LoSa ne znam.jel bapska prica a kaj je s onim da se nataces s tekucinom pa se stvara plodna voda? Mozda lupam bezveze al sam negdje to procitala🤔 Da znas da mi je juzina pala na pamet!! Jer nije normalno 20 stupnjeva 11.mjesec...
Red hvala Bogu da se i ti tih bestija vise redom rjesavas!
Losa drago mi je da si nam se javila i da si tako pozitvna. Cure su vec sve rekle, kilaza je zadovoljavajuca. Drzi se uz tebe smo!! ❤ Bogu u ruku sve.
Ajde LoSa držim fige, ma bit će to sve super, srvarno vjerujem u to. Vibrice vibrice 💓
[/url
Losa ajme što mi je drago da si se javila! Držim fige do neba i nazad da izdržite što duže 2u1.. Kilaža je super za te tjedne, uhvatit će malac i više.. Navali na UH i pij vidu.. I tu i tamo samo izmjeri šećer.. Sretno draga i javi nam se! 😉😘
Pozdrav cure, mi smo jucer nakon mjesec dana izasli uz bolnice 😀 i dalje su kontrakcije prisutne, ali danas smo usli u 9.mjesec tako da mi vise nije bitno iako doktori kazu da je bolje da sto duze izdrzimo u komadu. Produzili su mi i terapiju cordipine, magnezij i utrogestane do 37.tjedna za svaki slučaj i dalje kod kuce strogo mirovanje uz kontrole svaka 2 dana
Mikio i mene je jucer mali rasturao od jutra... BH kontrakcije da me.osamare ne bi ih prepoznala🙈🙈🙈
Zoe super! Jos ces ti prenijeti🙈
LoSa meni je beba bila po 10 dana manja na dva uzastopna uzv-a- onda sam pojačala prehranu i na lijevi bok i super je dobio na kilaži, tako da koliko god i sama sebi smiješno zvučala, probaj
[iimg]
Red odlicno za nalaz! Ocekujemo i taj drugi negatvan nalaz🥰
Zoe neka si ti doma, imas vise komocije nego u bolnici. Sad samo promjeni stvari iz torbe i nek bude sprema za posljednju hospitalizaciju, sada si sigurna i kad bude-bude❤
Sortiraj odgovore
Najstariji