Losa, super ce to bit, uz sve naše želje nemoguće je suprotno Drž se tamo i iznenadi ih i sa više od 7 dana
Losa veselimo se sto je sve ok s tobom i tvojim malim fajterom❤❤ a i ti si bome fajterica, svaka cast... Samo hrabro i dalje tako pozitivno🥰😘
Losa draga vjerujem da ce to sve biti dobro. 💞 Ne mogu ni zamislit kaj ti je sve prolazilo kroz glavu, i jos uvijek prolazi, no kako je Lavica rekla, 1300 je lijepa kilaza, doci ce to i do 1500...bitno je da stignes primiti terapiju za sazrijevanje pluca i da ne dodje do infekcije. 30. tjedan je tu. Mi smo, ako nista drugo, u mislima s tobom. Lavice definitivno nisi jedina koja je osjetila paniku.
A BabyD kak si se samo neprimjetno ubacila 🤭...kakva je situacija s ctg-om?
Dalindas Enterosgel kak je Lavica rekla, isto mislim da carbomed ne smijes u trudnoci
url=https://lilypie.com][/url
Losa nemas pojma kolko mi je drago da si se javila!!
A jos mi je draze da si ostala pozitivna 🤘
Drzte se i izgurajte sto duze!! Sad ste u sigurnim rukama...saljem ti milijon vibrica 🥰🥰🥰🥰
Losa, držim fige da CRP miruje, da izdržite čim duže u komadu. Mislim da je jako bitno što si u tercijarnom centru a ne u lokalnoj bolnici isključivo radi neonatologije i intenzivnije njege.
Losa drago mi je da si nam se javila da ste dobro ti i bebica😇 drzim fige da sve sto lakse prode i da ti tvoja bebica stigne❤ kako je rekla Petra, u mislima s tobom😊
Pozdrav svima 😊
Iva prvo tebi cestitke na vjencanju 🥰
Losa drzi se i zelim ti da sve prode najbolje sto moze i da izdrzis sto duze mozes. Bit ce to sve dobro, ja znam bebicu koja se rodila sa 600 grama i sad je vec velika curica 😊
Zarica rekla mi je doktorica da je na moj izbor, nije bas da je nuzno al opet ne moze stetiti. Ja sam odlucila da ipak necu jer sam sad tak i tak doma cijelo vrijeme, a gripu nisam imala nikad u zivotu.
Inace, da malo donesem pozitivnih vijesti, nalaz iz bolnice je na neku foru dosao mojoj soc ginekologici i uredan je bris, znaci nema vise klebsielle 🎉 jos samo da mi listeria dode negativna i mogu odahnuti. Gledala mi je i ultrazvuk, deckic ima vec 2300 grama 🥰 zato me tak jako i gura i nemrem vise zakopcati niti jednu jaknu 😂
Losa drzim fige i sretno, vjerujem da ce sve biti ok.. i svaka cast na relativnoj smirenost , ne mogu ni zamisliti sta si morala proci.. sad sretno i misli pozitivno da ces jos malo upoznati svoje čudo..
Losha napokon smo dočekali tvoje vijesti! Sve će to biti dobro. Bebač od kilu i pol, 30 tt. Sve smo tu za tebe, samo se ti drži!
Losa vjerujem da će nas grupa, kao i svaki puta do sada, pokazati da smo jači od bilo čega, i da ćemo srušiti još jednu lošu stvar koja nam se našla pod nogama.
Želim Vam svu sreću ovog svijeta, jer kako kaže Lavica kilaza zvuči dosta dobro.
Mi smo svi uz tebe, šaljemo ti puno pozitive, a vas dvoje izdržite! 🤞🏻❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji