ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    05. Studeni 2019. 13:38

LoSa ne znam.jel bapska prica a kaj je s onim da se nataces s tekucinom pa se stvara plodna voda? Mozda lupam bezveze al sam negdje to procitala🤔 Da znas da mi je juzina pala na pamet!! Jer nije normalno 20 stupnjeva 11.mjesec... 
    Red hvala Bogu da se i ti tih bestija vise redom rjesavas!

lorija
    05. Studeni 2019. 13:44

Losa drago mi je da si nam se javila i da si tako pozitvna. Cure su vec sve rekle, kilaza je zadovoljavajuca. Drzi se uz tebe smo!! ❤ Bogu u ruku sve. 

DeeDee
    05. Studeni 2019. 13:46

Ajde LoSa držim fige,  ma bit će to sve super,  srvarno vjerujem u to. Vibrice vibrice 💓

[/url

Nasty
    05. Studeni 2019. 13:55

Losa ajme što mi je drago da si se javila! Držim fige do neba i nazad da izdržite što duže 2u1.. Kilaža je super za te tjedne, uhvatit će malac i više.. Navali na UH i pij vidu.. I tu i tamo samo izmjeri šećer.. Sretno draga i javi nam se! 😉😘

• Zoe27
    05. Studeni 2019. 13:56

Pozdrav cure, mi smo jucer nakon mjesec dana izasli uz bolnice 😀 i dalje su kontrakcije prisutne, ali danas smo usli u 9.mjesec tako da mi vise nije bitno iako doktori kazu da je bolje da sto duze izdrzimo u komadu. Produzili su mi i terapiju cordipine, magnezij i utrogestane do 37.tjedna za svaki slučaj i dalje kod kuce strogo mirovanje uz kontrole svaka 2 dana

DeeDee
    05. Studeni 2019. 14:10

Oooodlicno Zoe, pfff pa da nećete 💜💜💜

[/url

Lavica27
    05. Studeni 2019. 14:18

Mikio i mene je jucer mali rasturao od jutra... BH kontrakcije da me.osamare ne bi ih prepoznala🙈🙈🙈 
    Zoe super! Jos ces ti prenijeti🙈

annika
    05. Studeni 2019. 14:19

LoSa meni je beba bila po 10 dana manja na dva uzastopna uzv-a- onda sam pojačala prehranu i na lijevi bok i super je dobio na kilaži, tako da koliko god i sama sebi smiješno zvučala, probaj

[iimg]

• thinkpink1
    05. Studeni 2019. 14:52

Red odlicno za nalaz! Ocekujemo i taj drugi negatvan nalaz🥰
    Zoe neka si ti doma, imas vise komocije nego u bolnici. Sad samo promjeni stvari iz torbe i nek bude sprema za posljednju hospitalizaciju, sada si sigurna i kad bude-bude❤

Lavica27
    05. Studeni 2019. 15:15

P.s. hvala ti thinkpink za info😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.