ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    05. Studeni 2019. 16:57

Zoe super da ste kuci 👏 jos malo i tvoja beba ce stici 
    LoSa i beba u mislilma ste cijele grupe na forumu onda mora biti sve ok. Pozitivno i smireno.
    Ostalima nek su vam mirne trudnoce do kraja evo od srca vam to zelim
    Mi konacno kuci, vadili briseve uspjesno, ali opci potop sahte izbacilo, vode po cesti,  auti glisiraju Rijeka je danas definitivno grad koji tece. Ma i tece i pluta i ima vodoskoke i vodopade ma sve

Aristea
    05. Studeni 2019. 17:01

ivikii

Evo mene ko padobranac svaki put🎈
    Imala sam milijun stvari za komentirat iz zaostataka i dodem do situacije sa Losomi sve ispari jer me bas streslo. Drzim fige da ste sto duze u komadu i da sve prode bez problema❤❤🤞
    Joooj da,Ivaaa CESTITAAAM i rockas i brak.❤🎉
    A ja obavila kardiologa i bila sigurna da ce mi rec da su "napadi" brzih otkicaja normalni u trudnoci, a kad ono moram na dalje preglede jer mu se cini da ima nesto na srcu sta mi to izaziva.. i tek mi je sad doslo do glave da bi se mogla pocet spremat, prat robicu, spremit torbu, jer nikad ne znas sta moze bit🙈 u prvoj sam sve na vrijeme imala spremno, a sad mi se cini kao imam ja jos dosta do poroda. Malo sutraa.😥🙈

Koliko imas otkucaja? Drzim ti fige da sve bude dobro! 🤞🏼❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    05. Studeni 2019. 17:19

Losa drago mi je da ste dobrk bez obzira na situaciju. Zaista dal ti daju infuziju kakvu? Moja sestra je imala debeli manjak plodne vode zato je i lezala 2mj na patologiji i filovali su je infuzijama sve u 16.sva je jadna bila izbodena al je izgura skoro do termina. Zbog manjka plodne njoj mali nije bas primao previse hrane, al na kraju ispalo da su debelo fulali tezonu malog. Znam da pazis zbog secera al zaista mozda ta ideja da pokusas jest sto vise slatkog da beba dobi na kilazi i nije losa. 🤔 Drzim svu pozitivu za tebe i tvog pacica.
    Red fox i Zoe drago mi je procitat da su vam nalazi dobri.
    Sad nakon svega danas jedva cekam 12.11 i svoj pregled.
     Ivikii nadam se da ce sve biti ok sa srcem. Sretno pakiranje torbe i da nije nista strasno. 

ivikii
    05. Studeni 2019. 17:20

Jaivanpa

ivikii

Evo mene ko padobranac svaki put🎈
    Imala sam milijun stvari za komentirat iz zaostataka i dodem do situacije sa Losomi sve ispari jer me bas streslo. Drzim fige da ste sto duze u komadu i da sve prode bez problema❤❤🤞
    Joooj da,Ivaaa CESTITAAAM i rockas i brak.❤🎉
    A ja obavila kardiologa i bila sigurna da ce mi rec da su "napadi" brzih otkicaja normalni u trudnoci, a kad ono moram na dalje preglede jer mu se cini da ima nesto na srcu sta mi to izaziva.. i tek mi je sad doslo do glave da bi se mogla pocet spremat, prat robicu, spremit torbu, jer nikad ne znas sta moze bit🙈 u prvoj sam sve na vrijeme imala spremno, a sad mi se cini kao imam ja jos dosta do poroda. Malo sutraa.😥🙈

Koliko imas otkucaja? Drzim ti fige da sve bude dobro! 🤞🏼❤️

Zadnji "napad" bio preko 200 otkucaja.  Sad cekam da mi jave hoce li me moc ubacit prije poroda na pregled. Ako ne, otic cu privatno. Al drzim se one, nece grom u koprive💪😅

05. Studeni 2019. 17:44

Plodna voda se konstantno obnavlja i meni non stop curi. Pijem vode no muka mi je svako malo ici na wc s onim za infuzije. Dobivam antibiotike,protiv kontrakcija i svasta drugo. Jedem.ko.sumantuta. za rucak sam i kolac pojela koji mi je bas bio gadan  nisam nista ovu noc spavala a ni sad ne mogu bas

Frajla
    05. Studeni 2019. 18:07

thinkpink1

Lavica27

P.s. hvala ti thinkpink za info😘

😉
    Al to su sve da moram reci pizduni i navlakuse…
    Pitala sam u Etherealu kolki ce biti popusti i na sta u west gate-u pa su se isto pismeno ocitovali bez specifikacija kolko ce biti popusta na određeni proizvod. Dakle, ovo je odgovor:
    Pozdrav
    Bit Ce popusti od 5% do 30%. Ovisno o artiklu :)

30% budu jastucici i tak neke gluposti, tetre 10%😏
    Al bar se ustedi na postarini

ena10
    05. Studeni 2019. 18:21

LoSa84

Plodna voda se konstantno obnavlja i meni non stop curi. Pijem vode no muka mi je svako malo ici na wc s onim za infuzije. Dobivam antibiotike,protiv kontrakcija i svasta drugo. Jedem.ko.sumantuta. za rucak sam i kolac pojela koji mi je bas bio gadannisam nista ovu noc spavala a ni sad ne mogu bas

Vidim da si ti jako dobre volje i da kao zmaj podnosiš sve nedaće.. 

Što doktori kažu? Zašto non stop curi? 
    Samo ti jedi. Sve što god vidiš, što tebi padne pod ruku, ti u usta! 😘😊😊

kl1v
    05. Studeni 2019. 18:53

Losa cijeli dan si mi u mislima, kao i ostalim curama. 
    Drage moje mene cijeli dan neka nervoza drzi, mislim da je zbog juzine i vijesti.. 
    Molim barem jednu dobrovoljku da na jednom mjestu napise sto i koliko komada trebamo imati za bebice. Pliiiiizzzzz 

MaRe
    05. Studeni 2019. 19:02

Red ajde da si se napokon riješila te beštije..baš mi drago...i bome ti je malac veliki :D 
    Losa cijeli dan škicam da vidim novosti...super da je zasad sve koliko toliko uredu i bitno da je malac dobro...sad vam samo držimo fige i na rukama i na nogama da što duže izdržite zdravi i u komadu. Ma ta južina je krivac za sve..i moj se jučer i noćas sam okreće i eto noćas me uhvatile prve BH...kad i to vrijeme nije normalno -.- 
    Evo mi danas obavili sve...prijavili se kod matičara za 07.12. ( valjda ću se moći dogegati do njega ). Otišli kupit burme..pa nisam znala da je to toooliko skupo xD al ajd i to smo riješili i onda na ručak u restoran di bi išli na večeru da vidimo kakva je klopa...i zadovoljni smo ambijentom i hranom tako da ćemo za vikend otići ugovoriti.
    Još mi haljina ostala...što ste mi ono predlagale? Pošto sam iz Osijeka a tu je izbor 0 bodova...neka trgovina preko neta je bila pitanju...ili možda da vidim koji salon s vjenčanicama dal ima kakvu haljinu svečanu za nas kitove?  Annika znaš li ti koji butik?

miapia
    05. Studeni 2019. 19:05

Mare ja sam šivala svoju u Gray-u. Pothodnik. Oni ti imaju i haljine..pogledaj na face ili instagramu ako ti se svidja.. one tamo šivaju pa možda mogu prilagoduti neku koja ti se svidja, znam da nemas bas vremena za šivanje, ali mozda se moze prilagoditi..ja sam svoju vjencanicu platila 2900 kn sto je meni stvarno povoljno kad sam vidjela koliko drugi traže..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.