ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    05. Studeni 2019. 19:13

miapia

Mareja sam šivala svoju u Gray-u. Pothodnik. Oni ti imaju i haljine..pogledaj na face ili instagramu ako ti se svidja.. one tamo šivaju pa možda mogu prilagoduti neku koja ti se svidja, znam da nemas bas vremena za šivanje, ali mozda se moze prilagoditi..ja sam svoju vjencanicu platila 2900 kn sto je meni stvarno povoljno kad sam vidjela koliko drugi traže..

Vidiš na Pothodnik sam zaboravila..nisam tamo ušla ne pamtim...mislila sam da ni tamo ko ni u Nami nema više ništa...baš ću otići i tamo vidjeti. Hvala :) 

Nasty
    05. Studeni 2019. 19:14

Losa jesu skužili gdje curi? Što ti kažu dr.? 
    Jedi te kolače i zaboravi na šećer.. Južina je opaka stvar mamicu joj..

Nasty
    05. Studeni 2019. 19:18

ivikii

Jaivanpa

ivikii

Evo mene ko padobranac svaki put🎈
    Imala sam milijun stvari za komentirat iz zaostataka i dodem do situacije sa Losomi sve ispari jer me bas streslo. Drzim fige da ste sto duze u komadu i da sve prode bez problema❤❤🤞
    Joooj da,Ivaaa CESTITAAAM i rockas i brak.❤🎉
    A ja obavila kardiologa i bila sigurna da ce mi rec da su "napadi" brzih otkicaja normalni u trudnoci, a kad ono moram na dalje preglede jer mu se cini da ima nesto na srcu sta mi to izaziva.. i tek mi je sad doslo do glave da bi se mogla pocet spremat, prat robicu, spremit torbu, jer nikad ne znas sta moze bit🙈 u prvoj sam sve na vrijeme imala spremno, a sad mi se cini kao imam ja jos dosta do poroda. Malo sutraa.😥🙈

Koliko imas otkucaja? Drzim ti fige da sve bude dobro! 🤞🏼❤️

Zadnji "napad" bio preko 200 otkucaja. Sad cekam da mi jave hoce li me moc ubacit prije poroda na pregled. Ako ne, otic cu privatno. Al drzim se one, nece grom u koprive💪😅

Ivkii držim fige da uspiješ dogovorit pregled i bude sve dobro sa srcem.. Sretno! 

Grizli
    05. Studeni 2019. 19:20

Mare ja sam svoju vjencanicu kupila u salonu vjencanica Nikolina u Vinkovcima, a znam da ima i u Osijeku i u Zg njihov salon. Meni je njihova krojacica od 2 vjencanice slozila moju jer se meni tako sviđalo a ne originali. Sjecam se da kad sam probavala je dosla mlada sa velikim trbuhom i ona joj je izvadila haljine koje imaju bas za trudnice. A cjene su im bila povoljnije nego bilo gdje drugdje. Tamo sam vjencanicu kupila, a za te novce ko nas u istri ju ne bi ni iznajmila bila. 

• Hani
    05. Studeni 2019. 19:25

Losa, ako treba i spavaj na wc skoljki s infuzijom u rukama, nema mrdanja, sve za bebača😉 😊 Ma bit ce to dobro, i inekcije za razvoj pluca ce ucinit svoje. Nego, sve se nesto mislim... ti jucer pises da selis iz drzave, a tvoj bebac kaze: e, neces, i napravi show. Teski neki domoljub, ha? 🤔😁😁😁😘

05. Studeni 2019. 19:26

Doktor mi je rekao da je beba kao u balonu punom vode te ako se u njemu napravi rupa non stop curi. Tako je sad meni. Da bebe koje izgube tu vodu prije 20.-og tjedna nemaju sanse no u kasnim tjednoma ona ima zastitnu ulogu od infekcija. Zato je sad najveca opasnost od infekcije.

Nasty
    05. Studeni 2019. 19:42

Losa Uh nadam se da neće infekcija.. Ugl. spremna si za carski u svakom trenutku i iskreno vjerujem da si u sigurnim rukama i da će sve bit skroz ok.. 

05. Studeni 2019. 19:52

Dpremna sam ja,spremni su oni... no dio mene se nada da cemo izdrzati jos koji tjedan. 

Juno
    05. Studeni 2019. 20:06

Zoe daj napiši kako podnosiš cordipine. Ja pijem ujutro i navečer po pola tablete. Za 20 min ne da pocrvenim nego poljubičastim u licu i u bolnici su mi rekli da je to reakcija na njih kao i glavobolje. One su počele kad sam došla doma. Kad ih popijem dobrih 3-4 sata me rastura glava.
    Čudile ste mi se kad sam rano u trudnoći sve pokupovala što treba za bebicu, sve oprala i sortirala u ladice. Ali, mogu vam reći da kad mi se desila hospitalizacija prije dva tjedna, nekako sam bila smirenija da nas sve doma spremno čeka, a i znala sam da na ništa ne mogu utjecati. Sve je bilo u Božjim rukama i trudu doktora da nas što duže drže u komadu. Rekli su mi da čekaju da se sve smiri, a ako ne bi, onda bi me u komadu slali u Petrovu iz Kc, a ako se sve na naglo desi da imaju dobar inkubator da bebu pošalju do Zagreba, a mene onda dok malo dođem k sebi. 

• valentina
    05. Studeni 2019. 20:13

LoSa84

Dpremna sam ja,spremni su oni… no dio mene se nada da cemo izdrzati jos koji tjedan.

Hocete, izdrzat cete💪😊 saljem puno zagrljaja i pozitivne vibre🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.