MaRe ti bi bas vjencanicu ili svečanu haljinu? Vjencanice imas u zupanijskoj i hr rep. Ja sam na mojim krpicama nasla jako lijepe svečane haljine za trudnice
[iimg]
Losa, jucer sam naletjela na naslov da je zeni pukao vodenjak u 16. tjednu a rodila je u 30.
Tako da...prelud je ovaj zivot i nitko ne zna sta ga ceka, a zamisli svoju prednost sad nad tom zenom💪
Drzim fige da budete 2/1 sto dulje, a medicina je napredovala u tom pogledu, bit ce sve to ok😉
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
LoSa84 pratim cijeli dan novosti i drago mi je da je za sad sve oke i nadam se da cete i dalje uspjet cim duze bit u jednom komadu 😊 cuvajte se 😊😊
A vezano za hzzo.. Ja sam na porodijnom od 02.11. i odnijela sam danas papire i nije teta na salteru nis frktala s nosom kaj sam vec dosla. Uglavnom, vjerujem da to vec znate, al za svaki slucaj pisem, treba vam: doznaka ovjerena od poslodavca
R obrazac kojeg dobite od poslodavca (prosjek zadnjih 6 placa) takoder ovjeren od strane poslodavca (meni su cure u firmi dale 3 kopije R obrasca jer znaju trazit, al je meni samo 1 sad uzela)
Kopiju kartice tekuceg
Kopiju osobne (makar mi je to vratila teta i rekla da ni ne treba)
Izjavu koju ispunjavate na hzzou
Ii to je to 😊 nadam se da ce nekom pomoc
MaRe ti bi bas vjencanicu ili svečanu haljinu? Vjencanice imas u zupanijskoj i hr rep. Ja sam na mojim krpicama nasla jako lijepe svečane haljine za trudnice
Svečanu haljinu...neću vjenčanicu kad mi je trbuh do zuba Prošetat ću za vikend po porti i do centra pa vidjeti i usput u te salone s vjenčanicama ako slučajno imaju koju haljinu....našla sam i na netu 2-3 pa valjda će se nešto naći :/
Kad su sve većinom strukirane haljine a ja struka ni od korova
Losa drzim fige da ste sto duze zajedno😁
Cure, da vas pitam, jel ima koja je uzimala reflustat gel protiv zgaravice? Ako da, jel mi moze reci kako ga je uzimala? Pise 1-2 vrecice nakon glavnih obroka i prije spavanja, popila sam jedan nakon vecere i sad me zanima jel smijem 2 prije spavanja?
Losa rekla sam ti.. od prvoga dana, ruusimo sve statistike i probleme, srušiti ćemo i ovo!
Nadam se da neće do infekcije doći 🤞🏻
Držite se! Sve će to biti Odlično! 😘
Zoe daj napiši kako podnosiš cordipine. Ja pijem ujutro i navečer po pola tablete. Za 20 min ne da pocrvenim nego poljubičastim u licu i u bolnici su mi rekli da je to reakcija na njih kao i glavobolje. One su počele kad sam došla doma. Kad ih popijem dobrih 3-4 sata me rastura glava.
Čudile ste mi se kad sam rano u trudnoći sve pokupovala što treba za bebicu, sve oprala i sortirala u ladice. Ali, mogu vam reći da kad mi se desila hospitalizacija prije dva tjedna, nekako sam bila smirenija da nas sve doma spremno čeka, a i znala sam da na ništa ne mogu utjecati. Sve je bilo u Božjim rukama i trudu doktora da nas što duže drže u komadu. Rekli su mi da čekaju da se sve smiri, a ako ne bi, onda bi me u komadu slali u Petrovu iz Kc, a ako se sve na naglo desi da imaju dobar inkubator da bebu pošalju do Zagreba, a mene onda dok malo dođem k sebi.
Sva sreca pa do sada nisam imala nikakve nuspojave od cordipina. U bolnici su se cak cudili i kako sam tokolizu dobro podnijela, nisam se ni tresla, tlak normalan, disanje, sve pet..
Cure, da vas pitam, jel ima koja je uzimala reflustat gel protiv zgaravice? Ako da, jel mi moze reci kako ga je uzimala? Pise 1-2 vrecice nakon glavnih obroka i prije spavanja, popila sam jedan nakon vecere i sad me zanima jel smijem 2 prije spavanja?
C1M4 ja uzimam reflustat al nikad vise od jedne vrecice. Uzmem obicno nakon obilnijeg obroka (rucak i vecera najcesce jer sam ujutro obicno u nekom pokretu pa jedem s nogu i izletim van iz kuce)... Prije spavanja po potrebi, prvo pokusam sa mlijekom ili mineralnom, a ako to ne pomogne onda reflustat uzmem. Al kazem uvijek uzmem jednu vrecicu. 🤷🏻♀️... Al pise da je doza 1-2 vrecice pa ne vidim zasto nebi smjela... No stvarno ti ne znam. 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Cure, da vas pitam, jel ima koja je uzimala reflustat gel protiv zgaravice? Ako da, jel mi moze reci kako ga je uzimala? Pise 1-2 vrecice nakon glavnih obroka i prije spavanja, popila sam jedan nakon vecere i sad me zanima jel smijem 2 prije spavanja?C1M4 ja uzimam reflustat al nikad vise od jedne vrecice. Uzmem obicno nakon obilnijeg obroka (rucak i vecera najcesce jer sam ujutro obicno u nekom pokretu pa jedem s nogu i izletim van iz kuce)… Prije spavanja po potrebi, prvo pokusam sa mlijekom ili mineralnom, a ako to ne pomogne onda reflustat uzmem. Al kazem uvijek uzmem jednu vrecicu. 🤷🏻♀️… Al pise da je doza 1-2 vrecice pa ne vidim zasto nebi smjela… No stvarno ti ne znam. 🤔
Hvala ti puno🙏 Ma znam da pise da, ali nisam ba sigurna jesam li dobro razumjela haha, nakon vecere sam popila jednu i drzalo me 2 i pol sata samo pa cu popiti dvije prije spavanja da me drzi malo duze jer mi je bas koma..
Losa jako mi je drago da si smirena i ne panicaris, to jako puno znaci u ovakvim situacijama. Jasno da ne mozes se opustit i spavati, to je normalno za situaciju u kojoj se nalazis. Mozda ti daju nesto da malo odspavas 🤷🏻♀️
Izdrzat cete vi jos u komadu, vjerujem u to. Pa znas da je ova grupa stvorena za rusenje svih statistika 💪🏼😎
A mi ti saljemo samo pozitivne misli i vibracije 💞😘💞😘💞😘
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji