem uvijek uzmem jednu vrecicu. 🤷🏻‍♀️... Al pise da je doza 1-2 vrecice pa ne vidim zasto nebi smjela... No stvarno ti ne znam. 🤔

url=https://lilypie.com][/url

C1M4
    05. Studeni 2019. 21:13

PetraB

C1M4

C1M4 ja uzimam reflustat al nikad vise od jedne vrecice. Uzmem obicno nakon obilnijeg obroka (rucak i vecera najcesce jer sam ujutro obicno u nekom pokretu pa jedem s nogu i izletim van iz kuce)… Prije spavanja po potrebi, prvo pokusam sa mlijekom ili mineralnom, a ako to ne pomogne onda reflustat uzmem. Al kazem uvijek uzmem jednu vrecicu. 🤷🏻‍♀️… Al pise da je doza 1-2 vrecice pa ne vidim zasto nebi smjela… No stvarno ti ne znam. 🤔

Hvala ti puno🙏 Ma znam da pise da, ali nisam ba sigurna jesam li dobro razumjela haha, nakon vecere sam popila jednu i drzalo me 2 i pol sata samo pa cu popiti dvije prije spavanja da me drzi malo duze jer mi je bas koma..

PetraB
    05. Studeni 2019. 21:16

Losa jako mi je drago da si smirena i ne panicaris, to jako puno znaci u ovakvim situacijama. Jasno da ne mozes se opustit i spavati, to je normalno za situaciju u kojoj se nalazis. Mozda ti daju nesto da malo odspavas 🤷🏻‍♀️
    Izdrzat cete vi jos u komadu, vjerujem u to. Pa znas da je ova grupa stvorena za rusenje svih statistika 💪🏼😎
    A mi ti saljemo samo pozitivne misli i vibracije 💞😘💞😘💞😘

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    05. Studeni 2019. 21:18

Cima po meni nema smisla da dvije popijes. Popij tu jednu,stavi jastuk na poviseno i pomoz Bog... Ja sam dosad isto kao Petra pila.
    Mare, ne znam da linsi kad s asos.com narucivala,ali imas bas kategoriju Maternity, filtriras dresses, svecaniji tip i imas od 30-80 funti prekrasnih haljina za vjencanje. Na svotu nema postarine,stigne za 7 dana cca i besplatan je povrat. Ja sam jako zadovoljna.
    Losa svidja mi se tvoj optimizam. Drzim fige🤞

annika
    05. Studeni 2019. 21:27

Lavica27

Mare, ne znam da linsi kad s asos.com narucivala,ali imas bas kategoriju Maternity, filtriras dresses, svecaniji tip i imas od 30-80 funti prekrasnih haljina za vjencanje. Na svotu nema postarine,stigne za 7 dana cca i besplatan je povrat. Ja sam jako zadovoljna.

MaRe e te haljine su na krpicama uglavnom s ASOS-a, i stvarno su krasne.
    ja sam bila kuma na vjenčanju prije mjesec i pol i kupila haljinu u mallu u prvoj trgovini kad se popneš pokretnima.  

[iimg]

Lunica
    05. Studeni 2019. 23:35

evo ja od jucer nisam svracala na forum i sad sam skoro sat vremena citala sto se sve dogadjalo..LoSa draga, vjerujem da ce sve biti dobro! Najvaznije da si pod nadzorom tako da mozes biti mirna. Vjerujem da cete sto dulje izdrzati, samo hrabro i pozitivno💪💪❤❤javljaj kako e..sto doktori kazu..
    Iva od srca cestitam💕💕
    Drage moje bas znaci ova grupica gdje jedna drugu bodrimo i bogatimo se savjetima i suosjecamo jer smo svi u slicnoj kozi☺
    Netko je spominjao zgaravicu..ja isto cuclam rennie ali jedino rjesenje mi je da ne jedem nakon 19h. 
    Sto se tice pripremanja robice..ja sam takva isto ko ti Juno to je valjda psiha takva..sve sam oprala opeglala i pokrila da ne skuplja prasinu...za bebu...za sebe jos nisam poslozila torbu za rodilists iako sam kupila vecinu stvari..samo eto nisam stavila u kufer..i sad sam mirnija...dolaze blagdani..12.mj proleti za tren..ttako da mogu biti opustenija te dane..eto cure..sori na duljem postu  i jos jednom LoSa mislimo na tebe i da sto dulje izdrzite u komadu💪❤

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani