Red fox i zoe super vijesti, držim fige i za dalje.
cure pročitala sam negdje na forumu il blogu il nemam pojma di već, da ima neki pelzy ulošci u mulleru koji su dostojna zamjena chicco ulošcima, za poslje poroda. a puno jeftiniji. pa me zanima jel netko to koristio i dal valjaju?
P.s. hvala ti thinkpink za info😘
😉
Al to su sve da moram reci pizduni i navlakuse...
Pitala sam u Etherealu kolki ce biti popusti i na sta u west gate-u pa su se isto pismeno ocitovali bez specifikacija kolko ce biti popusta na određeni proizvod. Dakle, ovo je odgovor:
Pozdrav
Bit Ce popusti od 5% do 30%. Ovisno o artiklu :)
😉
Al to su sve da moram reci pizduni i navlakuse…
Pitala sam u Etherealu kolki ce biti popusti i na sta u west gate-u pa su se isto pismeno ocitovali bez specifikacija kolko ce biti popusta na određeni proizvod. Dakle, ovo je odgovor:
Pozdrav
Citaj:10% na ono sto vi i vecina ljudi dolazi,30% na ono kaj nemozemo prodat vec godinu dana. 🙈
😉
Al to su sve da moram reci pizduni i navlakuse…
Pozdrav
Citaj:10% na ono sto vi i vecina ljudi dolazi,30% na ono kaj nemozemo prodat vec godinu dana. 🙈
Ma nabijem ih na tih 10%😂
Vise se benzina skuri do tam i nazad neg kaj bi ustedila na njihovom "popustu"...🤦🏻♀️🤣
Red i Zoe čestitam! Neka se sve lijepo i uredno nastavi bez bolnice do kraja😊🙃👍
Evo da se javim. Hvala svima na podrsci! Jucer prije spavanja sam isla piskiti i po povratku u krevet jednostavno ostala u lokvi vode i ta voda je samo curila. Nisam imala nikakvih bolova i sl, a mali je cijeli dan bio neobicno zivahan. U panici sam zvala hitnu i odvezli su me u najblize rodiliste te sam noc provela u predrađaoni. Zatvorena sam, nemam trudova i beba je super, ctg uredan i sve po ps-u samo je beba ostala "na suhom". Ujutro me hitna prebacila u Petrovu jer je tu referentni centar za patoloske trudnoce ko moja. Sad dobivam antibiotike i prate da ne dobim infekciju. U slucaju da mi crp skoci odmah ce napravit carski jer je mali na zadak. Sad je 1300 g i primam injekcije za sazrijevanje pluca. Vele da je svaki dan bitan,no da ne racunam na vise od 7 dana. Onda cu bit 30 tt pa mi nekako to bolje zvuci. Sve je u Bozjim rukama.
Draga, bit ce ce u redu, sigurna sam 🤞🏼❤️❤️❤️❤️ mislim na tebe i vjerujem u najjbolje!!!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Losa navijamo za vas i drzimo fige!
Damnarex sretna godisnjica!
Red, Mrgud super za preglede, zoe superiska da ste domeka!
Pozdrav cure, mi smo jucer nakon mjesec dana izasli uz bolnice 😀 i dalje su kontrakcije prisutne, ali danas smo usli u 9.mjesec tako da mi vise nije bitno iako doktori kazu da je bolje da sto duze izdrzimo u komadu. Produzili su mi i terapiju cordipine, magnezij i utrogestane do 37.tjedna za svaki slučaj i dalje kod kuce strogo mirovanje uz kontrole svaka 2 dana
Zoe držim vam fige da izdržite sto duže :) ❤️🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo mene ko padobranac svaki put🎈
Imala sam milijun stvari za komentirat iz zaostataka i dodem do situacije sa Losom i sve ispari jer me bas streslo. Drzim fige da ste sto duze u komadu i da sve prode bez problema❤❤🤞
Joooj da, Ivaaa CESTITAAAM i rockas i brak.❤🎉
A ja obavila kardiologa i bila sigurna da ce mi rec da su "napadi" brzih otkicaja normalni u trudnoci, a kad ono moram na dalje preglede jer mu se cini da ima nesto na srcu sta mi to izaziva.. i tek mi je sad doslo do glave da bi se mogla pocet spremat, prat robicu, spremit torbu, jer nikad ne znas sta moze bit🙈 u prvoj sam sve na vrijeme imala spremno, a sad mi se cini kao imam ja jos dosta do poroda. Malo sutraa.😥🙈
Red drago mi je, jos sad da drugi dio sretnih vijestj dođe i to je to!!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji