P.s. hvala ti thinkpink za info😘
😉
Al to su sve da moram reci pizduni i navlakuse…
Pitala sam u Etherealu kolki ce biti popusti i na sta u west gate-u pa su se isto pismeno ocitovali bez specifikacija kolko ce biti popusta na određeni proizvod. Dakle, ovo je odgovor:
Pozdrav
Bit Ce popusti od 5% do 30%. Ovisno o artiklu :)
Citaj:10% na ono sto vi i vecina ljudi dolazi,30% na ono kaj nemozemo prodat vec godinu dana. 🙈
Ma nabijem ih na tih 10%😂
Vise se benzina skuri do tam i nazad neg kaj bi ustedila na njihovom "popustu"...🤦🏻♀️🤣

Red i Zoe čestitam! Neka se sve lijepo i uredno nastavi bez bolnice do kraja😊🙃👍

Evo da se javim. Hvala svima na podrsci! Jucer prije spavanja sam isla piskiti i po povratku u krevet jednostavno ostala u lokvi vode i ta voda je samo curila. Nisam imala nikakvih bolova i sl, a mali je cijeli dan bio neobicno zivahan. U panici sam zvala hitnu i odvezli su me u najblize rodiliste te sam noc provela u predrađaoni. Zatvorena sam, nemam trudova i beba je super, ctg uredan i sve po ps-u samo je beba ostala "na suhom". Ujutro me hitna prebacila u Petrovu jer je tu referentni centar za patoloske trudnoce ko moja. Sad dobivam antibiotike i prate da ne dobim infekciju. U slucaju da mi crp skoci odmah ce napravit carski jer je mali na zadak. Sad je 1300 g i primam injekcije za sazrijevanje pluca. Vele da je svaki dan bitan,no da ne racunam na vise od 7 dana. Onda cu bit 30 tt pa mi nekako to bolje zvuci. Sve je u Bozjim rukama.
Draga, bit ce ce u redu, sigurna sam 🤞🏼❤️❤️❤️❤️ mislim na tebe i vjerujem u najjbolje!!!

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Losa navijamo za vas i drzimo fige!
Damnarex sretna godisnjica!
Red, Mrgud super za preglede, zoe superiska da ste domeka!

Pozdrav cure, mi smo jucer nakon mjesec dana izasli uz bolnice 😀 i dalje su kontrakcije prisutne, ali danas smo usli u 9.mjesec tako da mi vise nije bitno iako doktori kazu da je bolje da sto duze izdrzimo u komadu. Produzili su mi i terapiju cordipine, magnezij i utrogestane do 37.tjedna za svaki slučaj i dalje kod kuce strogo mirovanje uz kontrole svaka 2 dana
Zoe držim vam fige da izdržite sto duže :) ❤️🤞🏼

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo mene ko padobranac svaki put🎈
Imala sam milijun stvari za komentirat iz zaostataka i dodem do situacije sa Losom i sve ispari jer me bas streslo. Drzim fige da ste sto duze u komadu i da sve prode bez problema❤❤🤞
Joooj da, Ivaaa CESTITAAAM i rockas i brak.❤🎉
A ja obavila kardiologa i bila sigurna da ce mi rec da su "napadi" brzih otkicaja normalni u trudnoci, a kad ono moram na dalje preglede jer mu se cini da ima nesto na srcu sta mi to izaziva.. i tek mi je sad doslo do glave da bi se mogla pocet spremat, prat robicu, spremit torbu, jer nikad ne znas sta moze bit🙈 u prvoj sam sve na vrijeme imala spremno, a sad mi se cini kao imam ja jos dosta do poroda. Malo sutraa.😥🙈

Red drago mi je, jos sad da drugi dio sretnih vijestj dođe i to je to!!

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Zoe super da ste kuci 👏 jos malo i tvoja beba ce stici
LoSa i beba u mislilma ste cijele grupe na forumu onda mora biti sve ok. Pozitivno i smireno.
Ostalima nek su vam mirne trudnoce do kraja evo od srca vam to zelim
Mi konacno kuci, vadili briseve uspjesno, ali opci potop sahte izbacilo, vode po cesti, auti glisiraju Rijeka je danas definitivno grad koji tece. Ma i tece i pluta i ima vodoskoke i vodopade ma sve
Evo mene ko padobranac svaki put🎈
Imala sam milijun stvari za komentirat iz zaostataka i dodem do situacije sa Losomi sve ispari jer me bas streslo. Drzim fige da ste sto duze u komadu i da sve prode bez problema❤❤🤞
Joooj da,Ivaaa CESTITAAAM i rockas i brak.❤🎉
A ja obavila kardiologa i bila sigurna da ce mi rec da su "napadi" brzih otkicaja normalni u trudnoci, a kad ono moram na dalje preglede jer mu se cini da ima nesto na srcu sta mi to izaziva.. i tek mi je sad doslo do glave da bi se mogla pocet spremat, prat robicu, spremit torbu, jer nikad ne znas sta moze bit🙈 u prvoj sam sve na vrijeme imala spremno, a sad mi se cini kao imam ja jos dosta do poroda. Malo sutraa.😥🙈
Koliko imas otkucaja? Drzim ti fige da sve bude dobro! 🤞🏼❤️

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Losa drago mi je da ste dobrk bez obzira na situaciju. Zaista dal ti daju infuziju kakvu? Moja sestra je imala debeli manjak plodne vode zato je i lezala 2mj na patologiji i filovali su je infuzijama sve u 16.sva je jadna bila izbodena al je izgura skoro do termina. Zbog manjka plodne njoj mali nije bas primao previse hrane, al na kraju ispalo da su debelo fulali tezonu malog. Znam da pazis zbog secera al zaista mozda ta ideja da pokusas jest sto vise slatkog da beba dobi na kilazi i nije losa. 🤔 Drzim svu pozitivu za tebe i tvog pacica.
Red fox i Zoe drago mi je procitat da su vam nalazi dobri.
Sad nakon svega danas jedva cekam 12.11 i svoj pregled.
Ivikii nadam se da ce sve biti ok sa srcem. Sretno pakiranje torbe i da nije nista strasno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji