Mare ja sam svoju vjencanicu kupila u salonu vjencanica Nikolina u Vinkovcima, a znam da ima i u Osijeku i u Zg njihov salon. Meni je njihova krojacica od 2 vjencanice slozila moju jer se meni tako sviđalo a ne originali. Sjecam se da kad sam probavala je dosla mlada sa velikim trbuhom i ona joj je izvadila haljine koje imaju bas za trudnice. A cjene su im bila povoljnije nego bilo gdje drugdje. Tamo sam vjencanicu kupila, a za te novce ko nas u istri ju ne bi ni iznajmila bila.

Losa, ako treba i spavaj na wc skoljki s infuzijom u rukama, nema mrdanja, sve za bebača😉 😊 Ma bit ce to dobro, i inekcije za razvoj pluca ce ucinit svoje. Nego, sve se nesto mislim... ti jucer pises da selis iz drzave, a tvoj bebac kaze: e, neces, i napravi show. Teski neki domoljub, ha? 🤔😁😁😁😘
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Doktor mi je rekao da je beba kao u balonu punom vode te ako se u njemu napravi rupa non stop curi. Tako je sad meni. Da bebe koje izgube tu vodu prije 20.-og tjedna nemaju sanse no u kasnim tjednoma ona ima zastitnu ulogu od infekcija. Zato je sad najveca opasnost od infekcije.
Losa Uh nadam se da neće infekcija.. Ugl. spremna si za carski u svakom trenutku i iskreno vjerujem da si u sigurnim rukama i da će sve bit skroz ok..

Dpremna sam ja,spremni su oni... no dio mene se nada da cemo izdrzati jos koji tjedan.
Zoe daj napiši kako podnosiš cordipine. Ja pijem ujutro i navečer po pola tablete. Za 20 min ne da pocrvenim nego poljubičastim u licu i u bolnici su mi rekli da je to reakcija na njih kao i glavobolje. One su počele kad sam došla doma. Kad ih popijem dobrih 3-4 sata me rastura glava.
Čudile ste mi se kad sam rano u trudnoći sve pokupovala što treba za bebicu, sve oprala i sortirala u ladice. Ali, mogu vam reći da kad mi se desila hospitalizacija prije dva tjedna, nekako sam bila smirenija da nas sve doma spremno čeka, a i znala sam da na ništa ne mogu utjecati. Sve je bilo u Božjim rukama i trudu doktora da nas što duže drže u komadu. Rekli su mi da čekaju da se sve smiri, a ako ne bi, onda bi me u komadu slali u Petrovu iz Kc, a ako se sve na naglo desi da imaju dobar inkubator da bebu pošalju do Zagreba, a mene onda dok malo dođem k sebi.

Dpremna sam ja,spremni su oni… no dio mene se nada da cemo izdrzati jos koji tjedan.
Hocete, izdrzat cete💪😊 saljem puno zagrljaja i pozitivne vibre🤗😘

MaRe ti bi bas vjencanicu ili svečanu haljinu? Vjencanice imas u zupanijskoj i hr rep. Ja sam na mojim krpicama nasla jako lijepe svečane haljine za trudnice

[iimg]
Losa, jucer sam naletjela na naslov da je zeni pukao vodenjak u 16. tjednu a rodila je u 30.
Tako da...prelud je ovaj zivot i nitko ne zna sta ga ceka, a zamisli svoju prednost sad nad tom zenom💪
Drzim fige da budete 2/1 sto dulje, a medicina je napredovala u tom pogledu, bit ce sve to ok😉
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
LoSa84 pratim cijeli dan novosti i drago mi je da je za sad sve oke i nadam se da cete i dalje uspjet cim duze bit u jednom komadu 😊 cuvajte se 😊😊
A vezano za hzzo.. Ja sam na porodijnom od 02.11. i odnijela sam danas papire i nije teta na salteru nis frktala s nosom kaj sam vec dosla. Uglavnom, vjerujem da to vec znate, al za svaki slucaj pisem, treba vam: doznaka ovjerena od poslodavca
R obrazac kojeg dobite od poslodavca (prosjek zadnjih 6 placa) takoder ovjeren od strane poslodavca (meni su cure u firmi dale 3 kopije R obrasca jer znaju trazit, al je meni samo 1 sad uzela)
Kopiju kartice tekuceg
Kopiju osobne (makar mi je to vratila teta i rekla da ni ne treba)
Izjavu koju ispunjavate na hzzou
Ii to je to 😊 nadam se da ce nekom pomoc

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji