ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    04. Studeni 2019. 22:39

I ja sam sad citala taj novi zakon koji starta od 1.4.iduce god, jos si mislim tu stavit link i dodem vidim da se sve vec zna sve ste upucene i to puno detaljnije no rtl. Svaka cast 💪 nadam se da bar nekog od vas"kaci" to povecanje i da profitirate. Meni sve ostaje isto. Kako sam zatvorila jer nema tko preuzet niti bi ja svoj obrtic dala uopce ikome sad se vodim ko nezaposlena. 
    Iva slavi valjda naveliko udala se zena a i rodendan joj tako da necemo zamjerati ako se ne javlja ipak su to posebni dani sada za njih. Nek uzivaju :) :) 

Lunica
    04. Studeni 2019. 22:42

Tko spominje trnce u rukama? Jaivanpa? Ja imam svako jutro😭😭

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MSimic
    04. Studeni 2019. 22:43

Pa nije mi fer, nit uredu. 
    Jer mi koji ne radimo na poslovima di je placa 6, 7 000kn . Opet ostajemo blago receno pokakani od strane drzave. 
    Al ok shvacam sad. Ja sam na placi 3000 i tak ce mi dalje i bit. Jer je to eto lijepa nasa Hrv. 
    Pa zasto nama malim radnicima s malim placama i tako malim naknadama, pomoc :) 
    Dobro da nam i to malo uopce daju 

Simic

mrgud_zg
    04. Studeni 2019. 22:48

Meni je uopce suludo pisat te clanke totalna navlakusa i predizborna kampanja 🙄. Prije tocno 6 mj je taj isti zakon vec jednom bio u javnoj raspravi, i sad ide opet na mjesec dana. A ne vidim kaj su dodatno mijenjali. Novinari ko placenici samo pisu poluinfo. Mislim da, naravno da ce me veselit ako dignu, moja placa je isto veca, al to su mi klasicne politicke igre 🙄
    Grizli ovo s muzem se onda dobro raspitaj. Meni bas kolegica dosla na posao nakon 6 mj, 6 ostaje muz jer ona ima pumo vecu placu. I planiraju dijete s godinu dana dat u jaslice ionako. Ja naravno nemam pojma ni kak ce nam ic ni dal cu dojit, al neka ideja je za sad da ja ostanem 10 mj, muz uzme 4, i probamo se razvuc do ljeta, pa go i onda na jesen u jaslice. Znam da je za sad ful rano uopce planirat al nekak mi se s godinom cini da su tak mali i voljela bi ako bi uspjeli razvuc da krene s godinu i 9 mj
    Jaivanpa pa od sutra si pod kontrolom i stvarno u super tjednima. Kad krene krene, bitno da te paze i nadgledaju i mozes svaki cas 😉🤞
    Ne znam tko je napisao danas, al da beba ima 3600, a cini mi se da je potpis 36 tt. Wow! To ce bit neka velika beba! 🙈

Aristea
    04. Studeni 2019. 22:48

Lunica

Tko spominje trnce u rukama?Jaivanpa?Ja imam svako jutro😭😭

,Ja cijeli dan i noc, ujutro je najgore i kad trebam zaspat na bilo kojem boku. Non stop osjecam trnce, kao da sam zalegla ruku i aktivirala ju.   

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MSimic
    04. Studeni 2019. 22:50

Pa bas to. Ak se to uocpe provede u zakon..
    Jer svasta se obecava i izmislja. Pa mozda jedna stavka od svega toga bude uopce provedena kroz par god..

Simic

Aristea

mrgud_zg

Meni je uopce suludo pisat te clanke totalna navlakusa i predizborna kampanja 🙄. Prije tocno 6 mj je taj isti zakon vec jednom bio u javnoj raspravi, i sad ide opet na mjesec dana. A ne vidim kaj su dodatno mijenjali. Novinari ko placenici samo pisu poluinfo. Mislim da, naravno da ce me veselit ako dignu, moja placa je isto veca, al to su mi klasicne politicke igre 🙄
    Grizliovo s muzem se onda dobro raspitaj. Meni bas kolegica dosla na posao nakon 6 mj, 6 ostaje muz jer ona ima pumo vecu placu. I planiraju dijete s godinu dana dat u jaslice ionako. Ja naravno nemam pojma ni kak ce nam ic ni dal cu dojit, al neka ideja je za sad da ja ostanem 10 mj, muz uzme 4, i probamo se razvuc do ljeta, pa go i onda na jesen u jaslice. Znam da je za sad ful rano uopce planirat al nekak mi se s godinom cini da su tak mali i voljela bi ako bi uspjeli razvuc da krene s godinu i 9 mj
    Jaivanpapa od sutra si pod kontrolom i stvarno u super tjednima. Kad krene krene, bitno da te paze i nadgledaju i mozes svaki cas 😉🤞
    Ne znam tko je napisao danas, al da beba ima 3600, a cini mi se da je potpis 36 tt. Wow! To ce bit neka velika beba! 🙈

Dada, kazu ako je plodna voda ista ici ce porod prije. Najbitnije im je bilo da napunim 36. Zato se iskreno nisam javljala i svom svijetu sam bila ali sam vas citala i u mislila htjela sve najbolje

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27

MSimic

Pa nije mi fer, nit uredu.
    Jer mi koji ne radimo na poslovima di je placa 6, 7 000kn . Opet ostajemo blago receno pokakani od strane drzave.
    Al ok shvacam sad. Ja sam na placi 3000 i tak ce mi dalje i bit. Jer je to eto lijepa nasa Hrv.
    Pa zasto nama malim radnicima s malim placama i tako malim naknadama, pomoc :)
    Dobro da nam i to malo uopce daju

MSimic, drzava je nitko drugi nego svatko od nas tu pojedinacno koji uplacujemo od svoje plaće mjesecno u proracun. Ti to gledas na nacin "zasto me ne bi netko počastio" ja to gledam na nacin "zasto bi ja financirala druge a još sam i ja zakinuta". Da ja radim posao za placu od 4500 tisuce kuna i drzava  mi daje 12 mjeseci 4500 kn se ne bi bunila. Al ako radim posao za 10 000kuna i država mi daje pola godine 10000 kuna a onda 5600 drugih sest mjeseci jer usput financiraju i mojim novcima sve tudje naknade, e sorry,bunila bi se. 
    Boze izgubih se u ovim brojkama i elaboratima. Beauty sleep time.

Dalindas
    04. Studeni 2019. 22:57

MSimic , pa ti svoju placu dobiješ cijelu kroz čitavu godinu ,problem je curama koje pola godine dobiju puno manje i to  nije u redu . I meni bi smetalo da radim za 7000 kn pa padnem na 5000 a netko tko je radio za 3000 dobije 5000 . Nema smislila nikakvog . 

Lunica
    04. Studeni 2019. 22:57

Jaivanpa

Lunica

Tko spominje trnce u rukama?Jaivanpa?Ja imam svako jutro😭😭

,Ja cijeli dan i noc, ujutro je najgore i kad trebam zaspat na bilo kojem boku. Non stop osjecam trnce, kao da sam zalegla ruku i aktivirala ju.

da ti nije od vratne kraljeznice? mene je mm sinoc izmasirao i puno mi je bolje ali milim da cu otici do fiziterapeutkinje koja me super masira i pokazat ce mi neke vjezbe...ugl...nakon poroda mi se bio tako upalio vrat kako sam rađala na boku sa su to bili uzasni bolovi i ona me spasila sa masazom..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.